Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים וערב טוב.

לפני בערך חצי שנה התחלתי לעבוד ולחקור על המערכת החדשה שתכננתי שתיכנס לקליאו 2001 החדשה שלי (בכל זאת 60 אלף ק"מ זה חדש...(:)

עשיתי עבודת מחקר של פחות או יותר 4 חודשים שכללה המון קריאה פה בפורומים וללכת למפגשים ולהתעייץ עם אנשים, מה כדי ומה פחות.

היה לי חשוב מאוד ללכת לכיוון הsq אך שלא יהיה חסר עוצמה.

בהתחלה רציתי למקסמם את איכות הרכיבים ולכן לקנות את רוב הציוד יד שניה, בפועל רק הקומפ' נרכשו יד 2.

ההתנעה הרצינית של הפרויקט התחילה כשפרסמתי שאני מחפש מספר רכיבים לקניה ובסופו של דבר ישראל (srool) מהפורום התקשר אלי.

כמה מילים על הבחור הזה, הדבר הראשון שבלט אצל הבחור הזה הוא הצניעות והרצון לעזור לבאדם יחסית מתחיל בתחום הזה כמוני, ישראל דיבר איתי שעות בטלפון, הסביר, העמיק, נתן מענה לכל שאלה ובעיה בכל שעה שלא התקשרתי אליו!, אני חייב להודות שחווית קניה כזאתי בחיים לא חוויתי ואני באמת לא מגזים... ישראל ניסה להתאים בדיוק את סוג הרכיבים ואיכותם בהתאם לתקציב ולמה שרציתי ולא ניסה לדחוף לי רכיבים יקרים - המוטו שלו זה לקנות את הרכיבים עם היחס מחיר לתמורה הגדול ביותר וכך היה!

בהזדמנות זו אני מוכרח להודות לך איש יקר על הנתינה הגדולה והרצון לעזור בכל עת!

בלעדיך כנראה שעוד הייתי מחפשים סאבים ביד 2...(:

כמעט 90% מהרכיבים נרכשו דרכו, הרכיבים שמרכיבים את הסט שלי הם:

hu - clarion cz 702a

comp - hertz mille mlk 165

sub - dc level 2 12' dual 4

mono - dc 1.2k

amp 1- celestra fa 2.150 (למיד באסים)

amp - celestra fa 275 (לטוויטרים)

חיווט:

מתח ראשי 0 ג'ייג של קנו

מהמפצלים למגברים 4ג'ייג של סאונד קאווסט

למיד באס 12 ג'ייג

לטוויטר 14 ג'ייג

סאב 8 ג'ייג

שני rca של סטינגר

ו rca של קונקשן

9 יריעות של דיינמט ודיינגזורב מאחורי המיד באסים

ההגברה אקטיבית וכל הכיוונים נעשו דרך הרדיודיסק.

מכיוון שאני אוהב לעשות דברים בעצמי (ומחוסר מזומנים) בניגוד למה שרוב האנשים יעצו לי החלטתי שאני עושה את כל ההתקנה בעצמי כולל בניות, את הבניות החלטתי לעשות בעצתו של ישראל וגם בגלל שאני מאוד נהנה מסוג כזה של עבודה... את המגברים התקנתי בבגאז' ברצפה כפולה (שתי פלטות של עץ סנדוויץ מצופות בבד דמוי אלקנטרה - כמו הפודים בדלתות) את הפלטה העליונה אצפה גם בבד הזה בצבע שחור ואעשה שלושה חלונות פרספקצס מעל כל מגבר.

קצת על ההתקנה, קודם כל הרכב הזה פשוט נוראי להתקנה, בגלל ה0G נעלתי לקדוח בקיר האש ולהעביר את הכבל דרך הכנף, החיווט המקורי בין הדלת לרכב עובר דרך קונקטור שהיה צריך לעבור התאמה, את החיווט העברתי דרך הרצפה ובגלל זה נאלצתי לפרק את המושבים (שהברגים שלהם יושבים מתחת לרכב) ואת הרצפה, בגלל שהרדיו המקורי מעט קצר מרדיו רגיל נאלצתי לחתוך חלקים ממנו בפנים כדי שהקלריון יכנס עד הסוף

