Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג׳אז מצטרפת לחגיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר רציתי לברר לגביי טרייד אין לג׳אז חדשה ונאמר לי שהחל מהשבוע האחרון הג׳אז עם מנוע 1.2 ידנית עולה 89900 ₪, כשה1.4 האוטומטית עולה 112900 ₪. מה אתם אומרים?

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היום בבוקר רציתי לברר לגביי טרייד אין לג׳אז חדשה ונאמר לי שהחל מהשבוע האחרון הג׳אז עם מנוע 1.2 ידנית עולה 89900 ₪, כשה1.4 האוטומטית עולה 112900 ₪. מה אתם אומרים?

רכב פצפון עם מנוע 1.2 ב 90,000 החגיגה היחידה היא של היבואן שחוגג על פראיירים שמוכנים לשלם את זה.

פורסם
רכב פצפון עם מנוע 1.2 ב 90,000 החגיגה היחידה היא של היבואן שחוגג על פראיירים שמוכנים לשלם את זה.

אבל זה הונדה.

הרכב הכי טוב בעולם-והיא גם שומרת מחירון... :lol:

חברה עם רכבים בינוניים שאיכשהו הצליחה למתג את עצמה כפרמיום.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

למרות הפיתוי האדיר, כנראה שאמשיך לנהוג ברכב מסוג לא-הונדה גם השנה...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
בחיים לא הסתכלתי על הונדה כבחרת פרימיום ואף סלדתי ממנה תמיד.

חוץ מאופנועים, שם באמת אפשר לקרוא לה חברת פרימיום.

+1.

אני לא מבין את הסאגה הזאת שיש לאנשים סביבם.

בכל זאת, רכב יפני....

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
+1.

אני לא מבין את הסאגה הזאת שיש לאנשים סביבם.

בכל זאת, רכב יפני....

לא אמרתי שהיא כזו-אבל היא מיתגה את עצמה ככה.

למה לעזאזל מישהו קונה סיויק בסיסית ב140אלף? :shock:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מתי לאחרונה ישבת בג'אז? רכב מרווח מאוד ביחס לגודל (מרווח לפחות כמו סופר מיני) באריזה קטנה עם תא מטען יחסית גדול

וצריכת דלק מצוינת (ביחס לI20, קיה ושות').

אם זה שווה זה כבר שאלה אחרת.

פורסם
למרות הפיתוי האדיר, כנראה שאמשיך לנהוג ברכב מסוג לא-הונדה גם השנה...

+1

יש יצרנים שעוד אל הבינו שבארץ רק המחיר יוצר מכירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רכב פצפון עם מנוע 1.2 ב 90,000 החגיגה היחידה היא של היבואן שחוגג על פראיירים שמוכנים לשלם את זה

זה מה שנקרא יורה מהמותן. ישבת בג'אז? נהגת בה? היא יותר מרווחת מכל הסופר מיני למיניהן וגם מחלק מהקומפקטיות. במרווח הפנימי היא יותר קרובה למיקרווואן כמו הספייס-וורסו והניסן נוט.

בתור בעלים של ג'אז 1.2, הביצועים שלה יותר טובים מה-I20, ריו, איביזה 1.4, פאביה, פיאסטה, סויפט ושות' ומאוד חסכונית בדלק.

אני מסכים שהמחירים של רוב דגמי ההונדה יקרים להחריד ולא מצדיקים את עצמם. במקרה הזה, אני חושב שזה צעד נכון וטוב.

פורסם

להונדה יש עיצובים לא רעים, מנועים לא רעים (אם כי לא זריזים כבעבר), ואמינות טובה.

אבל כשראיתי שהם מבקשים ~230,000 על אקורד, משל היתה BMW סדרה 3, נשנקתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הג'אז לא אמורה להיות מוחלפת בקרוב?

בכל מקרה, גם עכשיו המחיר מאוד מאוד גבוה ולא מצדיק. עם כל הכבוד, מדובר בסופר מיני עם מנוע יחסית חלש וקיימות חלופות משתלמות בהרבה.

פורסם
זה מה שנקרא יורה מהמותן. ישבת בג'אז? נהגת בה? היא יותר מרווחת מכל הסופר מיני למיניהן וגם מחלק מהקומפקטיות. במרווח הפנימי היא יותר קרובה למיקרווואן כמו הספייס-וורסו והניסן נוט.

בתור בעלים של ג'אז 1.2, הביצועים שלה יותר טובים מה-I20, ריו, איביזה 1.4, פאביה, פיאסטה, סויפט ושות' ומאוד חסכונית בדלק.

אני מסכים שהמחירים של רוב דגמי ההונדה יקרים להחריד ולא מצדיקים את עצמם. במקרה הזה, אני חושב שזה צעד נכון וטוב.

בדיוק, ליושבים מאחורה בג'אז יש יותר מרווח מליושבים אצלי באלמרה...

והמנוע הפצפון גם סוחב 4 אנשים עם ציוד ב120 בכביש 6, סוחב גם סוחב!

אבל המחיר זה כבר סיפור אחר...

• תוכן חדש...