Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני מתנצל אם זה הוא אינו הפורום הנכון פשוט לא מצאתי מקום אחר לפרסם את זה, אתם מוזמנים להפעיל לחץ על המנהלים להתחיל במימוש הרעיון הזה אם הוא נחוץ לדעתכם. :-D

שנית, מתהווה קבוצת רכישה למודד צבע מגנטי לרכבים, המוצר הוא המוצר הזה: קישור.

סרטון הדגמה

http://www.youtube.com/watch?v=v2MA5PyrALA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כרגע שמונה אנשים בפנים:

אנוכי

sheva144

car4fun

lesles

נגב

along51

tomer321

jlavi2002

הקניה היא לכל אחד בנפרד כולל שליחה בדואר לכתובתו האישית, לא חבילה שמכילה את כולם ע"מ להמנע מתשלום מיסים.

המחיר הרגיל של המוכר הוא 32$ ומכיוון שאנחנו מעט אנשים הוא הסכים כרגע ל29.99$ כולל משלוח עד הבית.

יש עוד מישהו שמעוניין? במידה ותהיה היענות גדולה אני מעריך שהמחיר יכול לרדת בעוד כמה דולרים. :wink:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

עד כמה הדבר הזה מדוייק ? אני חושב שיש מישהו עם כזה בפורום (אספ ?).

במידה והדבר הזה מדוייק בהחלט הייתי מעוניין.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כפי שכבר ציינתי בהודעה פרטית, גם אני בפנים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני חושב שבפורום דיטיילינג יהיו כמה אנשים שהצעצוע הזה ידבר אליהם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היום הגיע אליי המוצר, אכן מוצר מעולה, הוא הראה לי בדיוק איפה הייתה צביעה ואיפה לא, כמובן שלפני זה ידעתי,

אני לא חושב שאתם צריכים קנייה קבוצתית בשביל מה כאב הראש והבאלגן?

כמה כבר תחסוך?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

האמת שהעניין הוא לא החסכון, קודם כל ע"מ להעלות את הרעיון של תת פורום קניות קבוצתיות, דבר שני ראיתי מוצר מדליק שיכול לשמש הרבה חברה כאן באתר אז פרסמתי אותו כאן.

על הדרך כסר חשבתי לעשות קניה קבוצתית, אם תהיה הענות גבוהה.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

היוזמה שלך מבורכת ללא ספק אבל במקרים כאלו לפעמים כבר עדיף להזמין לבד, דבר שאני מאד ממליץ לך לעשות זה כמו שעשו בפורום דיטילנג, אחד הבחורים שם הכין קובץ ובו כל אחד שרצה להשתתף ברכישה של המוצר נכנס מילא את הפרטים שלו וככה אנשים התחברו בינהם ובסופו של דבר הקנייה יצאה לפועל ללא בעיות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

טוב שווה נסיון, לא בשביל ה10-20 ש"ח אלא סתם לראות אם נצליח להתאגד.

פתחתי מסמך בגוגל דוקס שם כל אחד יכנס ויכניס את שם המשתמש שלו באיביי, ב26/6/13 יום רביעי בערב אני אפנה למוכר עם כל הרשומים וקניה תצא לדרך.

https://docs.google.com/document/d/1eWBlBjFKawh7-6ddgseBMWmTpOXCMFu76qQK_Xgllvs/edit?usp=sharing

בהצלחה.

פורסם

אני לא הבנתי דבר אחר.

נניח ואני רוצה לרכוש רכב ואני רוצה לדעת האם היו תיקוני צבע.

אני אמור לקפץ על כל פינה ברכב עם הדבר הזה?

לפי איך שזה נראה בוידאו לעבור על רכב שלם יקח שעה.

פורסם

יש שנתות.

הכחול זה נורא דק.

הירוק זה פחות דק.

הצהוב זה קצת עבה.

אדום זה ממש עבה.

יש גם סימון במיקרונים על השנתות.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...