קצת על הבניות בדלתות, את הבסיס עשיתי מהגריל המקורי שעל הדלת כדי שהגימור בין הפוד לדיפון יהיה מושלם, אותו ציפיתי ב3 שכבות בד - קארבון פיברגלס קארבון, חיזקתי אותו בבד בגלל שהגריל הוא מפלסטיק ואני עומד לחתוך כמעט את כולו והמיד באס הזה שוקל הרבה, לאחר מכן חתכתי מקסימום מהגריל במרכזו כדי לתת אוויר למיד באס לנגן לתוכו, לאחר מיכן מקמתי את הטבעות לפי הזווית הרצויה (השתדלתי לתת כמה שיותר זווית ושעדין לנוסע שלידי יהיה מקום לרגלים, את הטבעת שעל הפוד של הנוסע מרכזתי לכיוון האוזן שלי בעזרת מוט שיצא ממרכז הטבעת, לאחר מכן עטפתי את הפוד בבד סופג ונמתח - ליקרה מחולצה של אמא, לאחר מכן שמתי שתי שכבות של פיבר סיבים (לא שתי וערב), שתי שכבות של שפכטל ובינהם הרבה שיופים, ולבסוף עטפתי את הפוד בבד שנקרא "טכנו לדר" - יעני אלקנטרה סינטטית.

את הטבעות והגרילים ישראל ג'וניור הכין - שוב תודה לך ישראל, הפעם השני (;

את ההתקנה בצעתי במשך שבועיים און אנד אוף (בעיקר בסופשים ובלילות בצבא...), את הבניות התחלתי כחודש לפני.

כרגע כל המערכת מותקנת פרט לאיטום, חלונות למגברים ובניה לטוויטרים (הבניה תעשה לאחר שאסגר על הזווית שארצה למקם אותם)

ובינתיים אני מאוד מרוצה מהתמורה שקיבלתי!

ושוב אני רוצה להודות ולפרגן לך ישראל, לא בקטע של פרסום, פשוט שבאמת לא נתקלתי בהרבה אנשים כמוך עם כזה רצון טוב לעזור וידע, תודה רבה!

אם יש למשהו שאלות כמובן שאשמח לענות.

יום טוב!

1_1024x768.jpg

2_1024x768.jpg

3_1024x768.jpg

4_1024x768.jpg

5_1024x768.jpg

6_1024x768.jpg

7_1024x768.jpg

8_768x1024.jpg

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך יידים טובות , אחלה פרוייקט !

אהבתי מאוד את התוצאה הסופית

המגברים לא עלולים להתחמם מתחת או שיש להם מאוורר או פתרון אחר?

פורסם

פששש כל הכבוד אח שלי אחלה עבודה שבעולם אחלה פרוייקט ובעיקר אחלה ידיים יש לך ! מברוק ...

אני גם עוד מעט אצטרך לעשות פרוייקט כזה חוץ מהסאב כי אני מתכוון לקנות קומפוננט ומגבר בקרוב מאוד ! :)

פורסם

תודה רבה על הפירגן:-)

המגברים כרגע לא מאוד מתאמצים אבל כבר יש הכנה לשני מאוררים, אחד לכניסת אויר

ואחד ליצאה, שיהיה קצת זמן אתקין אותם

פורסם

אחלה בנאדם אחלה ציוד אחלה עבודה .

כול הכבוד פשוט כיף לראות פרויקטים כאלו מקווה שאתה נהנה מהמערכת , ושהגעת לתוצאה הרצויה .

אשמח לשמוע באחד ממפגשי דרום .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

עבודה יםה מאוד!

בדלתות הקדמיות הזוית שבנית מחוברת לדיפון של הדלת?? (פשוט יש לי רכב זהה ופעם בניתי זוית מהדיפון שבסופו של דבר פירקתי כי לא אהבתי...אח"כ תכננתי לבנות אחת מהפח אבל זנחתי את זה וכמו שזה ניראה הרכב יוחלף בקרוב.

שוב תודה על התמונות...פרוייקט יפה מאוד!

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

חיובי אסיף, הבניה מודבקת לדיפון עם בדים מחומרים מרוכבים והגימור בין הבניה לדלת יצא מושלם, בשילוב עם

הבד הבניה נראת כמו חלק מקורי מהרכב

• תוכן חדש...