Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי על הנושא והבנתי שפלאג האירדיום הוא הטוב ביותר,זה הפלאג שאני מתכוון להשים ברכב(מאזדה 3 אקטיב1.6)מבדיקה שעשיתי מול יבואן פלאגים בתחנה המרכזית בתל אביב התברר כי לפלאג הנ"ל יש 3 תתי קטגוריה שבינהם הפלאג המקורי שמגיע בחברה הוא הלייזר-מק"ט ifr5e11 , האם יצא למישהו להזמין מאיביי את הפלאגים?,הבנתי שהמחיר הוא בסביבות 90 ש"ח ליחידה,במידה ויש כספת על מחשב הרכב אמורה ליהיות איזושהיא בעיה בהחלפת הפלאגים?

שאלת המיליון דולר,או ה360 שקל רק עבור פלאגים,יש למישהו אפשרות למצוא לי קישור לפלאגים שמתאימים לרכב שלי שאוכל להזמין מאיביי או אתר אחר בחול שעושה משלוחים לארץ הקודש?

תבורכו בברכת המשך יום מדהים!

m7kj.jpg
פורסם

מה הקשר בין כספת מחשב רכב לפלאגים? :shock:

לפלאגים אירידיום אין שום יתרון על פני פלאגים רגילים למעט אורך החיים (ואני לא מדבר על אקזוטיקות או רכבים בהם היצרן מחייב להתקין אירידיום משיקוליו הוא). פלאגים רגילים ומקוריים עולים גרושים ואורך החיים שלהם קצר בחצי מפלאג אירידיום. ביג פאקן דיל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...