Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

התחדשתי בקיה ריו 2013, אני מתחיל לחקור את כל העולם הזה של הדייטלינג ויש כבר חבילת דברים אליי (פלסטלינה מטליות פדים וכו')

רציתי לבקש המלצות לחומר מומלץ לשמירת הפלסטיק של הדש בורד, אני לא רוצה חומר שיעשה לי את הפלסטיק דביק וידבק אליו אבק וכו' רוצה חומר שיזין את הפלסטיק וישמור עליו כי גם יוצא לרכב לפעמים להיות בשמש.

בנוסף אבקש חומר לשמירה על הגומיות ברכב כמו הגומי של הדלתות וכו' שישארו ברמת גמישות טוב ולא יתיבשו מהשמש המצויינת בארץ :)

דבר שלישי ואחרון, חומר לשים על צמיגים לאחר שטיפה זה טוב או מייבש את הצמיגים? אשמח להמלצה לחומר טוב גם פה.

אשמח להמלצות של חומרים לא במאות שקים, התקציב לא נרחב (הלך כל הכסף על הקניה של הרכב :D )

תודה לכם.

פורסם

תעדיף מראה מבריק? או מט משי- מעין מראה של פלסטיקה חדשה ומקורית?

אם תעדיף מבריק, תוכל לנסות את Chemical Guys G6

ואם מט משי, אז Chemical guys Silk Shine

2 המוצרים הם על בסיס מים, מכילים מסנני uva+uvb , יבשים לגמרי למגע ומאוד עמידים לאורך זמן.

אתה יכול להשיג אותם בחנות האלקטרונית שלנו או אצל אחד המפיצים.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני עובד עם הsilk shine ומאוד מרוצה ממנו,נותן מראה נקי ולא מבריק,מראה של פלסטיק חדש,לצמיגים ולפלסטיקה החיצונית אני מיישם את האופטי בונד,אתמול היה יישום ראשון ואני יכול לאמר שאני ישתמש בו באופן קבוע.

m7kj.jpg
פורסם

אתרום מהנסיון שלי עם חומרים ואומר שאני מעדיף מהבחינה הזו חומרי מגוויארס.

לדאשבורד: http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-Meguiar-s-Supreme.html

לצמיגים (מבחינת עמידות - אין כמו החומר הזה, לא משנה איזו חברה מתחרה.):http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-Meguiar-s-Endurance.html

לגומיות, עם זאת, אמליץ על חומר מעולה של קימיקאל גאייס מבית VIX:http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-Chemical-Guys-G6-Hyper-Coat.html

אין כל פסול בהברקת הצמיגים אחרי כל שטיפה, רק עם שימוש בחומרים איכותיים, שכן חלק מהזולים "מטגנים" ומאיצים ייבוש של הגומי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אפקט השימור של הצמיג כתוצאה מהחומר שהזכרת מגיע לשלושה שבועות/שטיפות בכיף (בהנחה וייושם כראוי, ולא סתם "על הדרך", כשצמיג מטונף).

אז לא באמת צריך ליישם כל שבוע.

מנסיון אישי, שכבה כפולה של silk shine (שבמקור ייעדתי לפלסטיקה פנימית) על גלגל נקי לחלוטין שעבר קרצוף יסודי עם apc ומברשת גסה, ייבוש, ויישום עם פד צהוב זול, החזיקה ארבעה שבועות פלוס.

יש לי גם את ה-endurance וגם את ה-silk , כשיגמר הendurance מתכוון להשתמש רק בכימיכל גייז שיש לי.

(אלא אם כן ה dressing של gtech יקרוץ לי מבחינת מחיר כשימכר בארץ).

"יאללה בירי".

פורסם

נכון. העמידות של החומרים האלו פשוט מעולה.

הנסיון שלי על צמיגים עם הSILK גם כן ראוי לשבח, אך אני מעדיף את האפקט הויזואלי המתקבל מהENDURANCE. פה זה כבר תחום אינדיבידואלי לחלוטין, אך שניהם חומרים משובחים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כבר נתנו פה כמה המלצות טובות, אנסה לזרוק מעט המלצות מהנסיון המועט שלי.

לפלסטיקה פנימית אני משתמש ב g6 hyper coat, צריך למרוח ממש מעט אחרת הכל נהיה דביק ולא נח למגע.

אני לא יודע למה מדברים על מבריק בהקשר לחומר הזה, הברק אם בכלל הוא קשה להבחנה והמראה שהוא מקנה הייתי יכול לתאר אותו כ״נקי״ או ״חדש״.

ההבדל באיכות בינו לבין הספריי הפשוט של stp ממש ניכר כשמיים וארץ.

בהקשר לגלגלים, אני מקפיד אחרי שטיפה טובה של הצמיגים הכוללת הקצפה של apc של מגווירס 1:5 ומעבר עם מברשת לצמיגים גסה של cg, מריחה של אופטי בונד על הצמיגים מקנה להם מראה נקי לח ועדין ולא מראה רטוב מאוד ובוהק.

אני שוטף את הרכב פעם בחודש ולרוב בשבוע הרביעי של החודש אני כבר מפסיק להבחין בנקיון הזה שהחומר עושה.

מאוד מרוצה ממנו.

מבחינת הרגשה הוא פחות דביק מה g6 hyper coat.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני ניסיתי את הפלאש דאש של קארפלאן. (נרכש מאוטוסטור)

עשה עבודה מצויינת לפלסטיקה הפנימית והחיצונית. אני לא ממש מנוסה וזה המוצר היחידי שניסיתי, אז אני לא יכול להגיד אם הוא טוב יותר או גרוע יותר, אבל אני רק יכול להגיד שהוא ממש עושה את העבודה וממש בקלות.

מנקים את הפלסטיק עם APC מדולל, מנגבים ומייבשים. אז מיישמים את הפלאש דאש עם פד צהוב סיני זול בכמויות קטנות מאוד על הפד. שמים עוד חומר על הפד אחרי כל חלק (פעמיים בשביל דאשבורד או שלוש בשביל הדאשבורד) ומשפשפים בקלות עד שלא נשאר שום סימן לבן. נותנים להתייבש בלי לגעת ואפשר לנגב אחרי כמה שעות, אבל לא חייב. עבד מצויין בשבילי. אותו דבר בשביל פלסטיקה חיצונית. (אם יש משהו לא בסדר בשיטה שלי, בבקשה אימרו לי. אני תמיד שמח ללמוד)

עכשיו כבר עברו בערך חודשיים אני חושב. עדיין נראה כאילו יישמתי אותו לפני שבוע.

היתרון הוא שזה לא חומר שמנוני ולכן לא אמור לגרום לנזקים מהשמש כמו ספריי סקאי. כתוב לא להשתמש עליו בשביל לנקות את ההגה ואת הדוושת מסיבות בטיחותיות. אני לא אגיד שום דבר בנושא הזה. :mmangel:

פורסם

אתה לא משתמש בחומר כמו שצריך, הוא לא צריך להתייבש, וצריך לנגב מיד אחרי המריחה ולא אחרי כמה שעות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...