Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספים לדלק .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתדלק כבר זמן מה עם מתאנול בריכוז 5% - 3 תדלוקים עד כה.

בינתיים אני מרוצה מאד מהתוצאות, המנוע עובד "עגול" הרבה יותר בסל"ד סרק, ובמיוחד עם מזגן עובד.

הפילטר דלק עדיין לא נסתם - יש לי ספייר ברכב למקרה שאזדקק לו...

ג'ריקן נוסף של 10 ליטר בדרכו אלי ברגעים אלו ממש ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
מעבר לזה שזה עושה טוב ,מה לגבי הנזק שזה גורם ??

ולמה מתנאול ולא k44 ??

גם אני שוקל להשתמש בתוסף BG-K44 לרכב שעבר 210,000.

התייעצתי עם איציק (מנהל הפורום) והוא המליץ לא לעשות אינפוזיה, אלא לשפוך למיכל הדלק.

מישהו יודע כמה בערך התוסף הזה עולה?

פורסם

התייעצתי עם איציק (מנהל הפורום) והוא המליץ לא לעשות אינפוזיה, אלא לשפוך למיכל הדלק.

74-85 שקל לפחית, תלוי בחנות. באוטו דיפו המחיר הגבוה ביותר

הכי טוב FSI!

פורסם

ואתה מודע לנזק שתגרום למנוע ??

JDM :twisted:

פורסם
אתה מוריד פיח שבהרבה מקרים שומר על המנוע !
פיח בחיים לא יכול לשמור על המנוע רק להרוס אותו ולגרום לו בלאי מואץ(צילצוליםכתוצאה משינוי יחס דחיסה והתלהטות הפיח כך שההצתת התערובת בבוכנה מתרחשת לא בזמן הגעת הניצוץ-שחיקת המתכת-איבוד קומפרסיה כתוצאה מאי אטימה מושלמת של השסתומים ....ועוד מרעין בישין)

מה שכן פיח לעיתים חוסם סדקים באטמים ובגומיות השסתומים-אך החומר K44 מטפל רק בפיח שבתוך תא השריפה

אני שמתי אותו ברכבי לראשונה אחרי 120000 ק"מ-...ומה שיצא משם....(היה ניתן לראות על הפלגים)

בפעם הראשונה ששמתי היו עליות וירידות בסחיבה אך בסוף התהליך הסחיבה השתפרה פלאים.

מאז אני מקפיד לשים חומר זה לפני כל טיפול במיכל הדלק-מומלץ כ 500-1000 ק"מ לפני הטיפול ואז להחליף שמן מכיוון שהשמן מזדהם מהפיח שיורד מראש הצילינדרים ומתנקז בסופו של דבר בשמן.

לקח לי 3 פעמים לשים את החומר כל 10K עד אשר הפסקתי כמעט לראות ליכלוך על הפלגים בין טיפול לטיפול(ליכלוך ירוק כזה משולב עם אפר חום ופיח)

לאחר הטיפולים המנוע התעורר לחיים והפך"כמו חדש"-שווה ביותר

ניצן

פורסם
תענו לי בבקשה !

מה התוסף שהכי טוב לאוטו ושבו מרגישים את הכי הרבה שינויי.

ומה השם המלא ל44K ? או שזה השם?

תמיר!

זה השמם המלא:BG K-44

וזה התוסף שבאמת עושה משהו

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...