Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אחרי שלא הייתי בחופשה הרבה מאוד זמן 2009 תאילנד חודשיים

רוצה לצאת לחופשה בת 5-7 ימים לנקות את הראש ובאמת לחזור עם מצברים מלאים.

אז ככה :

הרכב החופשה הוא אני וידידה שלי .

חשבנו על לנסוע לאמסטרדם, אך ממה שאני מנסה למצוא מידע באינטרנט לא מושך אותי (חוץ מקופי שופס )

אז מה אתם ממליצים ? לאן לנסוע ?

צרפת הייתי , יוון הייתי , טורקיה הבני זונות הייתי , תאילנד הייתי (מאוד רוצה שוב אך 7 ימים לא יספק)

אמסטרדם לא מכיר נשמע קצת משעמם, אלא עם כן תגידו אחרת .

מטרת הטיל היא לנקות את הראש, ולטעון מצברים . וקצת שופינג.

תקציב הטיול כולל טיסה הינו 2000 ש"ח

תודה רבה

נתי

פורסם

1000 ש"ח לאדם יספיק בקושי לחופשה בת שני לילות באכסנית נוער בארץ. תקציב סביר לנסיעה לאירופה עומד על סדר גודל של 100-150 אירו ליום לאדם, לא כולל טיסות ולינה - כלומר חופשה בת 5 ימים צריכה לעלות, לזוג, לפחות 7000-10000 ש"ח אם תמצא דיל של רגע אחרון ליעד זול.

החופשה האחרונה שלי (בקיץ 2012) היתה בת 5 לילות בסלובניה, עלתה לי ולאשתי כ-7000-8000 ש"ח וכללה דיל של טיסה זולה+ רכב (כ-400 אירו לאדם), מלון (60 אירו לזוג ללילה במלון פשוט אבל מאוד נחמד בכפר מספר קילומטרים מחץ לליובליאנה), ולזה להוסיף גם דלק, מזון (קניה בסופרים בלבד, בלי מסעדות או ארוחות במלון) כניסות לאתרים ומעט מאוד קניות ב-BTC.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשנה שעברה נסעתי 8 ימים לצפון איטליה, דרך השטיח המעופף, 548 אירו. (טיסה , בית מלון 4* וארוחת בוקר)

תבדוק אם יש השנה עוד מבצעים כאלה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

עומר אתה מדבר על 2500 ש"ח לאדם לפני אוכל (קשה להתקיים על ארוחת בוקר בלבד), תחבורה במקום, כניסות לאתרים, כל מיני הוצאות קטנות והבחור רוצה גם קניות. אולי כדיא שתספר לנו כמה עלתה החופשה בכללותה ומה עשית - יש הבדל בין בטן גב לבין טיול, אישית אני לא מסוגל לסבול בטן גב וזקוק לטיולים, שרצוי שיכללו גם קטעים רגליים משמעותיים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עומר אתה מדבר על 2500 ש"ח לאדם לפני אוכל (קשה להתקיים על ארוחת בוקר בלבד), תחבורה במקום, כניסות לאתרים, כל מיני הוצאות קטנות והבחור רוצה גם קניות. אולי כדיא שתספר לנו כמה עלתה החופשה בכללותה ומה עשית - יש הבדל בין בטן גב לבין טיול, אישית אני לא מסוגל לסבול בטן גב וזקוק לטיולים, שרצוי שיכללו גם קטעים רגליים משמעותיים.

אז כך.. קודם כל זה היה מאורגן, ז"א יש מדריך בימים מסויימים וימים חופשיים. הבית מלון היה בעיר ברשיה בצפון, והטיול היה טיול כוכב, כל יום נוסעים ליעד/ים מסוימים ובלילה חוזרים לישון במלון. היה מאוד נחמד ומאורגן, מלא טיולי טבע וארכטקטורה, ים ושמש לא חסר, וגם מוטוריקה (פרסמתי נושא בפורום בזמנו ליום מוטורי בעיירה באגם גארדה) וגם קניות, אגב הקניות שם במיוחד הבגדים היו זולים משמעותית מהארץ. לדוגמה: קניתי שני ג'ינסים של ZARA ב 50 אירו !!

לגבי אוכל, זה תלוי מה אתה רוצה לאכול, פיצה ופסטה זה הכי הולך שם אבל נמאס לי אחרי יומיים, היינו לפעמים נכנסים לסופר השכונתי וקונים אוכל לערב /טיול יום למחרת (מחיר דומה לארץ).

בזבזתי שם 400 אירו אם אני לא טועה, אך זה כלל גם אוכל (מסעדות) וגם קניות, בכללי, הרגשתי שאיטליה יותר זולה מהארץ. מומלץ!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

2000 ש"ח הם כ-450 אירו. יספיקו, במקרה הטוב, לטיסות + מלון בסיסי או רכב, אבל לזה צריך להוסיף מזון וכל מיני הוצאות נוספות כפי שכבר הזכרתי. לדעתי אה צריך לפחות עוד 1000 ש"ח לאדם, וגם זה לטיול צנוע. כמובן שאם כל מה שאתה עושה זה בטן-גב ההוצאות יצטמצמו, אבל לדעתי נסיעה לחו"ל, במיוחד לבעלי תקציב מוגבל, תסב יותר הנאה עם גם תספיקו לטייל.

עומר - כנראה שהעסקה שעשית היתה מצויינת. הם זה היה דרך מקום עבודה או ארגון אחר? מכל מקום, אישית אני לא מתחבר לטיולים מאורגנים, מעדיף לטייל בקצב שלי ובמקומות שמעניינים אותי, גם אם אני מספיק קצת פחות מדינות במספר ימים נתון, וצריך להשקיע מאמץ בנהיגה או זמן בתח"צ. אבל זה אני, ולכל אחד יש הגישה והניסיון האישיים שלו. כמובן שיש מקומות שבהם לא אעז לטייל לבד מכל מיני סיבות, אבל הם כרגע במקום נמוך בסולם העדיפויות שלי.

פורסם

הידידה תהפוך ליזיזה-תיזהר עם זה.

DAKA90.CO.IL

אפליקציה לאייפון שנקראת "חוליו"

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בורגס וגם וורנה נכנסים יופי במחיר הזה.

ויש בבורגס חלק מהמלונות הכול כלול.

ממליץ. אני הייתי 8 לילות בורנה בחולות הזהב. תענוג!

הייתי במלון מליה, שזה המלון הכי יוקרתי בטיילת שם.

האיזור מפוצץ במלונות, לכל טעם ריח ומחיר.

• תוכן חדש...