Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לקנות גולף V5 שנת 2000 נפח 2300 150 כ"ח לקחתי אותה לבדיקה ואמרו לי שחסר הספק והתורים לא עולים כנראה ש שסתום לא עובד.

השאלה היא כמה זה קריטי כמה עולה להחליף?

תודה לעוזרים

פורסם

הרכב בן 13, די ישן. יש בלאי וכניראה גם הזנחה. כדאי לגשת עם רכב למוסך מומחה שמבין ברכבים האלה ולבדוק עלויות.

יחד עם זאת לפי טופס הבדיקה יש ליקויים חמורים למדי במנוע שהם לא כסת"ח, כמו ראש מנוע (מעבר לחץ).

הרכב נשמע לא כמו מציאה גדולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גולף זה רכב שאוכל כסף (גם בדלק וגם בתיקונים), במיוחד בשנים האלו מתחילים כל הבעיות, וכאן נשמע שהרכב עבר הזנחה.

אל תתקרב, מאוד יקר לתקן/להחזיק רכב כזה.

פורסם

המחיר לא "ריאלי" וממש אפילו חריג (כמו שמישהו ציין) לרכב כזה. כנראה שיש דברים בגו והרכב מוזנח וגם בעייה במנוע.

הייתי מחפש רכב יותר שמור.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הייתי נמתקרב לרכב הזה אחרי כל מה שצץ בבדיקה .

אני כמאט בטוח שכל מה שצץ בבדיקה קרה בגלל הזנחה .

פורסם

המחיר נשמע מאוד מפתה, לדעתי כדי לקחת את הרכב למוסך שמתמחה לרכבים מהקונצרן ויודע את התקלות הידועות של הרכב

יכול להיות מאוד שפיתרון תקלות אלו יהיה שווה את המחיר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הרכב נמצא אצל זוגזקנים רואים שבקושי נסעו על הרכב כנרה הוא הגיעה למצב הזה באמת בעקבות הזנחה אבל מבחינה חיצונית הוא כמו חדש, ובמחיר כזה ני יכול להרשות לעצמי פשות להשתמש בו שנתיים ולמכור לחלקים לא שווה את זה אלה דברים שחייבים תיקון מיידי?

אם הם יורדים ל 10,000 שווה לקחת?

פורסם

על פניו הנתונים טובים. השאלה בכמה המחיר שסגרת נמוך מהמחירון?

לי נראה שיישור קו יכול להגיע ל20,000 ש"ח כולל הכל, השאלה אם בסופו של דבר זה ישתלם לך.

• תוכן חדש...