Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לאחר שראיתי פה כמה שרשורים על שריטות,ובאחד מהם מצאתי את הלינק הבא:

http://www.ebay.com/itm/221134326261?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

רכשתי את הערכה וחיכיתי. הזמנתי ב19 לחודש ותוך שלושה ימים החבילה הייתה אצלי :shock::shock::shock::shock: פשוט מוכר מצויןן!!!

היו לא מעט פגיעות של אבנים על מכסה המנוע ועוד קצת על שאר הרכב אבל ברשותכם אני אתמקד על שתי שריטות.

DSC01568_zps34785a4f.jpg

DSC01569_zpse5416ab4.jpg

DSC01565_zpsc41691aa.jpg

חרא של ציפור,אכל את הלקה.:twisted:

DSC01583_zps4a08a7c1.jpg

הרכב בבוקר שאחרי..

DSC01584_zps62931be7.jpg

אוקיי אספר קצת על התהליך,הערכה מגיעה עם לקה,צבע הרכב,פוליש,חומר לניקוי השירטה לפני תחילת העבודה. כמו כן מקבלים קיסמי צביעה,נייר שיוף 2000,מטלית מייקרופייבר וספוג קטן בשביל נייר השיוף.

המלצות שלי: תצתיידו באצטון,קיסמי אוזניים,פדים מצמר גפן (מהאיפור של האישה) סמרטוט,פוליש משלכם,פד לפוליש, מסקינטייפ,שפריצר עם מים וסבון. (כל זה יקל על העבודה ויעשה אותה נוחה ומהירה ואיכותית יותר! כמו כן תמלדו מניסיון של אחרים:oops:)

כמו כן בשביל להוריד את הצריבה של החרא השתמשתי בסוגים שונים של ניירות שיוף.

נמשיך ברשותכם8)

DSC01591_zpsc512c491.jpg

DSC01592_zps975ab375.jpg

כאן הייתה הצריבה...

DSC01606_zps1ec13f3d.jpg

כאן הייתה שריטה מהתמונה הראשונה

DSC01609_zpsfc352895.jpg

את השריטה הזאת לא הורדתי במאה אחוז כי היא נעשתה עם משהו משונן ולכן האור נשבר בצורה כזאת שעדיין היא נראית מתחת ללקה.:evil::evil: בדיעבד יכלתי להעלים אותה על ידי שיוף של כל האזור וצביעה אבל עדיף לי ככה! מה גם שמרחוק לא רואים אותה.

DSC01610_zps333420d1.jpg

שמתי לב שיש לי כנף מניקל מתחת למספר..היא הייתה כולה אכולה מחומציות.

DSC01600_zps00fa8d4f.jpg

קצת פוליש בתנוחה מאודדד לא נוחה. והתוצאה היא מראה! הינה הצילום לא תצליחו לראות את הניקל

DSC01602_zps5ac3e9bb.jpg

לאחר השיוף והפוליש הנקודתי.. הרכב נשטף ועכשיו הוא עומד למטה נקי ומבסוט:-D

פורסם

יפה מאוד!

גם אני רכשתי את הערכה אבל היא עדיין על המדף .. לא מצאתי את הזמן להשתמש בה.

איך ההתאמה של הצבע?

וכמה זמן לקח לך לבצע?

אתה יכול לצרף עוד תמונות של האיזור אחרי התיקון? קצה קשה לראות (או שהתיקון ממש טוב)

פורסם

ההתאמה מעולה,הצבע אחד לאחד!

אני פרסתי את זה לשלושה ימים כי לא היה לי כוח להתייבש שעות בשמש עם הצבע:wink:

בעיקרון אתה אמור לשים שכבת צבע,לחכות מעל חצי שעה ולאחר מכן עוד שכבה ועוד פעם לחכות ולמרוח. (3 שכבות)

ואז אותו תהליך עם הלקה 4-6 שכבות.

השריטות הארוכות כמעט נעלמו בגלל זה קשה לך לראות.

פורסם

פרוייקט מעניין מאוד. אחלה תוצאה!

אני לאחרונה שמתי עין על ערכה של חברת chipex. שמעתי שזו חברה מאוד רצינית.

אפשר לראות סרטונים שלהם כאן https://www.youtube.com/user/Chipex123/videos

וזה האתר שלהם http://www.chipex.co.uk/

המחיר ככה ככה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ראיתי את הסרטון ששמת,לדעתי זה סתם יקר ואתה גם לא מקבל לקה... והבלדנדינג סולושן שלהם זה בטח סוג של אצטון.

• תוכן חדש...