Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בפעם האחרונה שהייתי כאן שאלתי לגבי מוסכים של צבע ופחחות בעקבות מכה שמישהו עשה לי.

אז אחריי הרבה דין ודברים כבר החלטתי לקחת את זה צעד אחד קדימה ולהכניס את כל הרכב לתהליך של צבע ופחחות.

יש לציין שלמרות שהרכב ליפני היה במצב יחסית טוב, כשהתחילו לעבוד התגלו עוד ועוד דברים שדורשים עבודה כך שאני מאמין שזה יקח קצת זמן עד התוצאה הסופית.

אני אשתדל לעדכן עד כמה שאפשר דברים שהרכב עובר למרות שהתמונות הם כבר קצת אחריי תחילת התהליך.

הרכב היה בצבע לבן ליפני, וישאר כך גם אחריי לפחות אני לא רואה טעם לשינוי צבע במיוחד שתא המנוע ועוד חלקים כאלו ואחרים ישארו בצבע הקודם (לבן).

תודה לכולם.

1057273_4267867955248_1102030417_n.jpg

1060907_4267873275381_1867936752_n.jpg

IMG_2911[1].jpg

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה ממש יפה ומקצועי.

כמה שאלות -

איך צבעת ? לבד או אצל פחח ? אם אצל פחח כמה שילמת על הכל ?

איך הסתדרת עם הפירוק + הרכבה של כל החלקים שצריך לפרק ומה פירקת. (מאותתים צדדיים שחייב ועוד דברים דומים)

פורסם

ממש בובה :)

אשמח מאד אם תשלח לי פרטים על הצביעה בפרטי כגון מחיר וכדומה.

יש לי גם סיוויק האצ'בק עברה לאחרונה צביעה בטמבון קדמי גג מכסה מנוע וטמבון אחורי.

הצביעה לא איכותית במיוחד אבל סבירה ואני מעוניין להמשיך לכל האוטו .

או לחלופין לצבוע הכל מחדש

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

ההאצ'בק שלך נראית די טוב, אשמח לראות עוד עדכונים ופרטים כמו עלויות ומקום.

עצה קטנה:

אתה יכול להביא טמבון אחורי ללא הפלסטיקים של שנת 99, וטמבון קדמי של קופה 96 ללא הפלסטיקים. המראה ישתפר פלאים, הרכב יראה חדש ונקי יותר. העלות היא משהו כמו 350 שח לכל אחד מהם.

את הישנים תמכור, יש לזה ביקוש, יקנו מהר.

אם הייתי צובע עכשיו הייתי עושה את זה.

Honda civic EJ6

פורסם

תודה רבה על התגובות!

לצערי היום לא יצא לי לבקר את האוטו אך חוץ משיפשופים ועוד שיפשופים לא הייתה התקדמות ניכרת.

המקום הוא "מוסך דרור" באשקלון, יש לציין שמעולם לא ראיתי עבודה יסודית כ"כ - אבל יש לזה מחיר.

הרכב נכנס ביום ראשון 23.6 וכניראה יצא ביום שלישי הבא 3.7.

Bresker - חשבתי על זה, אבל אחריי שהפסיי קישוט יצבעו בלבן כמו שצריך אין טעם כ"כ לשנות את זה או יותר נכון אין לי את התצקיב כרגע לפחות. גם ככה ההוצאה על הצבע והפחחות הכללי הן לא משהו שכ"כ תכננתי לעשות, פשוט יצא ככה.

אני לא יודע אם זאת מחלה בה'צבק אבל הייתה חלודה באזור הבגאז' למעלה, אז שיפשופים שיפשופים ועוד שיפשופים!

לגבי המחיר, ממה שאני הבנתי מבעל הבית שלי במידה וזה היה מישהו אחר הוא לא היה נכנס לזה בכלל, אין בזה כ"כ טעם ורווח מבחינתו להכניס רכב כזה לפחחות וצבע כללי מכיוון שיש עבודה רבה. הוא איים עליי שאם אמכור את האוטו בקרוב הוא אישית יגרום לי להצטער על זה :lol: דרך אגב המחיר הכולל יצא באזור ה 5K (אני הייתי צריך לשלם חצי).

1060238_4271068235253_76268621_n.jpg

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

נתקלתי בגישה הזו גם אצל פחחים אחרים שמעדיפים להמנע מ"פרויקט" פחחות וצבע כללי ומתמקדים בתיקוני תאונות.

המחיר נשמע לי זול בהתחשב בזה שפורקו פנסים, ידיות, פסי קישוט, חלונות. זה מראה על עבודה רצינית

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
תודה רבה על התגובות!

