Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שתי מכוניות שראיתי.

האחת -יד 1, שנת 99, 140K ק"מ, טסט עד 1/2014.

מלוקקת ברמות שקשה לתאר. תא המנוע נראה כמו חדש, כל האוטו נראה חדש. בעל הרכב הוא פדנט(כמעט כמוני..אפילו מחזיק קבלות תדלוק), באמת נראה אוטו במצב נדיר, שמור כמו רכב אספנות.

שני נושאים - דרוש טיימינג בקרוב(סיפור של כמה מאות שקלים, לא נורא האמת) והקלאץ' מפריד גבוה - אני חושב שיצטרך החלפה בקרוב[סיפור של כ1500 ש"ח].

בעל הרכב דורש 10K ש"ח - נשמע כאילו זה מחיר אחרון מבחינתו.

השנייה - יד 2, שנת 97, 150K ק"מ, טסט עד 11/2013. בבדיקת תא מנוע היה נראה כאילו אין מים ברדיאטור(אבל היו מים ירוקים במיכל עיבוי) והמזגן לא עובד. יש חלונות חשמליים בהתקנה מקומית שכנראה ימותו בקרוב.

הרכב מניע על הכיפאק, ונשמע טוב. מבחוץ נראה טיפה מוזנח, לא משהו שניקוי טוב ופוליש ווקס לא יסדרו.

תיכף אני הולך עם בעל הרכב למזגניסט שלי, לשמוע כמה יעלה סידור המזגן - הוא מוכן להתקזז על זה מהמחיר.

הוא דורש 7500 ש"ח, וכאמור ניתן להתקזז על המזגן, ואני חושב שאפשר להוריד אותו אפילו עוד טיפה- נניח שנסגור על 6.5K.

על מה הייתם הולכים? מה נשמע לכם יותר טוב?

אני קונה את הרכב בתור רכב זמני, כיוון שלא מצאתי מה שאני מחפש כרגע ואני חייב רכב שייקח אותי לעבודה, כל יום כ60 ק"מ.

מה גם שמחיר הרכב יתקזז מהתקציב שהקניתי לנושא הרכב.

פורסם

בסוף קניתי את החדשה יותר, ב9K.

קצת תמונות -שימו לב לתמונת המנוע - הכל מקורי מהחברה, לא הוחלף כלום... :

lmSNpK3.jpg

QvrAyq1.jpg

UCgNVOG.jpg

pzablcr.jpg

ETc56yQ.jpg

qQnkYLh.jpg

פורסם

תתחדש! בחירה נכונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש ותהנה!

נראית צעירה מכפי גילה.

את התמונה האחרונה נא להעביר לכאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עשית בשכל,

יש לי גם כן שרייד 97 ידנית, החל מטסט הקרוב יהיה עלי להביא אישור בלמים, אני מניח שזה יעלה 150-200 שקל, וקצת בזבוז זמן.

יש לי ברכב חלונות רגילים שבשנתון הזה עדיף מכאני ולא חשמלי, יש לי חבר עם חשמלי(מקורי) ויש לו קצת בעיות.

העניין של הטיימיניג עלה לי בסביבות ה 700 ש"ח, לא רציני(קיט מקורי).

בקשר לקלאץ, את שלי קניתי לפני 3 וחצי שנים, 96K ק"מ, קלאץ מקורי, גם כן הפריד גבוהה, היום אני עם כמעט 150K, הקלאץ המקורי עדיין מחזיק ועדיין מפריד גבוה.

באופן כללי אם אתה מחפש רכב להגיע מנק לנק אז זאת הבחירה הכלכלית בין הנכונות ביותר

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

טוב שבחרת את האופציה הראשונה,תתחדש ניראית מצוין!!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...