Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטור ממכס

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לבצע הזמנה של בגדים בעלות של 75.20$

כפי שאתם יודעים יש פטור ממכם עד 75$ הבעיה היא שההזמנה נעשית ע"י FEDEX ואין אפשרות לדואר רגיל

האם FEDEX יגבו מיסים בגלל שחרגתי בהזמנה ב 0.20C ?

מה דעתכם?

תודה

פורסם

אתה רוכש בסכום 75$,השאלה בכמה יצהיר המוכר על החבילה\מעטפה.

ככה או ככה בכל סוג שילוח (מהיר או רגיל) זה אתה והמזל שלך ומי בודק את החבילה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המוכר מצהיר 75.20 זאת רשת גדולה שלא מעוניינית לוותר על סנט

כל חבילה שנשלחת דרך חברות שילוח נבדקת

השאלה היא אם הם משחקים גם "בקטנות" כאלה...

פורסם

כנראה שיגבו ממך.

לרוב מדובר בגביה אוטומטית במה שנקרא שחרור קוליקטיבי ובסבירות גבוהה שאף פקיד מכס לא יראה את החבילה באופן אישי.

מצד שני, פדקס ידועים בזה שהם ימצאו על מה לחייב אותך גם אם בפועל לא היית אמור לשלם (כלומר יש סיכוי שתשלם להם עמלות גם על פחות מ-75$).

בקיצור, תזמין בדואר רגיל.

פורסם

קודם כל אל תשכח שעלות המוצר מורכבת גם מעלות המשלוח שלו. האם הסכום כולל כבר את דמי המשלוח? דבר שני, בגדים נחשבים בפטור של משרד האוצר. עד לסכום של 1200 שקל שזה משתנה בדולרים בהתאם לשער היציג יום יום אתה פטור ממכס אבל אתה תשלם 18 אחוז מע"מ.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כן,הסכום הוא כולל משלוח

אני מודע לפטור שיש עד 325$ הבעיה היא שאם אני יחרוג מ 75$ אני אשלם מע"מ + עמלות שקר של פדקס

השאלה אם חריגה של 20 סנט תגרום לכל הסיפור הזה?

תודה

פורסם

מה לגבי שימוש בshipito? יכול לצאת לך זול יותר, ויש לך שליטה על הצהרת המכס.

עוד משהו, חיפשת קופונים לספק שאתה קונה ממנו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כן,הסכום הוא כולל משלוח

אני מודע לפטור שיש עד 325$ הבעיה היא שאם אני יחרוג מ 75$ אני אשלם מע"מ + עמלות שקר של פדקס

השאלה אם חריגה של 20 סנט תגרום לכל הסיפור הזה?

תודה

"העמלת שקר" הזו נגבית בכל מקרה תמיד בלי שום קשר לגובה המשלוח. גם אם לא היית עובר את הסכום אין מצב שהחבילה הייתה מגיעה אלייך הביתה ורשום עליה "פטור ממיסים מכס חיפה" או אחר ולא היית צריך לשלם עמלה לחברת הבלדרות. היחידים שלא גובים עמלה שכזו אלה הם רשות הדואר כי הם לא דואר אקספרס בניגוד לחברות האחרות.

לפעמים אני עושה חישוב שעדיף לי להזמין יותר פריטים בחבילה ולשלם מע"מ על חבילה מעל 75 דולרים. לפעמים לשלוח את הפריטים בשני חבילות נפרדות עולה יותר מסכום המע"מ שמבקשים ממך ולפעמים לא. הכל תלוי בכמה פריטים אתה מזמין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא חיפשתי קופונים, מישהו מכיר קופונים לאתר של הוליסטר?

הזמנתי מהאתר הזה מספר פעמים המשלוח הגיע עם פדקס ללא עמלה עד דלת הבית תוך יומיים

פורסם

גגל hollister coupons וראה אם אתה מוצא משהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...