Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון המכס נכנסו ל overtime רציני. כל חבילה קטנה נפתחת. התחלתי בשבועות האחרונים להרגיש האטה בקצב הגעת החבילות, ומהר מאוד התברר לי למה-

פותחים הכל.

ה-כ-ל. חבילה עם פקקטה מטען ב 3 דולר לפלאפון- נפתחה. אני חושש מה יעלה בגורלן של החבילות שאמרות להגיע אלי בימים הקרובים.

אם אתם מזמינים משהו שאמורים לשלם עליו מע"מ ולרוב עובר חלק- דחו את ההזמנה שלו עד יעבור זעם.

כנראה שההעלאה של המע"מ הייתה נקודת הסף שממנה במכס הבינו "בואנה, כבר משתלם לגבות מע"מ אפילו על חבילות של 100-120 דולר"

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדולר, 2 או 10- כן, בהחלט. למעשה, כל דבר מתחת ל 75, הזמינו בהמוניכם! אבל אך ורק את הפריטים האלו. שום דבר מעל 75 שיש עליו מע"מ, או חס וחלילה- מס קניה.

ממליץ בחום על פריטים בגרוש ורבע שלא משנה גם אם ילכו לאיבוד.

פורסם

שיט. היום הזמנתי עדשה מהאיביי. :?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה לא בגלל המעמ אלא בגלל כמויות הסמרטפונים העצומות שנשלחים לארץ בחבילות קטנות. הישראלי "המתוחכם" למד את השיטה של לשלוח חבילה קטנה ולרשום עליה משהוא כמו כבל או מטען וכו'.

לאחר שנתפסו כמה טלפונים וטבלטים בבידקות מדגמיות, מן הסתם החליטו להדק את הבדיקות ולבדוק מה שיותר חבילות.

פורסם

מצד שני אם רשום "עדשת מצלמה" ובשיקוף יראו עדשת מצלמה, כנראה שלא יעשו סרט.:roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה לא בגלל המעמ אלא בגלל כמויות הסמרטפונים העצומות שנשלחים לארץ בחבילות קטנות. הישראלי "המתוחכם" למד את השיטה של לשלוח חבילה קטנה ולרשום עליה משהוא כמו כבל או מטען וכו'.

לאחר שנתפסו כמה טלפונים וטבלטים בבידקות מדגמיות, מן הסתם החליטו להדק את הבדיקות ולבדוק מה שיותר חבילות.

לישראלי, בין אם מתוחכם או לא, נמאס לו שהוא קונה מכשיר סלולרי ב 400 דולר ומחייבים אותו במיסים על 700. וזה לפני עמלות השקר, שבד"כ מסתכמות בכמה עשרות שקלים נוספים.

פורסם

והנה ההודעה הרשמית של המכס מלפני שבועיים:

נושא:

מכס, אכיפה והרתעה

י"ט סיון תשע"ג

28 מאי 2013

260 טלפונים חכמים נתפסו בשבוע האחרון ע"י מכס מרכז, ביניהם אייפון 5, סמסונג גלקסי 3 ו- 4 וגם HTC.

במכס מרכז מציינים כי לאחרונה הם עדים לתופעה הולכת ומתרחבת של יבוא סמארטפונים חדישים דרך דואר חבילות, וזאת תוך מתן הצהרות כוזבות על מהות החבילה וערכה, עפ"י החשד, במטרה להתחמק מתשלום מסים. לפיכך, בשבוע האחרון נערך מבצע מרוכז שנמשך 3 ימים בו השתתפו יחידות יס"מ, בקרת יבוא ודואר חבילות במכס מרכז.

כאמור, במהלך המבצע נתפסו 260 סמארטפונים, שיובאו ממדינות שונות בחבילות דואר והוצהר לגביהם הצהרות ערך כוזבות, הנעות בין 30 – 120 דולר, בשעה שערכם האמתי מגיע ל- 700 – 800 דולר. יתרה מזאת, לגבי חלק מהחבילות הוצהר כי הן מכילות מתנות, מצלמות, מכשירי MP3 ועוד.

מנהל מכס מרכז, יעקב אוסטר, מייחס חשיבות עליונה למיגור התופעה של ניסיונות יבוא של טלפונים חכמים תוך מתן הצהרות כוזבות ומתוך כוונה להתחמק מתשלום מסים, ומתכוון להיאבק בתופעה זו.

פורסם

באסה.

אני מחכה לחבילה של זוג צמיגי אופניים מאנגליה (koo bikes), ונכון לעכשיו אי מתחיל לחשוש שהחבילה עוכבה (דבר שלא קרה לי בעבר בכל ההזמנות מחו"ל מארה"ב/ אנגליה). הערך, אם זה משנה, הוא 80 דולר.

כמו כן יש לדרמן שאני מחכה לו (sidekick) ושמגיע באריזה הדומה לאריזות סמארטפונים (עלה לי 48 דולר). גם הוא מתעכב כבר 3 שבועות :evil:

יש לי ת.ד. ולכן חבילות מחו"ל מגיעות מהר מאוד יחסית (שבוע עד שבועיים מארה"ב/ אנגליה, ועד 3 שבועות מסין), ולאחרונה באמת יש הרגשה של האטה בהגעת החבילות :evil:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

האמת הזמנתי לפני שבועיים 5 חבילות כולן הגיעו תוך שבוע +- והזמנתי גם מסינגפור וגם מהונג קונג ארה"ב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז זה מסביר את התופעה!!

הזמנתי זוג פנסי קסנון מקוריים למיני קופר בסכום גדול האמת של 500 יורו וחויבתי במכס של 600 ש"ח יש לציין שבעבר ביצעתי ריכשות דומות בסכומים גדולים יותר ולא חויבתי בכלום! מה גם שהפנס משומש

לפני שבוע קניתי נעליים ב60 פאונד ונאלצתי לשלם מכס של עוד 200 ש"ח

אתם חושבים שיש טעם לפנות למכס ולהגיד להם שהפנסים משומשים(הם באמת כאלו) זה יכול לעזור?

עדיין לא קיבלתי את החבילה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הזמנתי זוג פנסי קסנון מקוריים למיני קופר בסכום גדול האמת של 500 יורו וחויבתי במכס של 600 ש"ח

אתם חושבים שיש טעם לפנות למכס ולהגיד להם שהפנסים משומשים(הם באמת כאלו) זה יכול לעזור?

כן, ואח"כ תתקשר בבקשה לאיראן ותבקש שיפרקו את הגרעין.

ובנימה רצינית, בכל משלוח שאני מקבל עליו דרישה לתשלום מיסים אני דואג למלא טופס ערעור, מעולם לא קבלתי החזר גם כשגובה המיסים עולים על המע"מ בחבילות של עד 200$ לדוגמא.

פורסם

לא ברור לי למה פותחים חבילות, תעבירו בשיקוף זה מהיר יותר והלקוח לא מרגיש שנגעו לו במוצר בכלל ולא יכול לטעון כל מיני טענות שהרסו לו וגנבו לו.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...