Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאין לי 6000 ש"ח בערך להחלפה של לוח אם, מעבד, וספק (אני כבר יעבור לכרטיס מהדור החדש, מה שיצריך ספק חדש יותר)

השלב הבא לפני החלפת כרטיס מסך תהיה לנסות לבדוק האם הרכיב הבעייתי הוא הכונן הקשיח. הבנתי שיש דרך לשכפל כונן קשיח, מישהו מכיר תוכנה אמינה?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

איזה מערכת הפעלה מדובר?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ב-Windows 7 ההעתקה פשוטה ביותר. אתה יוצרת תמונת מערכת לדיסק חיצוני מהדיסק הישן , ומשחזר אותה לדיסק החדש.

כאן תוכל לקרוא אין עושים את זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אולי תזיז אותו מהשמש? החום משפיע

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

Core i5 750 OC to 3700. Mhz עם קירור אוויר hyper evo 212

Gskill ripjawes 2x4gb 1333Mhz ares edition

Amd ati radeon hd 5850

ספק 550 או 600 של סיסוניק

כונן קשיח של wd לא זוכר מודל

לוח אם של gigabyte ud-3l אם אני זוכר נכון

Stay tuned

פורסם

קפיאות זמניות בעיבוד גרפיקה. סרטים בHD קופאים ולפתע ואז חוזרים לעבוד. יכול להיות חצי דקה, יכול להיות 5 דקות ואפילו יותר. משחקים קופאים והסאונד לא. המוזר הוא, שלפעמים במעבר לדסקטופ לכמה דקות העניין מסתדר לזמן מה ולא קבוע ואז חוזר על עצמו שוב. קורה בעיקר במעברונים שמבוססים על המנוע של המשחק, לדוגמא אססין קריד 3 שבו אני מחשק כרגע.

Stay tuned

פורסם

תוריד ותתקין את זה:

http://www.almico.com/speedfan449.exe

אח"כ לחץ על לשונית S.M.A.R.T

בחר בלשונית ה Hard Drive את הכונן הקשיח שלך ולחץ על "Perform an in-depth online analysis..."

תן תמונת מסך של הלינק שיפתח לך בדפדפן.

אני גם משחק בכיף את AC3 על חומרה חלשה יותר ובכיף.

אני בטוח שנמצא את הבעיה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני חושב שמדובר בבעיה בכרטיס מסך. תנסה לעדכן דרייבר בתור התחלה. בדסקטופ אין עומס על הכרטיס מסך.

הכרטיס עם קירור פאסיבי (ללא מאוורר)?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...