Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתור בעל קורולה 2007 לא אובייקטיבי דווקא מתלהב מאוד מהמראה החדש.

ממה שהבנתי מהתגובות הדברים הבאים יגיעו כסטנדרט:

5 Things the 2014 Corolla has that the competition does not (besides an epic reputation for quality):
1.  LED headlights and LED running lights standard on all models
2.  39+ inches of rear legroom.  
3.  A 7-speed CVT-iS that drives like a hydraulic automatic, not like a CVT ("No rubberbanding")
4.  Stitched dash & interior in black, blue or amber stitching
5.  Standard 8 airbags and Bluetooth

אורות הדרך הם לד כסטנדרט.

דאשבורד תפור בצבעים שחור-כחול וענבר.

8 כריות אויר ומערכת Bluethooth.

כמובן תיקחו את הפרטים למעלה בעירבון מוגבל עד שיהיו חדשות רשמיות מטויוטה.

ככל הנראה הקורולה החדשה שתיובא לארץ תיוצר בטורקיה.

אז מה אתם חושבים האם הם הצליחו לשנות את הלוק המשעמם של קורולה שיהיה מלהיב ומעניין?

קישור:

http://wot.motortrend.com/2014-toyota-corolla-first-impressions-surprisingly-impressive-375757.html#axzz2VWGdJhbo

2014-Toyota-Corolla-LE-Eco-interior-1500x996.jpg

2014-Toyota-Corolla-rear-view-camera-1500x996.jpg

2014-Toyota-Corolla-different-trims.jpg

2014-Toyota-Corolla-lowered-from-platform.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלק עליון מזכיר את האוריוס והתחתון את הפקדים של קאיה ריו,אני מאוד אהבתי את השילוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה שיש LED ו-BT ועוד מיליון דברים נחמדים "as standard" זה יפה, השאלה כמה מהstandard הזה יגולגל ללקוח קצה בארץ.

בcartube דיווחו שהיא אצלנו בעוד חודש.. נחיה ונראה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ללא ספק מבחינת מראה שפור עצום ביחס לדגם הנוכחי שהוא אחד המכוערים ביותר שניתן למצוא.....

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

העיצוב החיצוני מוצלח לדעתי (האמת שגם של הנוכחית מוצלח ולא משעמם), אבל העיצוב פנים של החדשה יכול היה להיות יותר טוב... סה"כ נשמע כמו חבילה טובה, רק שלא יתפלק להם עוד איזה אביזר רובוטי או דוושות שמשתוללות והכל יהיה בסדר...

פורסם

היא מאוד קורולה...

יש איזה התפתחות טכנולוגית מעניינת? או שזה שאלה מוגזמת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
היא מאוד קורולה...

יש איזה התפתחות טכנולוגית מעניינת? או שזה שאלה מוגזמת?

כנראה גיר רציף במקום גיר 4 הילוכים מסורס , לא שזה התפתחות מסעירה (יש כבר באוריס).

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

מה הקטע שלהם עם השעון הזה, נראה כל כך לא לעשור הזה וכל כך פשוט.

הרבה מאוד מאביזרים שם נראים כמו הדור הקודם (או יותר נכון הקאמרי הקודמת כי זה מה שהיה לי).

העיצוב לדעתי מאוד משעמם או מאוד קורולה. ראיתי את הגרסה שהדשבורד שחורה לא אהבתי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מה שסטנרט בחו"ל לא יהיה פה בארץ.

ולי דווקא מאד מציק בעין השעון , מזכיר לי את הסובארו 85 שקנינו אז.

אביב8)

פורסם

נראית טוב, אבל אני מניח שזה דיי קל ביחס לקורולה הנוכחית :)

נראה אם היבואן יצליח לקבל גרסאות עם איבזור בסיסי של 8 כריות אויר ו-BT - ובאותו המחיר גם את התיבה החדשה הרציפה. המעבר של היפאנים לתיבות רציפות במכוניות "לחם וחמאה" ממשיך להאיץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שני הסנטים של קרמבו:

עיצוב : בעוד ההשראה לדגם הנוכחי הייתה כנראה פוף של "מילגה" או תמונות ה"לפני" במודעות של מכוני הרזיה, יש כאן שינוי כיוון. אבל לא מדובר בחדשנות, זה השטנץ המוכר הנוכחי, מסלול בו פוסעות דודג' דארט והונדה סיווק וכמובן האוריס.

עיצוב פנים: תא הנוסעים נראה על פניו די מבורדק ולא ממש נקי עם יותר מדי אלמנטים (שעובדים נהדר על לקוחות באולם התצוגה). יותר מדי מפלסים ופאנלים, לא סביבה הכי שלווה. צריך לראות את העסק מקרוב, אבל מנסיוני המסכים הגדולים האלו יעילים כמו סוכריה על מקל בטעם טחורים אם הם לא מוטים כלפי הנהג - אחרת הם פשוט שטופי שמש ולא קריאים לחלוטין (ולא משנה אם זו MG350 או לקסוס LS460).

והשעון הזה - אלוהים אדירים שמישהו כבר יתלוש את כריות הכתפיים והחותלות של המהנדס הזה ויגיד לו שהאייטיז כבר מזמן לא פה.

אבזור: עוד לא התעמקתי בהודעה לעיתונות. ממה שכן קראתי אין פה שום דבר חדשני שלא ראינו קודם.

מנוע ותיבת הילוכים : אני יודע שה-1.8 העתיק ימשיך בשוק האמריקני. תיתכן גרסה היברידית. תיבת הילוכים רציפה (CVT) אני אישית לא סובל את אופן הפעולה שלהן, לא מבין איך אנשים עושים את זה לעצמם (מצד שני, ראיתם את התורים מחוץ לסופרלנד בשבת? אז לך תבין). גם כשהן טובות (נניח) זה כמו להגיד : "זו מחלת המין הכי טובה שחטפתי".

מלבד אלו, זו קורולה אז שלא תהייה פה טעות, גם אם היא תהייה גרועה יותר מאוסטין מונטגו היא הולכת לעוף בכמויות היסטריות.

הקורולה זו הגולף היפנית ממש כמו שהגולף היא הקורולה האירופית - זה כמו לישון ממש חזק - אתה משנה תנוחות - אבל לא שם לב לזה בכלל.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

על פניו ניראית בסדר, רק שהייתי רוצה לדעת מה יגיע לארץ בסופו של דבר.

זה:

toyotacorolla2014800x60.jpg

או זה:

99542910151417496522031.jpg

אני מהמר על האופציה השניה (התמונה למטה).

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שתיהן מכוערות. אחת נראית כמו מכונת תספורת והשניה כמו מזגן רצפתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...