Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני גר ביחידת דיור בשכירות, כחלק מהשכירות יש לי יס ביחידה עם ממיר וכולל את כל הערוצים שפתוחים אצל בעלי הבית.

לפני כחצי שנה קיבלנו מקרוב משפחה של חברתי ממיר יס מקס של יס כולל הכרטיס החכם שלו, אני זוכר שבזמנו שקיבלנו אותו ניסינו לחבר אותו אך משהו שם לא צלח ופשוט לא היה שידור של ערוצים, מפה לשם ויתרתי על העניין אך הוא עד היום שוכב מתחת למיטה ןעכשיו בנקיון של הבית הוצאתי אותו ואת כל התכולה שמתחת למיטה.

אז לשאלתי האם ניתן לחבר אותו ככה פשוט ללא שום צורך במעורבות של יס או שזה חסר טעם ופשוט לא יעבוד כי זה אמור לבוא מחברת יס עצמה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוב הממיר עובד טכנית אבל מראה לי כאילו אין לי שום ערוצים וכתוב שאם ברצוני להזמין את הערוץ בלה בלה בלה...

פתרון מישהו?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קרוב לודאי שמי שמסר לכם את הממיר ביטל את המנוי - והכרטיס מבוטל ב"יס" - בדומה לכרטיס סים מבוטל בחברת סלולר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שהביא לנו אותו הביא אותו מחוסר שימוש כי הוא השתדרג לממיר HD, נבקש ממנו להפעיל את הכרטיס או שאולי שישלחו חדש.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ואתה חושב שתקבל את הכרטיס בלי לשלם דמי מנוי מתאימים (ואולי גם ביקור טכנאי)?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הממיר נרכש על ידו פנה ל"יס" ובקש שיחברו אותך לשירות - ישלחו לך טכנאי עם כרטיס ויחייבו אותך על השירות.

רק לפני כן וודא מי באמת בעליו של המכשיר, אני חושש שהוא מושאל\מושכר ועלולה להיות לך אי נעימות. מכל מקום - אם אתה מתחבר לשירות ממילא יספקו לך את הממיר המתאים כך שהממיר עצמו לא צריך להוות בעיה, אלא רק עלות השירות.

פורסם

אם הממיר היה לא בשימוש ומנותק מהחשמל למשך הרבה זמן - השאר אותו מחובר ודולק למשך נניח יממה, ובדוק שוב. אם זה יצליח אני אסביר למה :-)

אאל"ט החוזה עם יס לא מתיר העברת ממירים בין מנויים וכתובות, אז אל תפנה ליס בשאלה.

:turn-l:
פורסם

אני לא אפנה ליס בצורה כזאת או אחרת, בעל הממיר יפנה אליהם בבקשה להחזיר אותו לתפקוד.

בלי שום קשר יס חיים בסרט!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עכשיו חיברתי אותו ואנסה להשאיר אותו ככה עד מחר בבוקר לפחות.

ניסיתי להעביר את הכרטיס מהממיר הישן לחדש אך הוא לא תואם את הממיר וניתן לראות את זה גם לפי המגעים בחלקו האחורי ששונים בגודלם ובצורתם מהכרטיס הקיים בממיר החדש.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יס מפעילים את הכרטיס החכם עבור ממיר ספציפי, וכן מחייבים שליחת טכנאי לבית הלקוח בעת ההפעלה (החיוב הוא כ-160 ש"ח עבור הטירחה שלהם, אם מתווכחים אפשר להוריד את העלות לחצי).

פורסם
אכן הצלבת כרטיסים תעזור.

טוב.

1. הצלבת כרטיסים תצליח רק בממירים של אותו מנוי - קרי אם יש לי שלושה ממירים לא משנה כרטיס של מי - יפעל;

2. אחרי שבועיים ללא רישום בטרנספונדרים המערכת מנדה את הכרטיס: הכרטיס ננעל, והערוץ היחיד שעובד זה אפיק 21 שבמקור הוא אפיק בדיקות של יצרנית הממיר (ADB);

3. בכדי להפעיל כרטיס שננעל יש צורל להתקשר לש.ל. ולבקש אקטיבציה לכרטיס, לאחר הזדהות. השירות נקרא גם "רענון";

4. חיבור מחדש לחשמל ללא יצירת קשר עם ש.ל. כמוהו ככוסות רוח למת.

גילוי נאות: עבדתי בהתקנות של יס וטיפול טכני במסגרת שירותי הצבאי (לא היו מזמינים טכנאים, היינו מתמקצעים בפלוגה שלי ועושים את כל ההתקנות).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...