Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולה מדובר בסוזוקי בלנו 1998, עברה צבע לפני חצי שנה, שמורה ומטופלת, תמיד יפה ואלגנטית (בשבילי).

מה גורם לאנשים לבוא ולשרוט בכוונה את האוטו לכל אורכו, מהבגאז' עד לפרונט? מה זה נותן לאנשים?

ושלא תגידו שזו איזו פורש, כולה רכב שמור, ועכשיו יש לו שריטה כזאת מכוערת שקשה לי להסתכל על האוטו :|

האוטו הזה זה בתאכלס הדבר היחיד שיש לי, מה שמרגיע אותי מה שמנחם אותי מה שכיף לי לשמוע אותו מתניע בבוקר.. כשאבא שלי רוצה להביא לי מתנה הוא יודע שזה צריך להיות משהו שקשור לאוטו, כמו HU חדש או חיישני רוורס, עכשיו גם בדבר הזה חייבים לפגוע.. זה פשוט מעצבן. פשוט אין פתרון אחר מחנייה פרטית.

תמונה של האהובה ללא השריטה.

971310_605321219480308_1597051810_n.jpg

פורסם

איזה נאחס

זה שילוב של ילדים משועממים וקיץ.

אין מה לעשות נגד זה.

וזה רק התחיל, אז תכין את עצמך לבאות...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

זה שילוב של הורים שלא באמת יודעים מה זה להיות הורים וילדים בהמות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש לך רכב יפה ושמור ואל תתן לאף אחד ולשום שריטה לפגוע לך במצב רוח. ככל הנראה מדובר בילדים חלאות והורים כושלים. כשמעמידים רכב ברחוב במקביל למדרכה, בצורה כזאת שכל אחד עובר ושולח ידיים דברים כאלה יכולים לקרות - אם אין לך חניה איכותית פשוט שים כיסוי על הרכב. גם ייתן לך מענה מפני השמש וגם מפני שריטות. אני לא חושב שונדליסטים יתחילו להרים כיסוי ברחוב כדי לשרוט את הרכב.

פורסם

לפעמים יש משהו טוב באנשים האלו שמסתכלים על אוטו כ"חתיכת פח" או כ"אמצעי שנועד להביא אותי מA לB".

אותם לא מרגשות השריטות האלו. מבחינת זה יפריע אבל זה יעבור הלאה, אתה כנראה תתבאס מזה כל פעם שאתה רואה.

זה כמו שאני עצבני על זה שמישהו שפשף לי את הידית של הדלת מאחוריי הנהג ויש שם שני כתמים מכוערים כי ירד הצבע מהניקל המקורי שהגיע עם הרכב.

ככה זה, לא מחנכים ילדים, שותים בגיל 12-13, עושים מה בראש שלהם וככה זה נראה. הבעיה שאחר כך סביר להניח שהדור הבא שייצא מהם זה יהיה עוד יותר גועל נפש.

וכמו שנאמר פה, החופש הגדול כבר כאן, ועוד מעט ייצאו כל הצעירים לחופש, ובוגרי התיכונים שיסיימו את הבגרויות גם כן ייצאו לחופש לגמריי עד סוף אוגוסט.

אכן תקופה לא קלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדיוק צבעתי את הפונטו החביבה שלי וניקיתי אותה, היא כל כך נוצצת כרגע ש.... זה פשוט אסון מזדמן.

תודה שפתחת את האשכול, הזכרת לי שהחופש הגדול המקולל התחיל, אני אזיז את האוטו למקום פחות נגיש לפראי אדם כאלו ואחרים.

מצטער לשמוע על הנבלה התורן שהרגיש צורך להפגין את הרמה שלו כבן אדם על רכוש של מישהו אחר.

פורסם

ממש מבאס לשמוע, אבל עוד יותר מבאס שאין מה לעשות נגד זה.

נגיד והיית תופס את הנבלה תוך כדי מעשה, איזה ילד בן 12 משועמם. מה היית עושה?

כל דבר מעבר להרמת קול עליו היה מביא עליך משטרה. (למרות שהדבר הנכון לעשות הוא לדחוף לו את הנעל במעלה הרקטום עד שתצא מהאף)

אז בתכלס כל מה שאתה יכול לעשות זה לקוות שלא יקרה שום דבר.

מקסימום אם תראה מישהו מתקרב לרכב שלך עם מטרות זדון - תציע לו 50שח כדי שיעשה פרסה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מבין אותך לחלוטין, באמת מצב מעצבן של חוסר אונים.

אצלי אחרי ששברו לי פעמיים את המגב האחורי, הפסקתי לקנות מגבים חדשים וכרגע אני נוסע בלי מגב מאחורה.

הייתי חושב אולי מישהו גנב את המגב כי חסר לו (לא שזה מוצדק), אבל מדובר במגב שמגיע בחתיכה אחת עם הזרוע ומישהו

פשוט שבר את המגב והשאיר את הזרוע - פעמיים בהפרש של כחודשיים.

אני לא מסוכסך עם אף אחד ומדובר בכלל בפונטו ספייס כך שכניראה זה גם לא מתוך התקף קינאה של מישהו.

מדובר בילדים משועממים וחסרי חינוך שמסתובבים בלילות ומתוך שיעמום וטיפשות הולכים ומזיקים לרכוש.

לא אתפלא אם הוריהם של אותם ילדים הם כמו האבא מהסיפור עם החנייה ושאר סיפורי הבבונים.

פורסם
תעלה תמונה של השריטה. אולי המצב לא כל כך גרוע ואפשר לצמצם נזקים בפוליש.

824062d1347915410-stain-rose-gold-michael-kors-watch-87838d1334008562-lake-harding-this_thread_is_worthless_without_pictures.jpg

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני בעצמי מחכה כבר לצביעה ופחחות של הרכב (סופר לנסר שנת 1997), ובכל פעם אני דוחה אותה בטענה שיבוא לי איזה ילד מסריח ויעשה בדיוק מה שעשה לך.

ככה מחכים להם כמה אלפי שקלים שאני מתלבט היכן להשקיע לבסוף.

אה, ויש ספויילר מאחורה עדין וקטן, שמעבר לזה שירד לו הצבע, החליט איזה ילד מרבון לעבור עליו עם מפתח עד מצב שהוא הגיע למתכת עצמה. בהמות

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...