Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למסקנה, שכל שבוע שאני שוטף את האוטו אני מבזבז המון המון מים.

לפעמים אני מקציף אותו עם הMR PINK, שבכלל גורם לשטיפה להיות פי שתיים יותר בזבזנית.

החלטתי לעשות חיפוש נרחב ולמצוא את המכשיר האדאלי.

בעבר נתקלתי כבר בנומאד מיני- מכשיר שטיפה ללא צורך במים זורמים ובחמשל זמין, זה בעצם שטיפה בלחץ ניידת.

באתר החברה המחיר הוא 300 יורו למכשיר הכי חזק עם 2 סוללות הכי איכותיות, באיבי רוצים על אותו מכשיר 1500 דולר!!

התקציב שלי הוא עד 1200-1300 ש''ח, אז החלטתי לחפש ברשת כל מיני אופציות.

מצאתי מספר לא קטן של אופציות אחרות באתר של ספקים רובן יותר זולות מהנומאד:

זה מאייבי : 120 דולר משלוח חינם אבל הוא לא ניראה מדהים.

http://www.ebay.com/itm/Portable-Car-Washer-High-Pressure-Washer-Car-Cleaner-Plants-Garden-Watering-Kit-/321090850116?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ac2818d44&vxp=mtr

http://www.alibaba.com/product-gs/455287375/portable_mini_car_wash.html

http://www.alibaba.com/product-gs/610341197/HW_CW_03_new_design_mini.html

http://www.alibaba.com/product-gs/885167768/_3299_Battery_powered_car_washer.html

http://www.alibaba.com/product-gs/880121472/Portable_Car_High_Pressure_Washer.html

http://www.alibaba.com/product-gs/543038695/GFS_G1_60W_mini_pressure_washer.html

ניסיתי ליצור היום קשר עם ספק של האחרון לראות אם יש אופציה לבודדים.

אני ממשיך לחפש ברשת, זה ניראה לי פתרון אולטימטיבי לרוב האנשים פה ששותפים באופן שבועי את הרכב.

אם מישו מכיר או מוצא או מעוניין דברו.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנומאד נראה מעולה, פתרון מצויין לכל אלה מאיתנו שאין להם גישה לצינור + חשמל + חצר פרטית....אבל המחיר !! אוואצ' :-(

הפתרון השפוי יותר נמצא כמו בקישור ש NOFEAR הוסיף. צריך רק למצוא את המשאבה המתאימה שתספק לחץ ראוי.

פורסם

לכל המעוניינים בפלא הזה,אין לכם בקרבת מקום חדר אשפה עם ברז?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לדעתי אתה יכול להשתמש בניקוי יבש, כמו FAIR WASH של דלק, BLUE WASH, פורומולה אקו ווש וגם של מגיווריס, איך שלא קוראים לה.

זה יעזור לך לשטוף את הרכב בלי יותר מדי בלאגן, 2 מטליות אחת לניגוב ואחת להברקה התזה בכל משטח וזה נגמר תוך 10 דקות אם אתה מתקתק את זה.

זה לנקות ולהבריק את הרכב בלי מים, דובר כאן הרבה מאוד,

זה עושה את העבודה בסדר גמור סך הכל ומבריק את הרכב מאוד יפה.

החסרון:עוד מעט אני מסיים בקבוק אחד של 750L ושמתי לב שאחרי כל ניקוי, אחרי כמה ימים מצטברת שכבת אבק, כאילו כמו מגנט.

אבל יש לי 3 בקבוקים של אותו סוג ולא ניסיתי סוגים אחרים.

מה שכן המזג האוויר בחודש חודשיים האחרונים לא היה הכי טוב אז אני לא יודע אם זה האוויר או שזה בגלל התרסיס באמת, ואם זה בגלל התרסיס אשמח הסבר:-).

דרך אגב, התרסיסים האלו הומצאו בדיוק מהסיבה שאתה ציינת במשפט הראשון, "מבזבז המון מים".

פורסם

אושריקו תשמע,התכשירים האלה עושים סווירלים בצורה מטורפת,אתה בעצם גורר את הלכלוך על הרכב גם אם תשים המון המון מהחומר על חלק מסויים ברכב הלכלוך עדיין יגרר,שטיפה עם דלי תהיה הרבה יותר יעילה ומהירה ופחות מזיקה.

Miata ND2

פורסם

יש לי צינור לשטוף, ויש לי את החומרים ללא מים את אחד היוקרתיים שבהם.

עדיין אין תחליף לשטיפה ועם צינור זה בזבוז מים.

אני מחפש משהו ירוק יותר מה גם שלפי הסרטונים הנומאד מעולה.

