Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובריכת שחיה,

כמעט שנה אנחנו (כלומר אשתי, אני רק שילמתי) בעליה הגאים של חיית מחמד העונה לשם רומבה 570.

האמת, חיה סימפטית למדי. אמנם רעשנית, אבל מסכימה לאכול מזון לא רק סופר פרימיום, אלא אפילו אבק.

10 חודשים חיה איתנו בשלום, למרות שהתקשתה בעברית (הגיעה מארצו של דוד סמי), אבל במהלך הגיחה האחרונה שלי לחו"ל (אין נסיעה שאין איזה אסון קטן מתרגש ובא על ביתנו הקט. פעם מקרר שובק חיים, פעם נחש מפחיד את האישה (היא מצידה מפחידה אותו בחזרה בעזרת זעקות שבר), פעם קצר כללי בחשמל שמפוצץ אפילו את הנתיכים בארון של חח"י, פעם כלב שנפצע בצורה מסתורית - שמייח !) הוא חדל לתפקד באופן סופני, מיד אחרי שאשתי החליטה שזה הזמן לנקות אותו מאבק.

בדקתי מתח על הסוללה - אפסי (משהו כמו 2V בערך, כלומר מרוקנת לחלוטין). מתח על ספק הכח - 22 וולטים בריאים.

מגעים נראים תקינים, במבט ראשוני לא נראה נזק כלשהו.

אז הלכתי ליבואן, גיליתי מחדש את יהוד (מאז ששלום רוקבן ואריה חביב פרשו ממשחק פעיל, חשבתי שהורידו אותה מהמפה) והנחתי את היצור בפני הטכנאי. הסברתי לו שהמכשיר בייבוא עצמי ושאני מבקש לבדוק את הבעיה בכדי להחליט מה הלאה (כמובן שהצעתי לשלם על הבדיקה).

הנ"ל פירק המכסה התחתון - הרים את הסוללה וריחרח בידענות. אחרי מבט בן 4 שניות : "יש לך כאן מלא קורוזיה !" הטיח בפניי.

"אם אתה רוצה, נעשה לך טרייד אין. סוללה שלך, מכשיר חדש עלינו, אלף ומשהו מזומנים וטקילין ואתה מסודר".

וואלה, משהו מריח לא טוב. לקח לבחור פחות מחמש שניות להחליט שהמכשיר מלא קורוזיה ואין לו תקנה. הודיתי נמרצות ויצאתי את הדלת בברכת "מועדים בשמחה" (לא שמתי לב למדרגה ביציאה).

היום לקחתי את החולירע לחקירה קצרה בחדר העבודה, להלן תוצאות האמת:

IMG_20130524_212700.jpg

בקיצור - לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר! שום קורוזיה ושום אמברוזיה.

מקריאה של פוסטים באינטרנט על התופעות שהיו קודם (סירב לחזור עצמאית לטעינה) ומהמתח על הסוללה, נראה לי שהיא האשמה ועקב ביצועיה הדלים הרובוט הקטן מתקשה לתפקד מינית (די משעשע הקטע הזה של "מתקשה לתפקד מינית" הרי כל העניין של התפקוד מתחיל בהתקשות, לא?).

למה ייגעתי אתכם עד כאן?

לפני שאני נכנס להוצאות של הזמנת סוללה ו/או חלקים אחרים, אשמח אם יש למישהו מכם חיית מחמד דומה והוא יכול להשאיל לי את קרביה למשך כחצי שעה. מבחינתי, אין בעיה להגיע לאסוף את הסוללה, או, אם אינכם נמנים על חברי לה-פמיליה - גם מוחמד יכול לבוא אל ההר והרובוט אל הסוללה.

איזור חיוג מועדף : מרכז/י-ם/שטחים - הכל הולך, רק שהחמוד יחזור לשובב את נפשנו עם קולות שאיבה ו-טו-לו-לו של טעינה.

כל הנ"ל תלוי כמובן בכך שאצליח גם להרכיב את היצור. בפירוקים אני דווקא חזק מאוד, אבל איכשהו תמיד נשאר לי בורג -שניים (או עשרה) ביד. אם אפרק מספיק פעמים, יהיו לי זוג רובוטים ביד עם כל החלקים שנשארים ספייר...:roll:

לפני שתעברו לשרשור הבא - זכרו שאם לא יימצא פתרון סביר, אני עלול למצוא את עצמי עם המטאטא ביד :oops: אתם תקבעו אם ייגזר עליי לבלות את שארית ימיי עם יעה(לי) או לא.

