Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את עזרתכם!!!

אני מרמת הגולן ואין לי ממש אופצייה לנסוע לת"א למכס או כדו'

איחדתי חבילה דרך השירות של buy 2 usa שיש בא מראות לרכב (של בלייזר/ואנדורה) ושתי מנורות וינקר כתומות ועוד כמה חלקים קטנים שלא צריכים אישור,

התקשרו אלי עכשיו מ buy 2 usa ואמרו שהחבילה הגיע לנתב"ג (נשלחה לפני יומיים יום שניה) והנציגה אמרה לי שבשביל לשחרר את החבילה צריך אישור ממשרד התחבורה על המראות ושני המנורות הכתומות לוינקרים.

אף פעם לא יצאה לי לשחרר חבילה ולקבל אישור כזה ממשרד התחבורה,

מה עושים עכשיו???

הנציגה נתנה לי גם כתובת של המכס ללא טלפון או פקס: געש עמילות מכס ת.ד 53 נתב"ג מיקוד 70100

מה עכשיו איך מתקדמים כמה שיותר מהר?

תודה!!

דייב

פורסם
התקשרו אלי עכשיו מ buy 2 usa ואמרו שהחבילה הגיע לנתב"ג (נשלחה לפני יומיים יום שניה) והנציגה אמרה לי שבשביל לשחרר את החבילה צריך אישור ממשרד התחבורה על המראות ושני המנורות הכתומות לוינקרים.

הנציגה הסבירה לך בדיוק רב את שעליך לעשות.

1. מלא את הטופס הזה: http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/BakashaRisuiYevu.pdf
  2. שלח אותו למשרד התחבורה לפי ההוראות, בצירוף כל המסמכים הדרושים.
  3. המתן לקבלת הטופס חתום בדואר חוזר.
  4. מצויד בטופס החתום, עליך לגשת לבית המכס ולקבל את הטובין כנגד האישור שקיבלת.

שים לב: יתכן שיהיה עליך לשלם דמי מכס, אכסון, מס קניה ומע"מ טרם קבלת הטובין.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הנציגה הסבירה לך בדיוק רב את שעליך לעשות.

1. מלא את הטופס הזה: http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/BakashaRisuiYevu.pdf
  2. שלח אותו למשרד התחבורה לפי ההוראות, בצירוף כל המסמכים הדרושים.
  3. המתן לקבלת הטופס חתום בדואר חוזר.
  4. מצויד בטופס החתום, עליך לגשת לבית המכס ולקבל את הטובין כנגד האישור שקיבלת.

שים לב: יתכן שיהיה עליך לשלם דמי מכס, אכסון, מס קניה ומע"מ טרם קבלת הטובין.

בהצלחה.

אתה יודע כמה זמן לוקח בדרך כלל משליחת המכתב ממני ועד שהוא מגיע אלי חתום ממשרד התחבורה?

ודבר שני אני חייב לגשת עם התופס החתום לבית המכס בת"א? או שאני יכול לשלוח בפקס את התופס החתום ל buy 2 usa והם משחררים לי את החבילה (כל החבילות שמגיעות לארץ דרך buy 2 usa ולא נעצרות מגיעות עם שליח עד לבית עם שליח)

עכשיו גם אני רואה שמראות זה בשחרור המהיר..

צרפתי קובץ של משרד התחבורה

תודה

דייב.

הוראת נוהל מס 20 - רישוי חלקי חילוף ביבוא אישי לצריכה עצמי…[1].pdf

פורסם

צלצל עכשיו לברכה דווידסקו אחראית יבוא חלפים במשרד התחבורה ודבר איתה: טלפון: 03-5657144/5/8 ובקש ממנה הדרכה מה לעשות. (היא אמורה לענות לטלפון היום עד 3:00 אחה"צ).

