Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מספר בשמים לי ולחברתי.

השאלה אם כדאי לקנות בארץ או לחכות לנסיעה לחו"ל ולקנות בדיוטי פרי או להזמין מאתרים בחו"ל?

מישהו מכיר אתרים טובים לקניית בשמים?

תודה.

פורסם

בארץ תמיד יש מבצעים על בשמים והם אף פעם לא במחיר המלא. אחד פלוס אחד, שלוש במחיר של אחד, שתיים פלוס אחד ועוד שלל מבצעים שעדיפים על המחירים בחו"ל שיש לציין שהם יותר יקרים (ממה שראיתי לפחות בניו-יורק).

פורסם

תעשה סיבוב ברשת אפריל,סופר פארם על בשמים שאתה מעוניין ותעשה השוואת מחירים בדיוטי פרי.

לפעמים יותר זול בארץ מאשר בדיוטי פרי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מבדיקות שאני עושה מדי חצי שנה, תמיד באתרים בארץ הכי זול, יש לך CALLPERFUME ו- בושמטיק (אגב אלה יש להם חנות קטנה בהדר).

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

סתם שתדעו ובצורה מפתיעה ביותר - בישראל דווקא הבשמים מהזולים בעולם.

גם בדיוטי פרי / גם בחנויות בארץ עצמן.

בשמים יקרים מאוד אני קונה בדיוטי לדוגמא - BLU דה שאנל - פה עולה קרוב ל 600, קניתי 100 מ"ל ב 100 דולר (380 ש"ח).

שווה.

בארץ יש חנויות מאוד זולות כמו CALLPERFUME / JUST4U.

שווה לבדוק שם, בהתחלה חשבתי מדובר בזיופים עקב המחיר הזול (יש מקרים שכמו בדיוטי ואף זול יותר), אבל האתרים בטוחים, לקול פרפיום יש אפילו חנויות בראשון לציון וכפר סבא.

Opel Adam S 2017

פורסם
מבדיקות שאני עושה מדי חצי שנה, תמיד באתרים בארץ הכי זול, יש לך CALLPERFUME ו- בושמטיק (אגב אלה יש להם חנות קטנה בהדר).

אם כבר אתה אומר הכי זול, הייתי מוסיף לרשימה שלך את bcenter.co.il שדובר עליו כאן לא מעט.

8)
פורסם
תעשה סיבוב ברשת אפריל,סופר פארם על בשמים שאתה מעוניין ותעשה השוואת מחירים בדיוטי פרי.

לפעמים יותר זול בארץ מאשר בדיוטי פרי.

הצעה נכונה ביותר. בדוק מחירים לפני וכאשר אתה מגיע לדיוטי פרי תבדוק על המקום. אישית אני בחיים לא קונה בשמים מאתרים כאלה ואחרים, במיוחד לא מאיביי שם הזיוף חוגג בטירוף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אישית אני בחיים לא קונה בשמים מאתרים כאלה ואחרים

אז אתה עושה טעות. כל האתרים שכבר הוזכרו פה בטוחים ב100% ולרובם יש גם חנות פיזית, וכמובן שב90% מהמקרים הם גם זולים מרשתות הפארם\דיוטי פרי. קניתי מהם כבר מספר רב של בשמים ואף פעם לא התאכזבתי.

מה שטוב בדיוטי פרי הוא המבצע 1+1 על אותה חברה\3+1, עם המבצעים האלה אף חנות כבר לא יכולה להתחרות (בניגוד ל"מבצעים" של רשתות הפארם של "1+1" שבעצם הבושם הראשון נמכר ב"מחיר מלא" של פי 3 ממה שתמצא בכל מקום אחר).

פורסם

עשיתי רשימה קטנה של בשמים שאנחנו מעוניינים בהם נכון לעכשיו אינטרנט זול יותר מסופר פארם.

שבוע הבא אני אהייה בדיוטי פרי נראה אם באמת יותר זול שם.

תודה!

• תוכן חדש...