Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף mk4 קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדיר. להערכתי יש סביב 10-15 יחדות בארץ.

אגב, כמו במקרה של קבריאולט Mk 2 (שלא יוצרה אף פעם), פולקסווגן לא השקיעו בפיתוח דגם קבראולט ל Mk 4, וקבריאולט Mk 4 היא Mk 3 עם פנסים של Mk 4.

פורסם

יש אחת במרכז הכרמל בחיפה כבר שנתיים (לפחות- מאז שגיליתי אותה) , בצבע כחול עם גג בד שחור. היא נראית במצב מעולה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש MK3 קבריולט למכירה ביד2

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש אחת במרכז הכרמל בחיפה כבר שנתיים (לפחות- מאז שגיליתי אותה) , בצבע כחול עם גג בד שחור. היא נראית במצב מעולה.

הספציפית הזו היא טורבו דיזל ידנית. מה שהופך אותה לעוד יותר מעניינת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נדיר. להערכתי יש סביב 10-15 יחדות בארץ.

אגב, כמו במקרה של קבריאולט Mk 2 (שלא יוצרה אף פעם), פולקסווגן לא השקיעו בפיתוח דגם קבראולט ל Mk 4, וקבריאולט Mk 4 היא Mk 3 עם פנסים של Mk 4.

אני די בטוח שיש יותר , לפני 8 שנים חיפשתי אחת לקנייה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מי שלא יודע שלא יגיב וידבר שטויות

ההבדל בין גולף קבריו 3 לגולף קבריו 4 שנקראת בעצם גולף קבריו 3.5 הוא:

פנסים של גולף 4

טמבונים של גולף 4

סלון פנימי של גולף 4

מנוע מהצע המנועים של גולף 4 בחו"ל יש גם 1.8 טורבו,בארץ רק 1.6 2.0 וכולם אוטומטים,

הדשבורד אותו הדבר כמו של 3 רק בגימור מחוספס

הגג הוא גג בד כמו bmw,בגולף קבריו 3 גג ויניל/סקאי

4 כריות אוויר במקום 2

גנט 195/50/15 בגולף 4 185/60/14 בגולף 3

ועוד כהנה וכהנה

הגולף 3 הרבה יותר אמינה במיוחד ידניות

יש יותר מ15 גולף 4 בארץ הרוב כחולות או ירוקות או כסף

פורסם

מעניין.

לפני יומיים ראיתי אחת בצבע ירוק כהה (נראה לי, היה חושך) בראשל"צ

בהתחלה לא הבנתי באיזה רכב מדובר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
מי שלא יודע שלא יגיב וידבר שטויות

ההבדל בין גולף קבריו 3 לגולף קבריו 4 שנקראת בעצם גולף קבריו 3.5 הוא:

פנסים של גולף 4

טמבונים של גולף 4

סלון פנימי של גולף 4

מנוע מהצע המנועים של גולף 4 בחו"ל יש גם 1.8 טורבו,בארץ רק 1.6 2.0 וכולם אוטומטים,

הדשבורד אותו הדבר כמו של 3 רק בגימור מחוספס

הגג הוא גג בד כמו bmw,בגולף קבריו 3 גג ויניל/סקאי

4 כריות אוויר במקום 2

גנט 195/50/15 בגולף 4 185/60/14 בגולף 3

ועוד כהנה וכהנה

יודע, רק לא ראיתי צורך לפרט את כל זה במסגרת השירשור. אגב השינויים האלו הגיעו באיזור שנת 2000. בשנים הראשונות של MK4 - מודלים 98-99 קבריאולט MK3 עדיין נמכרה כמו שהיא.

בהודעה הקודמת שלי התכוונתי לכתוב שהבסיס נשאר של MK3 ולא פותח מחדש.

פורסם
היי היום ראיתי את הדגם הנ״ל ורציתי לדעת עם הוא נדיר בארץ

תודה לכולם העונים

כן. הרי בעצמך אתה יודע שאתה לא פותח שרשור כל יום אחרי כל רכב שאתה רואה ושואל אם הוא נדיר.

פולקסווגן לא השקיעו בפיתוח דגם

כנל גם בדגם CADDY, אותו פרונט מ-79 עד 96.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

The Volkswagen Golf Mk3 Cabrio (or Typ 1E) was introduced in 1993. It was facelifted in late 1999 with the front, rear, and steering wheel styling from the Golf Mk4 while still maintaining the body from the Mk3 Cabrio. These Cabrios are often referred to as the Mk3.5 Cabrios. The Volkswagen Golf Cabrio was discontinued in 2002. And since then the ability to get one second hand was fairly easy.

פורסם

לחבר קרוב שלי היתה קבריו שחורה 2001 שהוא ייבא באופן אישי.

היה לה סלון עור צבע קרם עם חימום מושבים, קרוז קונטרול, הגה שלוש צלעות כמו של הגנריישן וה GTI וממה שאני זוכר היא היתה מאובזרת לעייפה בהמון פינוקים.

מנוע 2.0 וגיר ידני.

היא נמכרה לפני שנה וחצי בערך למישהו מחדרה וכיום אין לי מושג איפה היא נמצאת.

מה שכן - אין הרבה כאלו בבוודאות. אני זוכר שהוא פירסם אותה וכל מי שהתקשר בכה שהחבר מבקש 30 מעל המחירון.

בסוף בא הבחור ששילם ולקח פשוט כי הוא לא מצא שום דבר אחר.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

גולף קבריו יפה שמורה ומטופלת,יד נמוכה,ק"מ נמוך,גיר ידני תמכר מעל מחירון,הגיר האוטומטי זוועת עולם

• תוכן חדש...