Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצופר מתחרה על אחד מהאביזרים הכי מיותרים.

בכל אופן, כשאתה בסביבה תרבותית.

בארץ, משתמשים בו בתור אמצעי ענישה ומחאה. זאת אומרת אחרי שמישהו כבר עשה משהו.

המטרה שלו היא דווקא אזהרה לפני סכנה. זאת אומרת לפני שקורה משהו.

עולם הפוך.

אני שונא את רעש הצופרים ואת הסיבות שאנשים משתמשים בהם.

זה מן כפתור שרוב הלוחצים עליו מודים שהם חסרי סבלנות כרגע. כל השאר לא רלוונטי כמעט.

אני מעדיף לספור עד 10, להמשיך הלאה, או כל דבר אחר. רק לא להשתמש בו. בטוח שהוא לא אמצעי לחינוך.

אבל, פעם אחר פעם, אני עומד ברמזור, לא בקו ראשון, האור מתחלף לירוק, המכונית שלפני לא נוסעת, הנהג/ת ממשיך/ה לענות למייל חשוב או משהו דומה ופשוט אין ברירה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הצופר מתחרה על אחד מהאביזרים הכי מיותרים.

בכל אופן, כשאתה בסביבה תרבותית.

בארץ, משתמשים בו בתור אמצעי ענישה ומחאה. זאת אומרת אחרי שמישהו כבר עשה משהו.

המטרה שלו היא דווקא אזהרה לפני סכנה. זאת אומרת לפני שקורה משהו.

עולם הפוך.

אני שונא את רעש הצופרים ואת הסיבות שאנשים משתמשים בהם.

זה מן כפתור שרוב הלוחצים עליו מודים שהם חסרי סבלנות כרגע. כל השאר לא רלוונטי כמעט.

אני מעדיף לספור עד 10, להמשיך הלאה, או כל דבר אחר. רק לא להשתמש בו. בטוח שהוא לא אמצעי לחינוך.

אבל, פעם אחר פעם, אני עומד ברמזור, לא בקו ראשון, האור מתחלף לירוק, המכונית שלפני לא נוסעת, הנהג/ת ממשיך לענות למייל חשוב או משהו דומה ופשוט אין ברירה.

כן זה מעצבן מאוד שאנשים שעומדים בקו ראשון ברמזור מחליטים לענות לפלאפון או משהו כזה ואז עומדים ברמזור כמו

איזה מפגרים עסוקים בשלהם ועוד כשאתה מצפצף להם הם מוצאים יד מהחולון ועושים כל מיני תנועות מעצבנות ראבק!

פורסם

צופר זה חלק שלא תפריד לעולם מהתרבות הישראלית...

תמיד תהיה את המעופפת הזאת בכביש מהיר עם הלאנד קרוזר של אבא\בעלה שחשוב לה בכביש מהיר בלילה במהירויות 120-130 לסמס לחברות שלה\לבעלה שחושבת שבוגד בה או אנערף למי ועל הדרך לחתוך נתיבים בלי לשים לב, אם לא הצופר שיפריע לך במלאכת הקודש של כתיבת הסמס... אולי אפילו לא הייתי יושב כאן לכתוב שורות אלה.:lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
הפתרון הוא פשוט לייצר צופר אשר שימוש בו משפיע בצורה ישירה על צריכת דלק. נניח ליטר לכל דקה. הרחובות יהיו שקטים מאי פעם.

סמוך על הישראלים שזה לא ישנה להם , צופר זה דרך חיים.

הפיתרוו - קנסות , בנאדם שיקבל 500 ש"ח קנס פעם אחת , יחשוב 10 פעמים אם שווה לו להניח על היד על הצופר.

אם אני לא טועה קיים קנס כזה , אבל לא אוכפים אותו

פורסם

כשאני במצבים בהם לא צריך ממש לצפור אני נותן מכה קלה על הצופר והוא צופר בפחות מחצי עוצמה

זה גם נשמע, אבל לא מרתיע. תנסה.

פתרון לרכב ידני - קצת גז בניוטרל גם מעיר אנשים (עם עדיפות לרכב חברה כמווואן וואן וווווואן)

:)

פורסם
כשאני במצבים בהם לא צריך ממש לצפור אני נותן מכה קלה על הצופר והוא צופר בפחות מחצי עוצמה

זה גם נשמע, אבל לא מרתיע. תנסה.

פתרון לרכב ידני - קצת גז בניוטרל גם מעיר אנשים (עם עדיפות לרכב חברה כמווואן וואן וווווואן)

:)

זה גם מה שאני עושה, ביפ קטנטן וזהו, זה לא נתפס כהשפלה/איום/צעקה על הנהג השני ועושה את העבודה בלי להרעיש יותר מידי.

