Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ובת זוגתי קנינו מזרן זוגי של דר' גב אחרי 200 בדיקות של מזרנים וזה המזרן שהרגיש לנו הכי טוב.

הבנתי שלוקח זמן להתרגל למזרן, עבורי המזרן בסדר כרגע אבל לזוגתי יש כאבי גב.

האם כשאומרים שצריך לפחות חודש להתנסות במזרן זה כולל כאבי גב?

קראתי פה ושם שסובלים תקופה מסויימת ואז אומרים תודה על המזרן החדש.

מה בעלי הנסיון יכולים לומר לי?

פורסם

כן, צריך כמה שבועות ע"מ להתרגל, אני מכיר את זה במיוחד עם מושבים ברכבים שהיו לי, זה בדר"כ מתחיל עם כאבי-גב ובדר"כ נגמר אחרי שבועיים.

מקסימום תוריד את הדלת של השירותים ותעשה ממנה קרש גב עבור זוגתך...:-P

פורסם
נו ברור שבCF בשרשור על מיטה תבוא הבדיחה על סקס :D

בנות ומכוניות.

כי פשוט אי אפשר להפריד בינם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אנחנו השקענו המון בבחירת המזרן, אני לא מסכים עם הגישה שמזרן לא מוכר גורם לכאבי גב, יש מלונות שבהם אני ישן ומתעורר כמו נסיכה :)

האורחים מציינים לטובה את המזרן בחדר האורחים, והוא על הצד הקשה יחסית של הסקאלה.

אני חושב שמזרן צריך להרגיש טוב מהרגע הראשון, איך הוא מרגיש בהתחלה? אני מצפה ממנו לתת לי את אותה התחושה גם אחרי 4 שנים.

haters will hate

פורסם

מזרן מוכר הוא לא רק נוח ואורטופדי אלא גם בטיחותי.

עד כמה שהבנתי במזרן משם טוב אם אוחזת בו אש אז הוא מכבה אותה בעצמו ובכך שומר על הישנים בו

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
זוגתי, או בת זוגי. בת זוגתך היא בד"כ בתך החורגת. :idea:

לגופו של עניין - תן לה להיות למעלה, או תוריד קצת במשקל.

ממש לא נכון, אומרים בת זוגתי כמו שאומרים הבן זוג שלי. אף אישה לא תגיד "תכיר את משה הזוג שלי".

ואם מדברים על מזרונים אני ממליץ על המזרונים של אירופלקס, יש להם אפשרות לשנות את הקושי של המזרן על ידי החלפת קוביות. כמו כן, אתה יכול לקבוע את רמת הקושי של המזרן באיזה צד שאתה רוצה. גיסי קנה כזה מזרן כאשר היה גרופון הנחה ואין לו שום טענות על המזרן אלא רק תשבוחות.

וכמובן כמו תמיד, למען הסר ספק, אין לי שום קשר ולו הקטן ביותר לתעשיית המזרנים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כאבי גב לא נשמע לי תקין. אני והוריי בדיוק בדקנו מזרנים אתמול ורכשנו מזרן. שכבתי בימים האחרונים על המון מזרנים, חלקם הרגישו טוב וחלקם פחות. בכל אופן חשוב שהמזרן יהיה נוח כבר מהרגע הראשון, בכל התנוחות. לא כל מזרן מרגיש טוב לכל אדם.

אולי עליכם לבחור מזרן שנוח לשניכם בצורה שווה.

פורסם
ממש לא נכון, אומרים בת זוגתי כמו שאומרים הבן זוג שלי.

אף אישה לא תגיד "תכיר את משה הזוג שלי".

אומרים גם "שתי שקל" ו"אני הולך הבית", זה לא גורם לדובר להישמע פחות עילג.

במקרה של אישה המעידה על גבר, המשפט הנכון הוא: "תכיר את משה, בן זוגי".

פורסם
ממש לא נכון, אומרים בת זוגתי כמו שאומרים הבן זוג שלי. אף אישה לא תגיד "תכיר את משה הזוג שלי".

בת זוגי או זוגתי - משמע זו שאתה אני בקשר זוגי. בת זוגתי היא הבת שלה. שים לב ל-"ת" שעושה את הבדל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ממש לא נכון,

רק זה חסר לך,לפתוח חזית מול אבשלום קור של הפורום :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פעם אורטופד (במילואים ככה שהוא נטול אינטרס) הסביר לי כי מזרן טוב הוא מזרן שנוח למשתמשים בו, אסור שיהיה רך מידי, וכל העניין של מרכז בריאותי וככה וככה קפיצים או תמיכות או פירוטכניקה הוא פירסומי ברובו ונועד למטרת העלאת המחיר.

גם לדעתי צריך להרגיש טוב מהרגע הראשון ולא צריכה להיות 'תקופת הסתגלות'. אם לא נוח לגברת - בקשו להחליף, לפני שיהיו סנקציות נגדך ... נדמה לי שאפשר תוך 30 יום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא יודע כמה זה עניין פרסומי ולא פרסומי.

בתור אחד שסבל מבעיות גב כל חייו, וניסה הרבה מזרנים, בעיקר קשים. רכישת מזרן די יקר, אבל מדהים, הפך לי את הלילה לנעים, ואת היום לנטול כאבים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...