פורסם

אין דבר שמסמל מקצוען אמיתי יותר מאשר לדרמן פתוח עם ראש מברג :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חיפה טוב לך?

יש לי אחד מזן 770, מוכן לתרום אותו למען המדע, תעשה איתו מה שאתה רוצה כל עוד הוא עובד בסופו של יום.

(רק אל תראה לי תמונות, יש לי לב חלש)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לפחות אצלי, אני ואשתי בדיעה אחת, שצעצועים כאילו לא קונים.

עדיף שואב ק ו נ ב נ צ י ו נ ל י (אבל נראה לי שאתה יותר מנהנה לטפל בכלים האילו :lol: אז תסבול/תהנה לך :lol:).

פעם הבאה שתהייה ביהוד, מסור גם ד"ש לרוזן, דוגאש ו-ויזן (אהרון. הזכור לטוב עם תסרוקת האפרו).

alfa 156 2.5.

פורסם

יש מצב שאתה מכוון את הרובוט בכיוון כללי דרומה ולוחץ על CLEAN ? :lol:

תודה בכל אופן, אבל בוא נראה אם נמצא קרוב משפחה קרוב יותר.

אגב, אל יירא לבבך, 30 דק' מאוחר יותר...:

IMG_20130524_225013.jpg

פורסם
לפחות אצלי, אני ואשתי בדיעה אחת, שצעצועים כאילו לא קונים.

עדיף שואב ק ו נ ב נ צ י ו נ ל י (אבל נראה לי שאתה יותר מנהנה לטפל בכלים האילו :lol: אז תסבול/תהנה לך :lol:).

פעם הבאה שתהייה ביהוד, מסור גם ד"ש לרוזן, דוגאש ו-ויזן (אהרון. הזכור לטוב עם תסרוקת האפרו).

יש שואב קונבנציונלי, הוא יוצא בשבתות וחגים (מבט מהיר יראה לך שהרובוט שומר מסורת, שים לב לכיפה).

חיפשתי את החב'רה, לא בבית. הלכו לבקר את חזום חזום.

פורסם

בלי קשר, לא ברור למדע מה יותר קשה:

לפרק עם לדרמן או להרכיב עם כלים נורמאלים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את כל הפירוק וההרכבה עשית עם לדרמן ?, אצלי יש אחד שוכב בבית מת, כנראה יותר מידי שיערות כלבים שהוא אכל, אתה יכול לבוא לפרק אותו אצלי (כי גם אני רוצה לפרק :-D) ואם לא יעבוד אחרי ההרכבה (אם יורכב כראוי) הוא שלך על כל חלקיו.

אני בחיפה. או לחלופין, יש לך הוראות פירוק והרכבה ?, יש לי שבת פנויה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מסמך אנושי מרתק.

לפני שאני נכנס להוצאות של הזמנת סוללה ו/או חלקים אחרים, אשמח אם יש למישהו מכם חיית מחמד דומה והוא יכול להשאיל לי את קרביה למשך כחצי שעה. מבחינתי, אין בעיה להגיע לאסוף את הסוללה, או, אם אינכם נמנים על חברי לה-פמיליה - גם מוחמד יכול לבוא אל ההר והרובוט אל הסוללה.

סוללה אין לי, מטען מצברים יש לי.

אם זה יכול לעזור לך, אני נמצא על קו נתניה-כפ"ס.

פורסם

לנו יש את רומבה פט (שזה עם כיס גדול יותר לפרווה).

עבד נהדר שנה וחצי ואז חצי שנה גמגם, לא הסכים להיטען.

אחרי ביקור ביהוד והחלפת הסוללה הוא כמו חדש.

אני מרמת גן.

אין לי בעיה שתבוא עם הרומבה שלך, תנסה את הסוללה החדשה ותראה אם זה עובד.

לפי מה שטכנאי שם אמר, כל הסוללות לכל הדגמים זהות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לאור התפתחות השרשור הזה, בעיית הבטריה מופיעה הרבה, האם יש מישהו בחיפה שיש לו בטריה תקינה שיכול להשאיל ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...