Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס - Dynamic Spice אוט' 1.3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

נתונים של רכב פיאט פונטו ספייס 2004 יד ראשונה 81000ק״מ יד ראשונה אוטומט

מחיר 22k

מה דעתכם ?

הרכב יסע 2000 ק׳מ בחודש נסיעות בין עירוניות האם זה הרבה לרכב זה?

האם יהיה אמין?

חסכוני ? מה לדעתכם צריכת דלק מחוץ לעיר?

באיזה מחיר יהיה אפשר לקחת את הרכב?

תודה.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

לדעתי מדובר ברכב מצוין. אם הנתונים הם אכן כפי שציינת - יד ראשונה וקילומטראז׳ נמוך - המצב המכאני טוב והרכב מטופל זאת קניה טובה מאוד. לדעתי במקרה כזה, כמוכר, מחירון משוקלל יהיה הוגן מאוד ואולי הייתי מנסה גם למכור מעל למחירון אם הייתה לי סבלנות. בטוח יבוא קונה, זה דגם מבוקש עם מחירון נמוך מידי. כקונה, תתחיל ממחיר המחירון ותנסה ללחוץ כמה שיותר כלפי מטה.

אני לא זוכר נתוני צריכת דלק אמיתיים אבל הרכב חסכוני מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כדאי שתקנה לפני שמישהו אחר יקח לך אותה מתחת ליד. מדי פעם מתגלות עוד מציאות כאלה.

רכב מצוין, רק קח בחשבון שהוא כבר בן 9 ותבדוק טוב טוב את המצב שלו - המנוע דגם 80 כ"ס מפתח מחלות של בלאי אחרי 10 שנים בערך והוא רגיש מאוד.

אם זה מנוע 60 כ"ס, סיפור אחר.

פורסם

צריכת דלק בין עירונית באוטו הזה אמור להיות 1:18 בנסיעה רגילה, אם תיסע ממש רגוע עם גז קבוע אפשר לעבור גם את ה1:20.

2000 ק"מ בחודש זה לא נורא, במיוחד כשאתה קונה אחת עם ק"מ נמוך מראש.

אם האוטו מטופל במורשה, אל תתבייש להרים טלפון למוסך פיאט ולבדוק פרטים על האוטו, בפיאט בדר"כ לא עושים בעיות.

בכמה אתה תוכל לקחת אותה זאת שאלה נהדרת, תלוי כמה המוכר עקשן.

מחירון מושקלל של יד 2 זה 20K

מחירון לוי יצחק לפני השיקלול זה 15400.

תעשה את השיקולים שלך.

רק תזהר מסוחרים, כי המון מודעות של הספייס בחיפה מסוחרים מתחזים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

צריכת דלק עירונית היא 1:13.6 בנסיעות קצרות.

בכביש מהיר 1:20 בערך.

רכב מעולה, לדעתי קפוץ על זה לפני שיחטפו.

משכנתא זה קל

פורסם
ובשביל זה מבקשים מהמוכר להראות ת.ז ובודקים על שם מי הרכב.

נתקלתי כבר בנוכל אחד לפחות בחיפושי הספייס, פשוט נורא.

תדה רבה חברים על כל התגובות.

אז ככה עוד לפני כמה שנים כשעזרתי לכמה חברים בחיפוש רכב לקניה ובדיקה לפני קניה... אמרתי של חיפה אני לא מתקרב :-)

ולמרות ניסיון רע עם סוחרים גם היום אני כמו ילד תמים נסעתי מעפולה לחיפה לחינם :roll:

דיברתי עם הבחורצ׳יק בבוקר הסברתי שאני מגיע מעפולה באתי מחייג לא עונה וכך איזה 10 פעם התקשרתי מחסויי ענה ״ הו סליחה אני מגיע אני מגיע ״ בסוף לא הגיע ולא נעליים ראיתי את הרכב הוא עשה לו צבע רואים סימני צבע על הגומיות בגג בסכה״כ הרכב נראה בסדר יחסית מבחוץ וגם מבפנים מושב נהג קרוע בצד מאחור לא ממש רואים כל השטיחונים הוחלפו לדעתי חדשים מידי .

