Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כנראה שאהיה בשלילה למשך 6 חודשים, אני מעדיפה לא לתת את הרכב לתקופה הזו (אין לי מישהו מהמשפחה שאני יכולה להציע לו את הרכב)

השאלה מה עושים מבחינת הביטוח, כרגע יש לי ביטוח מקיף....השאלה איך אפשר להוזיל עלויות בתקופה הזו שאני לא נוהגת בו?

אולי מידי פעם יסיעו אותי - אבל הבנתי שאפשר גם לעשות ביטוח יומי

מה כדאי לעשות? מדובר בדייהסטו סיריון 2002

תודה רבה לכל העונים

פורסם

לבטל את הביטוח בתקופה הזאת, אם את צריכה לנסוע כל הזמן שווה אולי לשלם למישהו שיהיה נהג שלך.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא לבטל את הביטוח. מספיק שילד על אופניים נכנס ברכב ומתחילות צרות.

לשנות את הביטוח לביטוח לרכב עומד, לא לנסיעה.

----

פורסם

אין לך הרבה ברירות - עליך לבחור בין המשך תשלום כל עלויות הרכב לבין מכירתו.

תביאי בחשבון שתאונות יכולות להתרחש גם עם רכב עומד, ואז חשוב שתהיי מבוטחת. מישהו יכול לפגוע ברכבך ואף לדרדר אותו ולגרום לפציעה של אדם, לא כדאי לך לעמוד במצב שבו אינך מבוטחת למקרה כזה (שיכול להתרחש ללא נוכחותך ובלי שתדעי מי הפוגע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1

החוק מחייב כי לרכב יהיה ביטוח חובה, גם אם הוא עומד ומשמש כעציץ.

לגבי שאר הביטוחים - עניין של כדאיות כלכלית ושיקולים שלך - מה לעשות במקרה של נזק לרכב, כאשר זהות הפוגע לא ידועה ?

פורסם

חשבת למכור את הרכב אולי?

השלילה היא לכל כלי הרכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בשום אופן אל תבטלי את הביטוח.

חפשי מקום סגור או מקורה לאחסן את הרכב.

יש להתניע את הרכב כל שבועיים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...