Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה1

האם ה HU המקובע בדש המאזדה3 הוא בעל יציאות RCA למגבר? (יש לי 2 מגברים)

שאלה2

מהו קוטר הרמקולים בדלתות הקדמיות והאחוריות?

תודה

Mazda3 1.6 Hatchback

HU- Mazda3 Original HU

Amp- Mac Audio Red Attack 4800

Comp.Front - Morel Dotech 6 MK2 "6.5

Comp.Rear - Magnat BP-2160 "6.5

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתעלק על התרד.....

כפי שהנכם יודעים, האימפרזה עברה תאונה וכניראה לא תחזור.. אבא יקח רכב אחר..

מאזדה 3 זאתי התלבטות לא רעה..

רציתי לשאול, האם ניתן לרכוש "פאנל" מוכן, להלביש במקום של ההדיוניט המובנה ?

ואיזו השלכות זה נותן על הרכב ? (מה זה מבטל ?, על מה אני מוותר כשאני שולף את הפאנל של המערכת?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חח, חס וחלילה, לא התכוונתי לאחריות (זה של חברה).

התכוונתי לאפליקציות ברכב, האם יש שמה משהו כמו כפתורים מיותר של הרכב ? או משהו בסיגנון?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה זאת אומרת לא היית משקיע?

למה לא הית משקיע?(אני כבר השקעתי)

בכל אופן, אני מכיר את הקישור הזה, ולכן חשבתי שאולי עשו לזה גם ייצור סדרתי לאחר מכן

בכל אופן, אני לא מאמין שבאמת הצליח להגיע לגימור שכזה, וכמובן שאיני יכול להרוס את הפאנל המקורי..

אז אם בכל זאת יש למישהו רעיון....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בעייתי הנושא,

לא חושב שאני מספיק מיומן בשביל לעשות משהו ברמת גימור טובה,

ובואו נודה בזה, זה לא מידים או רמוקלים שיושבים מאחורה, או חיצונית

זה ממש חלק אינטגרלי מהדאש, אם זה לא מושלם, זה פשוט לא שווה את המאמץ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז אולי תנסה ללכת למתקינים שעושים כל מיני בניות. אני חושב שיוכלו לבנות לך שם משהו. ראיתי באתר של סאונד בלאסטרס התקנות יפות, בטח יש עוד כל מיני מתקינים שעושים עבודות כאלה

פורסם

אכן יש מוצא כי באמת חבל מאזדה3 עם מערכת מעפנה, שילוב גרוע, אולי קיים גם מתאם שאפשר יהיה להשתמש בכפתורים של ההגה ואז זה בכלל יהיה מצוין

פורסם
אכן יש מוצא כי באמת חבל מאזדה3 עם מערכת מעפנה, שילוב גרוע, אולי קיים גם מתאם שאפשר יהיה להשתמש בכפתורים של ההגה ואז זה בכלל יהיה מצוין

אין שום בעייה לעשות התקנה במאזדה 3 עם מנחת איכותי והסבה לקומפוננט 6.5" בדלתות (במקור 5X7).

לגבי החלפה טוטאלית של הרדיו דיסק - אפשר עם קיט חדש של Best Kits או Metra אבל גם צריך לייבא במיוחד את הקיט וגם זה יוצא מכוער.

Leon Cupra 2009

פורסם

אפשר לדעת מה זה מנחת?

ואם אפשר לענות על השאלות בראש הט'רד תודה.

Mazda3 1.6 Hatchback

HU- Mazda3 Original HU

Amp- Mac Audio Red Attack 4800

Comp.Front - Morel Dotech 6 MK2 "6.5

Comp.Rear - Magnat BP-2160 "6.5

• תוכן חדש...