Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף mk2 1.3 שנת 92

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב הרצון להגשים חלום והוא קניית פורד קורטינה אני נאלץ להיפרד מהגולף שלי!

קצת פרטים על הרכב:

גולף מודל 92 מנוע 1.3 גיר 5 הילוכים דגם function, קמ" 200000 אמיתי! הרכב יד שנייה אני קניתי אותו מהיד הראשונה ניתן לראות ברישיון רכב.

טסט עד סוף ספטמבר 13.

הרכב עבר טיפול ובו הוחלפו: שמן 10.40 של קסטרול, פילטר שמן מקורי, בורג ריקון אטם מכסה שסתומים מקורי, נוזל קירור g12+ נוזל בלמים, 2 צמיגים אחוריים, ועוד כמה דברים קטנים, הרכב דורש השקעה קטנה אך נוסע מעולה,

עם הרכב ינתנו הרבה חלקי חילוף חדשים ומשומשים:

ראש מנוע שפורק מרכב אחר ושופץ! מפלג, אלטרנטור, וונטה, קרבורטור, סעפות משומשים ועוד הרבה.

חלקים חדשים ומקוריים בקופסא שינתנו מתנה לקונה: רצועת טיימינג+מחזירי שמן, אטם קרטר, אטם ראש, וברגי ראש מנוע, שוב כל החלקים מקוריים של פולקסווגן סגורים בקופסאות.

כל החלקים כוללים בעסקה!

בהמשך השבוע אעדכן עוד תמונות.

המחיר הוא 6000 שקל לרציניים בלבד!

קיימת אפשרות החלפה על פורד קורטינה mk5 בין השנים 80-82 גיר ידני בלבד!

0529184059 אבי

גולף.jpg

golf.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

התקשרו אלי כמה אנשים ואני רוצה להבהיר משהו, לא להציע לי מחירים מגוחכים כמו 4000-4500 כי הרכב לא ימכר במחיר הזה,

שוב אני רוצה להדגיש הרכב במצב מעולה ונדיר מאוד למודל שלו, עם הרכב יתקבלו הרבה חלקים מתנה גם חדשים שנקנו לרכב הקודם ולא הורכבו, יש גם רכב לחלקים שניתן לפרק גם ממנו חלקים, ביחס למצב הרכב בשוק ועם כל החבילה שבעסקה. המחיר 6000 שקל נחשב ריצפה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...