Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן התחילה שוב תקופת הדייטים, מסתבר שלבחורה יש יום הולדת..אני לא ממש יודע איך לנהוג במצב כזה.

מתנה סמלית או להשקיע בחצי מנת פלאפל?

פורסם

לא לקחת לבדיקה לפני הקניה? :nono:

אם כולה התחלתם לצאת, מתנה צנועה תספיק.

אני בטוח שגם לה אין יותר מידי ציפיות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חצאית עד השרוכים זו מתנה צנועה למהדרין מן המהדרין.

לא הבנתי לגמרי מההודעה הראשונה, אם זו הפגישה הראשונה שלך איתה, לדעתי מקסימום איזה זר פרחים.

אם כבר מכירים לפני, יש מקום למתנה שלא מתכלה.

פורסם

וואי הזכרת לי חבר שנפרד מהחברה שלו ביומולדת שלה (8 במרץ) שזה יום חשוב לאישה ממוצא רוסי. תוך כדי התחמקות אלגנטית מלתת מתנה.

אני באופן אישי הייתי ממליץ לך על זר פרחים קטן.

פורסם

פרחים? זה עדיין עובד? איזה פרחים? מה זה זר פרחים קטן?

זאת פגישה ראשונה ואי אפשר לדחות למרות שהייתי שמח לעשות את זה.

פורסם

הרעיון של דחית הפגישה נשמע מצויין, צריך לתת איזה סיבה שלא קשורה ליום הולדת ואתה מסודר.

אני לפחות, תמיד הייתי קונה פרחים כמו גרעינים: "תעשי לי זר ב-X כסף"

X שייך לקבוצת המספרים הממשיים.

מכל סכום הבחורה בחנות פרחים יכולה להמציא משהו.

פורסם

מתעלמים באלגנטיות או פשוט משלמים על הדייט כי גם ככה זה דייט ראשון ואומרים שזה המתנה :lol:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
מתעלמים באלגנטיות או פשוט משלמים על הדייט כי גם ככה זה דייט ראשון ואומרים שזה המתנה :lol:

אני יכול פשוט לבעוט לה בתחת זה יותר קל ויותר זול.

פורסם

תשמע זה רעיון טוב גם אבל אני אישית לא מביא שום מתנות לדייט ראשון, לא סימלית ולא משמעותית.

דייט ראשון זה דייט גישושים גם ככה ושאין לך מושג אם זה יעבוד וחבל על כל המחוות המטופשות האלה של היומולדת בלי קשר שזה היה רעיון גרוע ביותר לצאת לדייט ראשון ביומולדת שלה. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...