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
צלצל עכשיו לברכה דווידסקו אחראית יבוא חלפים במשרד התחבורה ודבר איתה: טלפון: 03-5657144/5/8 ובקש ממנה הדרכה מה לעשות. (היא אמורה לענות לטלפון היום עד 3:00 אחה"צ).

התקשרו אלי עכשיו מ buy 2 usa לאחר ששלחתי להם מייל עם הקובץ של משרד התחבורה שבו מצויין שמראות הם בשיחרור מהיר ואמרו לי שהעניין בבדיקה,

בכל מקרה תודה!! אם אני יצטרך אני יתקשר אליה מחר.

תודה

דייב.

פורסם
אתה יודע כמה זמן לוקח בדרך כלל משליחת המכתב ממני ועד שהוא מגיע אלי חתום ממשרד התחבורה?

ודבר שני אני חייב לגשת עם התופס החתום לבית המכס בת"א? או שאני יכול לשלוח בפקס את התופס החתום ל buy 2 usa והם משחררים לי את החבילה (כל החבילות שמגיעות לארץ דרך buy 2 usa ולא נעצרות מגיעות עם שליח עד לבית עם שליח)

תודה

דייב.

בתחילת השבוע אני עצמי שלחתי להם בדואר את הטופס הזה עבור משהו שעתיד להגיע אלי בשבועות הקרובים. כשאקבל אותו בחזרה אדע לעדכן אותך.

לעניין BUY2USA: אני מציע לך פשוט ליצור עמם קשר ולבדוק ישירות מולם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה

דייב.

לגבי משלוח אני לא יודע , (היו שירשורים שטענו שזה לוקח עד שבוע )

אולם מרגע שהמכתב נמצא במשרד התחבורה לוקח בין שבוע לשבועיים עד שהתשובה נוחתת בדואר,

בכל מקרה בכדי לשחרר מהמכס בנתבג העמיל חייב את המקור, ז"א שאתה אח"כ תצטרך לשלוח לו בדואר (או בעזרת שליח) את המקור בכדי שזה ישוחרר ,

ז"א אם כל התנועה היא בדואר, קח בחשבון חודש עד שהמוצרים אצלך , הבעיה היא שהמוצרים בנתב"ג ואז עלולה להיות לך עמלת אחסנה יקרה .....

נקווה שלא תזדקק לתהליך המסורבל הזה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הלוואי ואפשר היה לשלוח את הקישור (ומאום שירשורים כמוהו) לכבודו שר התחבורה.

כל הבילבולים על רפורמה וכולי, מה הם לעומת הסבל והטימטום שאזרח נורמטיבי צריך לעבור, כל זאת כי רכש מראה מפלסטיק לרכב. מה יש פה פצצה, כלי משחיט שיכול לגרום נזק???

איזה מאפן פה. לעולם לא ישתנה המצב לצערי כי יש אנשים במערכת הזאת שמנהלת לנו את החיים, שבטוחים שכולם גנבים, שקרנים תחמנים וזכותם/חובתם היא להציל אותנו מפני עצמנו. איזה דרק.

לכו תבנו מדינה

אלעד

פורסם

הלוואי ואפשר היה לשלוח את הקישור (ומאות שירשורים כמוהו) לכבודו שר התחבורה.

כל הבילבולים על רפורמה וכולי, מה הם לעומת הסבל והטימטום שאזרח נורמטיבי צריך לעבור, כל זאת כי רכש מראה מפלסטיק לרכב. מה יש פה פצצה, כלי משחיט שיכול לגרום נזק???

איזה מאפן פה. לעולם לא ישתנה המצב לצערי כי יש אנשים במערכת הזאת שמנהלת לנו את החיים, שבטוחים שכולם גנבים, שקרנים תחמנים וזכותם/חובתם היא להציל אותנו מפני עצמנו. איזה דרק.