לצערי היום לא יצא לי לבקר את האוטו אך חוץ משיפשופים ועוד שיפשופים לא הייתה התקדמות ניכרת.

המקום הוא "מוסך דרור" באשקלון, יש לציין שמעולם לא ראיתי עבודה יסודית כ"כ - אבל יש לזה מחיר.

הרכב נכנס ביום ראשון 23.6 וכניראה יצא ביום שלישי הבא 3.7.

Bresker - חשבתי על זה, אבל אחריי שהפסיי קישוט יצבעו בלבן כמו שצריך אין טעם כ"כ לשנות את זה או יותר נכון אין לי את התצקיב כרגע לפחות. גם ככה ההוצאה על הצבע והפחחות הכללי הן לא משהו שכ"כ תכננתי לעשות, פשוט יצא ככה.

אני לא יודע אם זאת מחלה בה'צבק אבל הייתה חלודה באזור הבגאז' למעלה, אז שיפשופים שיפשופים ועוד שיפשופים!

לגבי המחיר, ממה שאני הבנתי מבעל הבית שלי במידה וזה היה מישהו אחר הוא לא היה נכנס לזה בכלל, אין בזה כ"כ טעם ורווח מבחינתו להכניס רכב כזה לפחחות וצבע כללי מכיוון שיש עבודה רבה. הוא איים עליי שאם אמכור את האוטו בקרוב הוא אישית יגרום לי להצטער על זה :lol: דרך אגב המחיר הכולל יצא באזור ה 5K (אני הייתי צריך לשלם חצי).

יש מקום לגילוי נאות לפי דעתי, פות"ש עובד במוסך הנ"ל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
יש מקום לגילוי נאות לפי דעתי, פות"ש עובד במוסך הנ"ל

"לגבי המחיר, ממה שאני הבנתי מבעל הבית שלי במידה וזה היה מישהו אחר הוא לא היה נכנס לזה בכלל, אין בזה כ"כ טעם ורווח מבחינתו להכניס רכב כזה לפחחות וצבע כללי מכיוון שיש עבודה רבה. הוא איים עליי שאם אמכור את האוטו בקרוב הוא אישית יגרום לי להצטער על זה דרך אגב המחיר הכולל יצא באזור ה 5K (אני הייתי צריך לשלם חצי)."

אונם זה לא נאמר בצורה ישירה אבל זה נאמר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

באמת שאני לא חושב שיש צורך בגילוי נאות, בסה"כ אני לא עובד שם בתור פחח וכל פירסום כזה או אחר לא תורם לי בשום צורה שהיא. מעבר לכך, גם המחיר שקיבלתי לא מתחת לכל פופורציה ואני לא הבן של מנהל המוסך או משהו בסגנון.

אבל כמובן שיש יתרונות רבים שאתה יודע בדיוק מה עושים לך ברכב ואיך עושים זאת.

דרך אגב, את הקטע שרשמתי אני צריך לשלם חצי הוא לא בגלל שאני עובד במוסך הנ"ל אלא בגלל שדפקו לי את האוטו והחצי שהוספתי זה החצי שחסר בישביל להגיע לסכום של צבע ופחחות כולל לרכב.

פורסם

בעקרון לא אמור לצאת יקר מדי, טמבון זה בערך 350 שח כל אחד חדשים מפלסטיק. את שלך תוכל למכור בלפחות 200 כל אחד, לא כולל הפסי קישוט (חדשים עולים 100), תמכור כל פס ב50 ויוצא שכל הסיפור עלה 150 שח.

ממליץ גם לא להחזיר סמלים. רק את הH של הונדה (מקוריים, לא האדומים) וזהו.

Honda civic EJ6

פורסם

אם יש לך מישהו שאתה מכיר שמוכר כאלו אני אשמח למספר בפרטי.

לגבי הסמלים תכננתי להשאיר רק את ה Civic בלי Honda או 1.4Si

פורסם

לפני כשנה וחצי קניתי לסיוויק שלי טמבון קדמי מהם:

http://www.d.co.il/80015208/28050/

זה בעטרות, ירושלים... הגיע טמבון פלסטיק חדש תוך יומיים בניילון 350 שח, כשבפירוקיות רצו על משומש 600...

יש להם כל חלק הזוי שאי פעם מתישהו תצטרך...

בקשר לסמלים, H חובה להשאיר, כל השאר לבחירתך, כמה שפחות סמלים יותר טוב.

אל תשכח לעדכן!

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...