Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה אנשים עושים ג'וגינג בפארק בערב עם הטלפון עליהם, בד"כ מוצמד ברצועה. זה לא נראה לי הכי נוח - אני אישית משתדל תמיד להמנע מלשאת עלי כל משקל מיותר כשאני יוצא לריצה או הליכה - אם אפשר אני אפילו לא אקח איתי מפתחות.

מעניין אותי מה הסיבות העיקריות שאנשים רצים עם הטלפון. בשביל המוזיקה? הרי יש נגנים שלא שוקלים כלום. בשביל למדוד קצב ומהירות וכו', הרי יש שעוני ספורט שעושים הכל וגם יתחברו בסוף הריצה לטלפון. או שסתם נורא חשוב להם להיות זמינים בכל שעה, אפילו בזמן ספורט... גם לא נראה לי.

יש פה מישהו שנוהג לרוץ ככה ויכול להסביר...?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני חייב להיות זמין כל שעות היממה.

לא הכי נוח זה בטוח.

בכל מקרה לא כל אחד רוצה/יכול להוציא עוד 600 שקל על שעון שמודד מהירות ונתונים כאשר אפשר להשתמש בסמארטפון שכבר קיים.

יש כאלה שגם אוהבים לרוץ עם מוזיקה.

אם הייתי יכול הייתי רץ בלי מכשיר בכלל.

פורסם

אני חושב שזה שילוב בין הנוחות של הנגן שכבר קיים בסמארטפון ולא צריך לרכוש נגן במיוחד,

לבין הרצון להישאר כל הזמן מחוברים וזמינים למקרה שיחפשו אותם.

לא יצא לי להשתמש ברצועה הזו אך ראיתי רבים שמשתמשים בה וזה לא ניראה כמו מטרד לרץ,

בסה"כ הסמארטפון לא שוקל הרבה.

פורסם

משמש אותם למוזיקה - יש כבר על הסלולרי שלהם את כל המוזיקה שהם אוהבים, אז למה לקנות משהו חדש וקטן? גם עולה עוד כסף, וגם יידרוש מאמץ.

משמש למדידות - מדידות של זמנים ושל מרחקים. נתונים על הריצה, גרפים וכו'. למה להשקיע כסף במשהו חדש ולהתעסק איתו כשיש הכל בקלות וללא תשלום נוסף בסלולרי?

המשקל הנוסף לא משמעותי ולכן אין בעיה עם זה.

פורסם

הרבה רצים (בינהם גם אני) משתמשים באפליקציות ריצה כמו Endomondo לתיעוד מסלול הריצה דרך הGPS. ובנוסף למדידת נתוני ריצה שונים כמו מרחק, קצב הריצה (דקות/לק"מ), כמות הנוזלים שאבדו, זמנים/יעדים וכו'.

כך אפשר לקבל סטטיסטיקה והיסטוריה של הריצות שלך ולדעת אם חל שיפור כלשהו ביכולת.

במקום להשקיע אלפיה וחצי בשעון ריצה דוגמת POLAR, יש לך (כמעט) הכל בחינם בפלאפון.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני גם משתמש ברצועה והיא די נוחה. הסיבה שלי היא שיש לי הכל בפנים,נגן,תוכנת ריצה (של אדידס) ושעון.

אגב מה שמפריע לי בריצה זה האוזניות שתמיד יוצאות:evil::evil::evil: מצאתי אוזניות של סנהייזר עם סנפיר מיוחד אבל אני לא מוציא על החרא הזה עוד 400 ש'ח.

פורסם

מוזיקה ו endomondo.

זמינות באמצע ריצה לא מעניינת אותי, העולם יכול להסתדר בלעדי לחצי שעה. אם אני מקבל טלפונים/וואטסאפים באמצע אני לא עונה.

V5

פורסם

המכשיר רב שימושי. מוזיקה, תיעוד המסלול באמצעות GPS, חישוב קלוריות באמצעות משדר פולאר עם BT או חיישני נייק.

אישית אני מתאמן כבר די הרבה שנים עם שעון פולאר ומשדר על רצועת חזה, כלל לא מפריע לאימון. עם זאת אני מתאמן בחדר כושר עם טלויזיה אישית, ובעבר, לפני ימי הסמארטפון, הייתי צועד בשכונה עם אזניות שהרדיו מותקן בתוכן או קשור אליהן בחוט. גם אלה לא הפריעו לי כלל.

TheOne23 - שעוני פולאר בסיסיים לא עולים אלפיה וחצי אלא בערך חמישית מזה, אבל, כמובן, ריבוי פונקציות מעלה את המחיר. בכל מקרה - רצועה או משדר לבד כדאי לרכוש בארץ. ערכות שלמות עדיף לייבא מחו"ל, חסכון של 30-50% מהעלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואני לתומי חשבתי שזה בשביל להעלות תמונות לפייס...

שמח שהתבדתי.

חוץ מהעובדה שנשים לא הגיבו בשרשור, כך ש 50% שזה עדיין נכון :-(

מתחדשת*

פורסם

סמארטפון על הזרוע בזמן ריצה? זוועה. זה כבד גדול ולא נוח.

אני לא רואה את ההצדקה לסמארטפון של 140-150 גרם שמעיק על הזרוע במקום נגן של 20 גרם שלא מרגישים אפילו

פורסם
ואני לתומי חשבתי שזה בשביל להעלות תמונות לפייס...

משתמשים בזה לפייס אבל לא כדי להעלות תמונות אלא תוצאות ריצה ולהשוויץ לחברים הפדלאות ב13-15 ק"מ שעושים. :wink:

לכל אפליקציות הריצה יש כיום אינטגרציה מלאה לפייסבוק.

סמארטפון על הזרוע בזמן ריצה? זוועה. זה כבד גדול ולא נוח.

אני לא רואה את ההצדקה לסמארטפון של 140-150 גרם שמעיק על הזרוע במקום נגן של 20 גרם שלא מרגישים אפילו

אם אתה רץ עם מפלצות כמו S4 ו'מיני טבלטס' למינהם זה באמת כנראה לא נוח בעליל.

אני רץ עם S1 ובזמן הריצות אני כלל לא מרגיש שהוא קיים עלי.

בכל מקרה 120-150 גרם זה לא משקל שאתה אמור להרגיש אותו בכלל על היד בזמן ריצה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אגב מה שמפריע לי בריצה זה האוזניות שתמיד יוצאות:evil::evil::evil: מצאתי אוזניות של סנהייזר עם סנפיר מיוחד אבל אני לא מוציא על החרא הזה עוד 400 ש'ח.

אני רצתי עם המקוריות של האייפון עד שנמאס לי והזמנתי philips shq3000 - לא נופלות וגם נגד מים והמחיר 100 ש"ח באיביי.

למה עם הסמרטפון? כל הסיבות שאמרו וגם אם חס וחלילה אתה צריך עזרה שיהיה לך איך להתקשר.

• תוכן חדש...