Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שמאזדה 2 אוטו אמין ובגדול נראה לי מתאים, אבל גם הבנתי שהמנוע הוא מטכנולוגיה ישנה, וכיום בעידן של מנועי הטורבו

TSI האם כדאי לחכות ולקוות שיצא בקרוב מאזדה 2 מודרנית יותר?

פורסם

בינתיים בזמן הקרוב לא יוצא מזדה 2 חדשה.

אבל למה אתה רוצה לעשות את זה לעצמך ולקחת מזדה 2? זה רכב מזעזע, במיוחד בגירסא הזולה עם 2 כריות אויר וגלגלים של עגלה מסופר - זה הרכב הגרוע ביותר שאי פעם יצא לי לנהוג בו.

אני חושב שI20 וסיפט אופציות יותר טובות. כאשר רכבים אירופאיים בקטגוריה הזאת כמו סיאט איביזה, פורד פיאסטה מרגישות כמו רולס רויס לאומת מזדה 2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא תצא מאזדה 2 tsi כי זו טכנולוגיה של פולקסווגן.

המנוע אכן מיושן וזללן לא קטן של דלק, הייתי מחפש אופציה טובה יותר.

תן תקציב ושימושים ויוכלו לעזור לך הרבה יותר.

פורסם

יש כבר ביפן מאזדה 2 עם סקיי-אקטיב, זאת הטכנולוגיה שלהם, ממש לא TSI.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צויפר אולי טיפה הגזים אבל הרכב בהחלט לא מציאה ויש טובים ממנו בשוק(בטח כחדשות).

לדוגמה הסיטרואן C3 או הפיאסטה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
שמעתי שמאזדה 2 אוטו אמין ובגדול נראה לי מתאים, אבל גם הבנתי שהמנוע הוא מטכנולוגיה ישנה, וכיום בעידן של מנועי הטורבו

TSI האם כדאי לחכות ולקוות שיצא בקרוב מאזדה 2 מודרנית יותר?

המזדה 2 הנוכחית היא אכן רכב מיושן.

ההיגיון אומר שאחרי שמזדה הוציאה גרסאות חדשות של ה-6 וה-3 (מגיעה בקרוב), תצא גרסה חדשה של ה-2, אבל נכון לעכשיו לא ידוע מתי.

יש כרגע חלופות מצוינות בשוק: הפיאסטה, והריו החדשות יותר. ואם בחיסכון ו״אמינות יפנית״ אתה מעוניין, אתה יכול לפנות לכיוון הורסו ספייס של טויוטה. אני לא רואה טעם לחכות ובטח לא טעם לקנות את ה2 המיושנת.

כמו שהזכירו, פרט צרכים, תקציב ונסועה שנתית צפויה, ונוכל (לנסות) לעזור יותר.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...