פורסם
סמוך על הישראלים שזה לא ישנה להם , צופר זה דרך חיים.

הפיתרוו - קנסות , בנאדם שיקבל 500 ש"ח קנס פעם אחת , יחשוב 10 פעמים אם שווה לו להניח על היד על הצופר.

אם אני לא טועה קיים קנס כזה , אבל לא אוכפים אותו

השוטר הראשון שיתן קנס לישראלי על שימוש בצופר יקבל צפירה של החיים שלו בתום כתיבת הקנס

פורסם

אני משתמש בצופר רק כדי למנוע תאונה. זה נדיר ביותר כאשר מישהו חולם ברמזור. אני רואה תופעה כזאת פעם בחצי שנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברוב הפעמים שזה קורה לי (כשאני לא ממהר להגיע לאנשהו) - אני פשוט לא מגיב. במקרה שרק שנינו ברמזור, מצידי שיתחלף לאדום שוב. מי שנמצא ברכב יקלוט את השאננות שלו, וירגיש כל כך רע עם עצמו, שתאמין לי שזה העונש הכי טוב. במקרה שיש עוד מכוניות איתנו ברמזור, כמעט בוודאות יהיה את הרכב התורן שיצפצף, ככה שזה פותר את הבעיה לכל המחכים ברמזור.

אם אני כן ממהר, אני מהבהב עם אורות גבוהים, ובד"כ זה עוזר. במקרה הגרוע ביותר, בו אני ממהר והבהוב לא עוזר, אני נותן צפירה קלה וקצרה, ובזה מסיים את העניין. לא קרה לי שזה לא עזר.

אני מאמין שתרבות הנהיגה במרכז הארץ, שונה לחלוטין מזו של ירושליים (מזרח), ושל הצפון. שם זה עולם אחר (מניסיון של כמה שעות נהיגה באיזורים האלה). אז לא בהכרח שהפעולות הללו יפעלו במזרח ירושליים, נצרת, או מינכן.

172

פורסם
השוטר הראשון שיתן קנס לישראלי על שימוש בצופר יקבל צפירה של החיים שלו בתום כתיבת הקנס

מזכיר לי את ימי אורלי וגיא באשדוד (ימח שמם וזכרם), רמזור באחת הצמתים העמוסות בעיר בשעת צהריים, חבר צופר לרכב שניסה להידחף לו לנתיב, סקודה לבנה סמויה מאחוריו אחרי שעבר את הרמזור " קחח קחח אקורד כחולה לעצור בצד", פינק אותו בדו''ח 250 ש''ח על צפירה (או איך שלעזאזל השוטר לא רשם את זה בדו''ח).

סיפור אמיתי...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אם יש צורך לצפור אז צופרים,

לפעמים גם כדי "להעיר" את מי שמשתמש בטלפון ברגע שמופיע אור ירוק,

לעיתים הבהוב באורות אינו מספיק כדי "להעיר" את כל מי שעוסק בהכל חוץ מנהיגה.

התופעה המכוערת ביותר היא שימוש בצופר כאשר מישהו מגיע עם רכבו לחניה וצריך לאסוף נוסע מהבית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כ"כ הרבה פעמים אנשים לא שמים לב, גולשים לנתיבים שונים, מבלי לדאוג לנהגים האחרים.

תודות לצופר, לא הצליחו עד היום להעיף אותי לשוליים ומשם לפגישה לא נעימה עם אחד הקירות.

פורסם
מזכיר לי את ימי אורלי וגיא באשדוד (ימח שמם וזכרם), רמזור באחת הצמתים העמוסות בעיר בשעת צהריים, חבר צופר לרכב שניסה להידחף לו לנתיב, סקודה לבנה סמויה מאחוריו אחרי שעבר את הרמזור " קחח קחח אקורד כחולה לעצור בצד", פינק אותו בדו''ח 250 ש''ח על צפירה (או איך שלעזאזל השוטר לא רשם את זה בדו''ח).

סיפור אמיתי...

זה שטויות, תוך דקה אפשר לבטל דו"ח כזה מפגר.

אם ניסו להידחף לו לנתיב אז זכותו לצפור כדי למנוע תאונה, זו סיבה מוצדקת הדו"ח לא מוצדק.

אני כבר לא צופר בגלל מפגרים שלא יודעים לנהוג, רק במקרים של סכנה או שמתעכבים ברמזור בלי סיבה וזה קורה די הרבה.

לרוב אלה שנתקעים ברמזור לא מודעים לזה שהוא התחלף אז אם לא תצפרו להם הם גם לא ישמו לב, בגלל זה צופרים ואז הם קולטים.

• תוכן חדש...