Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את זה? אתם הולכים ברחוב, השמש פורחת, הציפורים זורחות, והפרחים כנראה מצייצים. פתאום גשם! מגניב, באמצע הקיץ! מבט לשמיים התכולים והנקיים מכל ענן מבהיר ששוב איזה גוזל (בן יונה) התקין את צינור הניקוז של המזגן שיטפטף למרכז הרחוב. לפעמים זו מקלחת שלמה, עם חומרי ניקוי והכל, מאחת המרפסות שהניקוז שלהן מוביל, נכון, למרכז הרחוב.

אני חייב להבין את זה אחת ולתמיד, הרי כמעט לכל בית יש מרפסת, וכתבו על זה ספר. כמעט לכל בית יש מזגן, ויכתבו על זה את ההמשך. ועדיין לא הבנו איך מנקזים את כל זה בצורה מסודרת? אין איזה חוק בעניין? קצת כבוד מקצועי של המתקין/מתכנן?

בנושא הכותרת, מכירים את זה? נקודה וחצי למי שפתאום נזכר, שתי נקודות לראשון שיכתוב את הקץ' פרייז השני מאותו קטע. או הפוך, הנקודות לא באמת שוות כלום, אתם יודעים, אני לא חברת כרטיסי אשראי. בעצם גם אצלם... לא חשוב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מצבך טוב. בשבוע שעבר הגעתי לעבודה ולמזלי היה מקום בחניה הצמודה אליה - כיון שהשכנה שגרה ממול, במקום שבו אני חונה אם אני מאחר קלות - סיימה את הספונג'ה ושפכה את הדלי עם הג'יפה מהמרפסת למקום החניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה עוד טוב.

בחמישי הגעתי לחניון שליד העבודה.

כרגיל באיחור.

מפוצץ.

חוץ ממקום אחד - הפלא ופלא - בין 2 עמודים כמו שאני אוהב.

מחנה, מבסוט.

חוזר אחרי כמה שעות רק כדי להבין שעובר מעל החניה הזאת צינור של ביוב שטפטף להנאתו כל היום.

לא חשוב שקיבלתי שטיפה וניקוי וליקוק של האוטו מבעלי החניון (אפילו לא נגעתי ברכב. הביאו מישהו שישטוף.)

הבעסה.

• תוכן חדש...