Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן להתחרות בspl נגד מי שרוצה :]

לפרטים צרו איתי קשר 0502451822 או בפרטי

תודה

התערביות גם באות בחשבון

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפרט מה יש לך....

אולי יהיו כאלו שיסכימו...

אתה נשמע מאוד בטוח בעצמך

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני מאוד בטוח בעצמי ומי שמוכן להתערב על זה זה שידבר איתי אני לא מוכן לתחרות סתם ככה לכיף

ואני לא יציין מה יש לי כי אנשים יתחילו להירתע אבל אני משתמש בסאב יחיד זה מה שאני יכול להגיד

פורסם

תארגן תחרות. נתחרה. אני יביא סאב 12 של פיוניר ותקבל בראש.

את יודע בכלל מה התנאים לתחרות? מה החוקים? מה הקטגוריות?

אתה לא יכול לבוא סתם ולהגיד שאתה מוכן להתחרות בכל אחד ושאתה בטוח בעצמך, כי המערכת שלי או של כל אחד אחר יכול להיות בליגה אחרת לגמרי משלך ולהיפך, וככה התחרות אינה.. תחרותית.

פורסם

דוויד אם לא באלך אל תבוא אם באלך תבוא אני מוכן להתערב על הרבה כסף שאין אחד בארץ שעומד איתי ומי שרוצה יכול להתקשר 0502451822 ולקבוע תאריך

פורסם

ארז רק לפני שסוע דיברת פה על מזה בכלל מצבר פריקה עמוקה וחיפשת מגברים של sound magus . לא מזלזל ולא יודע מה הספקת להתקין בשבוע שבועיים האחרונים אבל תדע שיש פה אמשים רציניים שכבר המון שנים בתחום שאני לא בטוח שהיית רוצה לבזבז את הכסף שלך בלהתחרות איתם.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

רק חסר שתגיד לי שאת תבצע מדידה עם אפליקציה באייפון.

תרד מהעץ ארז, עפת על עצמך, מגדל פיקוח מבקש שתנחת על המציאות.

פורסם

אם אני על העץ אז תבוא ותתחרה על סכום מכובד ותראה על מה אני מדבר רק תבוא ונכון לפני שבוע דיברתי שטויות אבל מה אכפת לכם לבוא ולהתחרות איתי אם יש לכם כאלה מערכות חזקות אז בואו

פורסם

זה לא נשמע כמו התחלה של בדיחה, זה בדיחה.

מה כלכך חשוב לך הכסף? אם לא הבנת כל עניין של תחרות פה זה בשביל הכיף, זה לא מירוצי רחוב.

אתה בושה לתחום אם ככה את רואה את זה.

אנשים מגיעים למפגשים כדי להינות ולעזור אחד לשני, ולא לתפוס תחת על כולם - כמו שאתה עושה עכשיו.

אתה חושב שיש לך מערכת חזקה? תעלה סרטון שלך, בעברית עם מדי SPL של טרמלאב או SPL לאב ותראה לנו תוצאה מעל 148 דציבל עם רכב אטום וחיישן על השמשה.

אולי אז ניקח את הבדיחה שלך ברצינות.

ואם אתה חושב לבוא עם רכב של מישהו אחר (אני יודע מי זה חבר שלך המתקין) אז תחסוך לעצמך וגם לו - לשם הטוב שנשאר לו - את הבושות

פורסם

אף אחד לא יכול לשפוט אותי ולהגיד לי לרדת מהעץ אם אתם בכלל לא יודעים על מה אני מדבר אז בבקשה קצת כבוד אני לא מדבר בזלזול לאף אחד מכם

פורסם

המערכת לא מורכבת באוטו עדיין אבל כל הציוד קיים אם מישו מוכן שידבר איתי וכדאי שתיקחו אותי ברצינות כי אני רציני אני לא סתם ילד בן16 שמתלהב מסאב פיוניר

פורסם

מי שחושב שאני בדיחה שיצור איתי קשר וירוויח כמה שקלים אם הוא ינצח כמובן כמה דקות אני יגיד גם באיזה מכשיר מדידה התחרות תתבצע

יהיה כיבוד ויהיה הכל ושתייה קלה

ומי שרוצה לבוא להתרשם ולראות מוזמן

פורסם
רק חסר שתגיד לי שאת תבצע מדידה עם אפליקציה באייפון.

תרד מהעץ ארז, עפת על עצמך, מגדל פיקוח מבקש שתנחת על המציאות.

הוא יספור בלב :-)

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...