לכו תבנו מדינה

אלעד

פורסם

לכו תבנו מדינה

אלעד

אלעד,

ראשית כל, כולם אכן גנבים שקרנים ותחמנים, אחרת לא שורדים פה. היית שואל איך מביאים חלקי רכב לפני המשלוחה, לא אחרי.

שנית, מה פתאום אתה מביא חלקי רכב לבד? איך יתפרנסו היבואנים הבלעדיים? מה יביאו הביתה לאכול? וינקר???

שלישית ואחרונה, מה פתאום אתה נוסע על בלייזר? תקנה מזדה 3/פוקוס כמו כולם. הטייקונים קרובים לפשיטת רגל בגלל שכמוך.

הכי חשוב, חבל על העצבים.... חכה שתייבא רכב שלם :-)

פורסם

לכו תבנו מדינה

אלעד

שלחתי את הקישור לבכיר במשרד התחבורה בתחום רלוונטי. נראה מה תהיה התגובה....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

עדכון התקשרתי היום שוב ל buy 2 usa בקשתי את הנציגה שטפלה בי,

בשיחה שאלתי אותה למה לא חזרת אלי מאתמול והיא ענת לי נו כי אני מחכה לאישור שלך ממשרד התחבורה?? ואני עונה לה שלא צריך אישור! שלחתי לך קובץ שבו מצויין שמראות הם ברשימה של שיחרור מהיר והיא ענתה לי האאא שחכתי לבדוק לך, נו אתם מבינים אני כולי עצבים מהשיחה שלה מאתמול בכמה כסף הולכים לעקוץ אותי והיא אומרת לי שהיא שחכה לבדוק, בקיצור היא אמרה לי מהשיחה היום בבוקר שהיא תחזור אלי...

חזר אלי נציג מהחברה buy 2 usa שעובד במחלקת לוגיסטיקת מכס לא זוכר איך הוא הציג את עצמו ומפה הוא התחיל לחפור לי ת'ראש הוא תוהן הקובץ של משרד התחבורה לשחרור מהיר ששלחתי לו שהרשימת החלקים לשחרור מהיר היא הכוונה שהרשימה הזאת פוטרת אותך מבדיקת קצין ממשרד התחבורה אבל עדיין לא פוטר אותך מאישורים, הנציג אומר לי שזאת אומרת שאתה כן תצטרך אישורים ממשרד התחבורה.

בנוסף הוא אומר לי שיש בחבילה חוץ מהמראות גם ספידומטר ולוח שעונים של בלייזר אני עונה לו כן אז הוא אומר לי שגם החלקים האלה צריכים אישור של משרד התחבורה פה אמרתי לעצמי זהוא אני רוצה להתאבד!!! אמרתי לו איזה עוד אישורים אתה רוצה אולי את מספרי כרטיס האשראי שלי שתוכל לז... אותי עד הסוף!! בקיצור הוא טוען שלוח שעוניםואני מציין מקורי לא איזה משהוא תכליפי ושעון טורים זה חלק בטיחותי וצריך אישור ממשרד התחבורה (אישור ממוסך מורשה לא צריך) עכשיו הוא אומר לי כדי לך להשאיר את החבילה אצלנו בגעש עמילות מכס נתב"ג אצלנו ההכסנה היא 10/11 שקלים ליום ואם תחלית להעביר את החבילה להמשך בדיקה במכס ת"א זה יעלה לך פי 3 יעני 30/33 ליום בקיצור הוא מנסה לערבב אותי אבל ביוקר בקשתי ממנו שיעביר את החבילה להמשך טיפול במכס ת"א ושהחבילה תעזוב/תצאה מנתב"ג ואז הוא אומר לי חבל אתה תשלם ביוקר עניתי ואמרתי לו שנראה.

אםת בחברה שלכם buy 2 usa כנראה לא מבינים ולא רוצים להבין שיש דבר כזה רשימה של חלקי רכב בשחרור מהיר ולא דורש אישורים נוספים ממשרד התחבורה.

דייב

• תוכן חדש...