Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא סרט מהפטרה אצלי ב הונדה שלי קרא לי גם דבר כזה בעדינת ממש לעקם טיפה את המסגרת של החלון ובעזרת פלייר שפיץ להרים את הצופציק של הדלת והופה...

פורסם

אין דבר כזה מפתח מאסטר לרכבים.

המוסך המורשה יכול להזמין מפתח מחו"ל לפי מספר שילדה אבל אין צורך העלויות הרבה יותר גדולות וגם זה לוקח 10 ימים.

צור עמנו קשר ויגיע אליך טכנאי שרות שיפתח לך את הרכב.

בהצלחה לירן

פורסם

טוב, נעזרתי במנעולן (דרך אתר המקצוענים). הפריצה היתה פשוטה ביותר - שקיות מתנפחות דרך מסגרת הדלת, ואז מקל מתכת מעוקל שמושך את הידית. עלה לי 200 ש"ח והאיש הגיע תוך שעה מרגע שהתקשרתי אליו.

הופתעתי לגלות ששכפול מפתח ללא שלט עולה 250-300 ש"ח ושלט עולה עוד מאות שקלים נוספים.

פורסם

למה הופתעת? זה מחיר סביר לשכפול מפתח עם צ'יפ אימובלייזר.

זה לא סתם מפתח כמו פעם, שהיה עולה 30 שקל לשכפל אותו.

אם היית מזמין דרך היבואן מפתח חדש - היית מופתע הרבה יותר - הערכה שלי 600-800 ש"ח לפחות למפתח בלבד.

פורסם

קרה לי שאיבדתי את השלט של הרכב, אבל השארתי את המפתח בפנים (קורולה ליסינג).

זה היה בשבת ובחור נידח, התקשרתי לקצין הרכב, וקיבלתי ממנו אישור לשבור חלון צד.

אחרי מאמצים לא קטנים - הצלחתי לשבור אותו, ונסעתי לשלום.

למחרת הגיעה ניידת שירות לחניה של העבודה, החליפו חלון וניקו את הזכוכיות, וזה הכל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

רק בשביל הידע הכללי שלכם.

ששוברים חלון היום צריך גם לדעת איזה.

למשל בפאביה החדשה, אין מנעולי דלתות, שפשוט מושכים ושלום על ישראל.

שם צריך להגיע למתג שיושב ליד הידית הילוכים (וגם לא בטוח שהוא פועל שהרכב נעול!).

בקיצור, הפואנטה היא שברכבים כאלה עדיף לשבור חלון צד קדמי.

פורסם
רק בשביל הידע הכללי שלכם.

ששוברים חלון היום צריך גם לדעת איזה.

למשל בפאביה החדשה, אין מנעולי דלתות, שפשוט מושכים ושלום על ישראל.

שם צריך להגיע למתג שיושב ליד הידית הילוכים (וגם לא בטוח שהוא פועל שהרכב נעול!).

בקיצור, הפואנטה היא שברכבים כאלה עדיף לשבור חלון צד קדמי.

סתם לידע כללי,

בפולו (גם אין מנעולי דלתות כמו ברכבים אחרים שיש) אם הרכב נעול ובתוך האוטו יש מישהו ניתן לשחרר את הנעילה על ידי פתיחה באמצעות ידית פתיחת הדלת באחת הדלתות. מסיבה כלשהי זה עובד בכל הדלתות מלבד דלת הנהג

מה שאומר שאם השארת את האוטו עם חלונות פתוחים מישהו יכול לפתוח דרך הידית הפנימית באחת הדלתות ולהיכנס

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...