Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא מומחה באודיו, אבל לאחרונה קניתי רכב חדש והבנתי שאם אני רוצה לפרק פאנלים, דשבורד, פקקים וכו' - עדיף שאני לא אשתמש במברגים וחלקים אחרים שישרטו את הרכב.

מצאתי באיביי את הערכה הזו - 24 ש"ח כולל משלוח, ויש בה 12 חלקים שמתאימים לפירוק פלסטיקה מכל הסוגים, סטריאו, כפתורים ומה לא.

במקור ראיתי אותה באתר על רכבי סיטרואן אבל אני בטוח שהיא תתאים לכל הרכבים.

עדיין לא השתמשתי אבל אני בטוח שהכלים מתאימים יותר מכל האלתורים האחרים. כמובן שרצוי להשתמש בחלקים בעדינות.

הלינק לאיביי:

http://www.ebay.com/itm/12pcs-Car-Radio-Door-Clip-Panel-Trim-Dash-Audio-Removal-Pry-Tool-Kit-Plastic-/150932364747?pt=US_Car_Audio_Video_Dashboard_Installation_Kits&hash=item2324451dcb

תמונות של הערכה:

IMG_20130517_105302.jpg

IMG_20130517_105055.jpg

IMG_20130517_105332.jpg

פורסם

אחלה דבר! ישכאלה של signet, אבל המחיר יקפוץ בהרבה. מקווה שהם לא נשברים בקלות.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אז המחיר מצויין לכלים האלה! מקווה שתהנה מהם. מה שבטוח,הם יעזרו הפירוק.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יצא לי לעבוד עם הסט הזה,לרמה של מתקין זה זבל של מוצר.

לרמה של חובב אוליי שווה את הכסף (ושוב אוליי)

פורסם
יצא לי לעבוד עם הסט הזה,לרמה של מתקין זה זבל של מוצר.

לרמה של חובב אוליי שווה את הכסף (ושוב אוליי)

אתה יכול להסביר למה? באופן אישי ראיתי יותר מדי חאפרים שמחזיקים רק פיליפס ומברג שטוח, אז מה כבר יכול להיות רע איתה?

אם הקצוות חדים אפשר תמיד לשייף..

פורסם

אחלה דבר, תודה!

לגבי עניין איכות הכלים, נראית ערכת חובבן מושלמת, רוצים יותר טוב, תשלמו.

לדעתי, ואני חובב כלים, זה מספיק.

SCANSPEAK

פורסם

זאת ערכה לחובבנים חולץ פלסטיק אמור להיות גמיש בערכה הזאת אף אחד מהחולצים לא גמיש כנ״ל של סיגנט על הפנים והם עלולים לעשות שריטות ונשברים בקלות .

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

מנסיון של סיגנט גמישים מידי ולא הכי נוח לעבוד איתם,יש לי את הסט הנ"ל והוא קשיח ונוח לעבוד איתו,הוא גם לא שורט למרות הקשיחות שלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מנסיון עם הסט הזה , הוא באמת קשיח אבל די שביר,

אך זה שהוא שביר זה יתרון לחובבנים כמוני, כי איך סיכוי לשבור קליפס או פלסטיק מבלי שהכלי ישבר לפני.

אני מעדיף להזמין עוד סט שלם בדולרים בודדים (אם ממש לא הייתי זהיר) ולא להתחיל לחפש עכשיו קליפסים לרכב,

או לחבר חזרה את הדיפונים עם פחות קליפסים (לא עלינו :shock:).

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

מנסיון - לצערי כל הקיטים הזולים האלה מאיביי הם אכן, כפי שציינו זבל של דבר.

הידיות שבאמת מתבצע בהן השימוש לפירוק פאנלים עם מרווחים דקים - נשברים, מתכופפים ולא עושים שום דבר נכון.

הידיות הגסות יותר הן טובות אבל למעט דיפוני דלתות אי אפשר לפרק איתן שום דבר באזורים של קונסולות כי הן עבות מידי.

הכלים של סיגנט יותר טובים בהרבה אבל עדיין לא זה.

סוג הפלסטיק הוא מאוד חשוב כאן - אם כבר כלי טוב לפירוק פאנלים עדינים אז יש כלי ייעודי של מרצדס

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Mercedes-Benz-Plastic-Trim-Removal-Pry-Tool-/271201653966?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item3f24e0d4ce&vxp=mtr

אני לא ידוע בדיוק מאיזה פלסטיק הוא עשוי, יכול להיות אפילו אוקולון שזה פלסטיק עמיד מאוד לחיכוך (משתמשים בו למיסבים בד"כ בארונות, כורסאות וצירים תעשייתיים) - יש כל מיני כאלו שנמכרים בעבור מרצדסים אלו שהם בצבע לבן עלולים להיות באמת הפלסטיק המדובר, האחד הזה לדעתי עשוי מחומר אחר - האחד שהעליתי הוא רק דוגמא, תשימו לב שהמחיר הוא 60 דולר סה"כ לכלי אחד בודד - ואני מבטיח לכם שאתם לא משלמים כאן סתם על מותג אלא זה החומר שהוא עשוי ממנו שחשוב כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...