הכל מלא שמן הדשבורד השטיחים הגלגלים שמן בכזאת כמות זה ניראה כאילו ניצוץ קטן וכל הפיאט יחד אם הפונטו יעלו באש :lol:

ממה שראיתי מתחת הכל נראה טוב ויבש חוץ מקצת שמן על יד הקרטר. יכול להיות שרכב שווה אבל לא רציתי לבזבז עוד זמן בסוף הייתי מגלה שזה לא יד ראשונה ושזה יד רביעית שעברה במשפחה מאבא לבן מבן לרפאה :rolleyes: :rolleyes:

ממול הרכב חונה פיזו 206 שגם היא מפורסמת ביד 2 כ יד ראשונה שמורה שתי הרכבים ללא מודעות הרכב חונה בחיפה רח׳ יעקוב חזן 17

זה המספר של הבחור 0543961138

פורסם
כדאי שתקנה לפני שמישהו אחר יקח לך אותה מתחת ליד. מדי פעם מתגלות עוד מציאות כאלה.

רכב מצוין, רק קח בחשבון שהוא כבר בן 9 ותבדוק טוב טוב את המצב שלו - המנוע דגם 80 כ"ס מפתח מחלות של בלאי אחרי 10 שנים בערך והוא רגיש מאוד.

מנוע 60 כ״ס אמין יותר?

בדרך לחיפה דיברתי עם כמה חברים בעלים של פיאט פונטו ספייס חלק אמרו שיש מלא תקלות חלק אמרו שהרכב לא לנסיעות מחוץ לעיר .

אני גם שומעה בפורום אנשים שאומרים ממש בשמחה שהתיקונים ממש זולים.

אני לא מבין את השמחה הזאת אני מעוניין ברכב אמין זה לא יעשה אותי מאושר לצאת פעם בחודש ממוסך ולשמוח כמה שזה זול :lol:

אולי כדאי לי לבדוק עוד אפשרויות?

או שלחפש אם מנוע 60 כ״ס ידני ?

פורסם

מה זה "לא לנסיעות מחוץ לעיר"? נסעתי כל חודש לבלות בת"א ונסעתי כמה פעמים לים המלח וגם לאילת וגם לירושלים (אני מחיפה).

לא זכור לי שקרה לרכב משהו.

לגבי תקלות - לא היו לי כאלה. משתתף בצערם של אלה שהיו להם תקלות.

תקרא הודעות קודמות שלי של סיכום עם פונטו ספייס.

קח בחשבון שאני קניתי רכב בן 4, אתה תקנה רכב בן 7 במקרה הטוב. אז אל תסיק מסקנות לגבי מה יהיה אצלך כי את זה אף אחד לא יכול לחזות.

פורסם
מה זה "לא לנסיעות מחוץ לעיר"? נסעתי כל חודש לבלות בת"א ונסעתי כמה פעמים לים המלח וגם לאילת וגם לירושלים (אני מחיפה).

לא זכור לי שקרה לרכב משהו.

לגבי תקלות - לא היו לי כאלה. משתתף בצערם של אלה שהיו להם תקלות.

תקרא הודעות קודמות שלי של סיכום עם פונטו ספייס.

קח בחשבון שאני קניתי רכב בן 4, אתה תקנה רכב בן 7 במקרה הטוב. אז אל תסיק מסקנות לגבי מה יהיה אצלך כי את זה אף אחד לא יכול לחזות.

נסיעות יומיומיות 80 ק״מ חלק אומרים שעדיף כבר דיזל

אני כבר לא יודעה...

פורסם

מקווה ששם הבעלים אינו איריס ו/או אלי/ון כהן/אורן ממן כי אם כן מדובר בסוחרים ותברח כל עוד נפשך בך.יש עוד הרבה כמובן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ראיתי דגם sx מנוע 60 כוח סוס 8 שסתומים עם גיר רובוטי.

איך הגיר הרובוטי??? עד כמה הוא אמין ?

ראיתי גם רכב במצב טוב ק״מ גיר רציף מנוע 80 כוח סוס 16 שסתומים. לפי התגובות כאן הבנתי שהמנוע פחות מוצלח מה-60 כוח סוס אולי בכל זאת שווה לי לבדוק ?? ואיך הגיר הרציף הבנתי שהוא נעים מאוד בנסיעה האם הוא אמין ?

פורסם

רציף עם 80 כ"ס זה הגרסא הכי טובה.

לי הייתה כזו.

הרובוטי ב-60 פחות טוב, פחות אמין, והרכב עצמו חלש יותר.

משכנתא זה קל

פורסם

למה המנוע של 60 כוח סוס עדיף?

• תוכן חדש...