פורסם

בידיוק כזה מכשיר אני רוצה, הבעיה שסוף הכתבה הם מפנים ללינק שלא נותן תוצאה ואין הסבר מאיפה לקנות את המכשיר.

הכתבה משנת 2009, והאתר לא קיים.

פורסם

זרוק דלי של מים על הרכב, ותשתמש בONR בשיטת שני דליים.

תעבוד לאט ויעיל

תחסוך כמויות אדירות של מים.

ותחסוך המון כסף על הדרך

יש לי צינור בגינה, חניה פרטית, גדר גבוהה ומה לא. אף שכן לא יכול לראות שאני שוטף את הרכב ואף אחד לא יכול להפריע לי.

אבל הגעתי למצב שפשוט חבל לי לבזבז כל כך הרבה מים כל שטיפה

כואב הלב באיזשהו שלב.

אז כשהרכב ממש ממש מטונף מטונף,שוטף מהר בעזרת צינור ו-onr שני דליים, ללא שטיפה שניה, רק ניגוב.

וכשהוא מאובק קלות (בעיקר בקיץ) onr בשיטת שני דליים, ולפני זה ריסוס קליל במיכל לחץ.

פשוט קל והכי חסכוני שקיים

כשקולטים את הקטע, הניקוי יכול להסתיים תוך חצי שעה, שזה כיף.

"יאללה בירי".

פורסם

sciPoPo , מצטער אבל לפי מה שכתבת, אין לך מושג איך נראים הדברים לבעלי רכב הגרים בעיר צפופה, ללא מקום חנייה קבוע ובטח שלא מקום חניה פרטית, שלא תמיד יכולים לחנות ליד הבית ולהיסחב עם דליים למרחק של עשרות מטרים במקרה הטוב.

לגבי "בזבוז המים", מכונות שטיפה בלחץ (גרניק) משתמשים בהרבה הרבה פחות מים מאשר שטיפה בצינור רגיל וכאשר הרכב ממש מטונף, הדרך המהירה והיעילה לבצע ניקוי ראשוני היא באמצעות שטיפה בלחץ.

תוסיף לכך את העובדה המעצבנת שבערים מסויימות נהוג לשטוף את הרחובות באמצעות מטאטא ממונע ופועל המרסס מים בלחץ (החליף את המפוחים ) ותוך כדי התהליך מייצר ענני אבק הנדבק לרכב ומשמש כדבק מהיר להדבקת הפיח המצוי בערים, ותקבל רכב שאין לו סיכוי להשאר נקי יותר מ 24 שעות ולכלוך הרבה יותר קשה להסרה.

פורסם

גרתי בתל אביב תקופה, אז כנראה שיש לי מושג.

משתמע מהתגובה שלך שמעולם לא ניקית עם onr.

לסחוב שלושה דליים זה אפשרי בהחלט וזה בדרך כלל מה שעושים אנשים שגרים בערים צפופות ואין להם אופציה לשטוף עם צינור, או שהם סתם לא רוצים להשתמש בו.

אני לא יודע עד כמה שטיפה בלחץ באמת יותר יעילה בהורדת לכלוך מאשר החיסון שלה בזמן ומים.

בכל אופן אלה היו ה-2 סנט שלי.

ולגבי ענני אבק שנדבקים לרכב, אפשר ורצוי לקנות כיסוי , גם בערים הקטנות יש את הדבר הזה שנקרא אבק ופיח.

"יאללה בירי".

פורסם
אושריקו תשמע,התכשירים האלה עושים סווירלים בצורה מטורפת,אתה בעצם גורר את הלכלוך על הרכב גם אם תשים המון המון מהחומר על חלק מסויים ברכב הלכלוך עדיין יגרר,שטיפה עם דלי תהיה הרבה יותר יעילה ומהירה ופחות מזיקה.

:roll:.

תאמין לי כשאין צינור הכל משתבש...

פורסם

עדיין אני מנסה למצוא פתרון לכולם, המכשיר לדעתי יכול לשנות מאוד את השטיפה השבועית שלי, הן בזמן הן בנוחות והן בצריכת המים האדירה.

לצערי אני לא רואה שבארץ משווקים דבר כזה, בחול יש עשרות אופציות של ניקוי בלחץ נייד לגמרי או נייד חלקי שמתתחבר למצת הרכב.

פורסם

מצאתי את המכשיר המתחברה של הנואמד המוכר, זה ה-Mobi Washer V17

עם משלוח לארץ זה יוצא 142 יורו. שזה 680 ש''ח

אם אני לא טועה עד 1200 ש''ח זה פטור ממיסים ומכס לא?

מישהו יודע כמה מכס\מס אני אשלם שהחבילה תגיע?

• תוכן חדש...