Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שבת, שמונה בבוקר התחלתי בשטיפה של האוטו וניקוי טוב טוב של הגלגלים עם מברשת ברזל ומברשת מיוחדת לניקוי גלגלים.

בהמשך עברנו לצל מתחת לבניין הרמנו על ג'ק והוצאנו גלגל אחד, שייפנו אותו עם נייר שיוף ועם מקדחה שמחוברת אליה מברשת ברזל לצורך ניקוי שאריות החלודה.

בשביל שלא נצטרך כל פעם לעבוד על גלגל אחד השתמשנו בשני ג'קים ובגלגל הרזרבי וככה עשינו כל פעם שני גלגלים במקביל.

לאחר ששייפנו עברתי עם מטלית לחה ועם נוזל לניקוי בלמים שהייה זרוק בתא המטען, עדיף להישתמש בטינר כדי להוריד את שאריות השומן בשביל שהצבע יתחבר יותר טוב לברזל.

בזמן השטיפה

25i6qfo.jpg

לפני ניקוי הגלגל

2meekg6.jpg

אחרי ניקוי הגלגל

vhgcia.jpg

תהליך השיוף והצביעה

2zhigxj.jpg

dotfra.jpg

qpmc8l.jpg

m4qhs.jpg

באמצע הדרך

2wnwqh2.jpg

6dtnpl.jpg

תוצאה סופית

4sd5l2.jpg

c3wvm.jpg

השתמשתי בספרי בצבע כסף של יעקובי עלה 30ש''ח לשני בקבוקי צבע אבל הייה לי כרטיס שקיבלתי מהעבודה כשי לחג אז בפועל עלה לי 15 ש''ח.(מספיק אחד לשלוש שכבות לארבע גלגלים, אבל אם שמתם לב יש לי כיסויים לגלגל מפיאט שהותקנו לפני כ 7 שנים כדי להסתיר אפילו בקצת את הזוועות שהיו שם, אז בדרך צבעתי גם אותם שייפתי וצבעתי שתי שכבות נדיבות)

נייר שיוף מצאתי בבית וגם כל שאר הציוד שבו השתמשתי הייה לי בבית.

פורסם

יצא יפה מאוד, למרות שעיצוב הג'אנט לא כל כך לטעמי, העבודה נראית מעולה!!

דרך אגב מת על הרכב הזה, היה לנו במשפחה אחת ירוקה

פורסם

תודה, תאמין לי שגם לי כיף לראות את האוטו הזה חוזר לחיים לאט לאט.

הוא הייה מוזנח הרבה זמן כי כמו תמיד באוטו ישן לא משקיעים לא כסף ולא זמן, אבל הייה לי חשוב להחזיר אותו כמו שאני זוכר אותו כשהייתי קטן(טוב...אני מנסה).

הדלת זה לא תיקון שלא יצא טוב, מי שמכיר את ההרכבים האלו יודע שיש בעיית חלודה איתם אז אבא שלי הוריד אותה ותיקן את המקום אבל לא רצה להשקיע בצביעה אז כמה שנים טובות זה הייה פשוט כתם לבן אחד גדול. עד שעשו פוליש לרכב כשמישהו צבע גדר לא בזהירות וזה פגע ברכב, אז אבא שלי ראה צבע דומה באותו המקום שעשה את הפוליש וביקש שיתיז לו קצת על הדלת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איזה כיף לראות רכב ישן ששומרים עליו!המשך כך:-)

+100

כל הכבוד על ההשקעה במכונית הזו, הג'אנט נראה כמו חדש!

אישית אני אוהב מאד את הצורה של הסקודות האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יצא ממש יפה הייתה לנו כזאת לעסק של העבודה סקודה פורמן, האוטו היה סוס עבודה לא היה דבר שעצר אותו ,אני לא אשכח שפעם נכנסה בי במוו חדשה מאחור וגררה אותי אל תוך מאזדה 6 חדשה, הבמוו לא הצליחה להניע וכולה התעקמה המאזדה קיבלה קצה שילדה ורק הסקודה יצאה משם עם נזק בטמבון והמשיכה בנסיעה כרגיל , בהחלט אחלה רכב ולמי שמחפש רכב זול ללא תקלות זה ה- רכב

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אהבתי את הרכב

אהבתי את הכרטיסי ביקור בין הג'אנט לצמיג

אהבתי את הלוגו של פיאט על הג'אט

אה. וגם את העבודה. יצא מאוד יפה מאוד!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
יצא ממש יפה הייתה לנו כזאת לעסק של העבודה סקודה פורמן, האוטו היה סוס עבודה לא היה דבר שעצר אותו ,אני לא אשכח שפעם נכנסה בי במוו חדשה מאחור וגררה אותי אל תוך מאזדה 6 חדשה, הבמוו לא הצליחה להניע וכולה התעקמה המאזדה קיבלה קצה שילדה ורק הסקודה יצאה משם עם נזק בטמבון והמשיכה בנסיעה כרגיל , בהחלט אחלה רכב ולמי שמחפש רכב זול ללא תקלות זה ה- רכב

כן, הרכב הזה זה באמת טנק כמה שאני לא מתעלל בו הוא לא נשבר(טפו טפו טפו).

רק חבל שבארץ לאנשים לא באמת אכפת הם רואים רכב ישן אז ישר חושבים ''אה זה אוטו ישן לא נורא שפגעתי בו''.

זה פשוט מטריף אותי:evil: .

• אחראי פורום
פורסם

כל הכבוד. הכי כיף שבעלות זניחה אפשר לשפר את מראה הרכב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...