Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבריי הפרום שלום,

ברצוני לשתף אותכם במקרה שקרה לי בשבוע שעבר,

ביום שלישי בזמן החזרה לכיוון הרכב מהעבודה אישתי ראתה כי מישהו פגע ברכבה החדש מסוג מזדה 6 (אחלה רכב אגב) והשאיר לה פתק על החלון ובו נרשם "פגעתי לך ברכב סליחה!!!! צור איתי קשר ושמו וטלפון שלו.

אישתי התקשרה אליי בהיסטריה ושאלה מה לעשות ואני ישראלי מצוי שכמוני אומר לה שאני יבוא הביתה ויתקשר לטלפון שהבן אדם השאיר תוך כדי צפייה שזה סתם מספר והוא בכלל לא נכון (כבר אמרתי ישראלי סקפטי).

להפתעתי שהתקשרתי ענה לי חמד של בחור ששמו מפאת כבודו שמורה אצלי וביקש להתנצל וביקש שנפגש במוסך שאני רוצה על מנת לדון על תיקון הרכב, קבעתי איתו באחד המוסכים של מזדה במרכז למחרת בשעה 8:00 שנפגשנו במוסך הבחור סיפר לי קצת על עצמו בן 23 שמתחתן עוד חודש ושלא שם לב ולחץ על הגז במקום על הברקס ופגע לי ברכב וביקש שלא נערב ביטוח כי הרכב של ההורים שלו ולא נעים לו, אממה התיקון לא זול כלל מעל 6000 ש"ח והבחור רוצה לשלם את עלות הנזק, בקיצור אני יושב מול הבחור שלמרות שהוא זה שפגע לי ברכב ומרגיש לא נעים!!!! לסיכום לאחר שיחה עם מנהל המוסך הגענו למצב שאני מתווכח עם בעל המוסך שיסדר לבחור הנחה כי הוא לא רוצה לערב ביטוח (משיקולו רצונו-כבודו) והצלחתי לעשות לו הנחה קטנה והחיוב יצא 6000 ש"ח בדיוק (פגוש אח' מקורי כולל העברת חיישנים ומצלמה אח') הבנאדם שילם אני הכנסתי את הרכב לתיקון קיבלתי רכב חילופי הכול טוב ויפה מה עוד שבערב החמוד הזה (ולא בציניות באמת) מתקשר לשאול אם הכול בסדר וכו' בקיצור רק רציתי להגיד שאם יש עוד יהודים / ישראלים כאלה עוד לא אבדה תקוונתו וכול הכבוד לאותו בחור ונשארו חברים אחי הכול, הרגשתי שאני חייב לשתף אותכם במקרה כזה חג שמח!!!

פורסם

ואוו, 6000 שקל ולא רצה לערב ביטוח? מוזר.

עדיף לערב ביטוח ולשלם את התוספת על אי העדר תביעות ולהסביר להורים, מאשר לשלם סכום כזה.

שאפו לבן אדם! שירבו כמוהו

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

טוב שזה עוד קיים! לי זכור מקרה שבו פגעתי ברכב חונה (החלקתי על שמן ועוד בגשם שוטף) ובזמן שאני מחליף פרטים עם בעליו יורדת שכנה וצורחת עלי שפגעתי גם ברכבה (שחנה בהמשך, מעבר למקום בו כבר נעצר הרכב שלי בלי כל יכולת תנועה). כל הסבריי שלא יכולתי לפגוע ברכב שלה פיזית זכו להגברת ווליום הצעקות. רק שכן נוסף, די שיכור, שמצא מתחת למגב הרכב של הצועקת פתק מנוילן (היה חורף) הפסיק את הצעקות. התנצלות לא קיבלתי. אישה יראת שמיים, אך לא יראת אנשים כנראה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

והופפ התעוררת מהחלום :-D

כייף לדעת שיש עוד אנשים כאלה במדינה שלנו

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לפני כמה חודשים ירדתי מהבית,

ראיתי רכב שגילח איזה רכב של שכן,

הרכב טס משם אבל הספקתי לקלוט את המספר של הרכב,

הוצאתי דף מהתיק ורשמתי שראיתי רכב מסוג X ומספר רכב נהוג ע"י אישה

חבל שאני לא יודע מה נסגר עם זה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תודה על הסיפור...כיף לקרוא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

וואוו, כל הכבוד.

מצידי אם יהיה איזה קמפיין לאסוף 6000 ש"ח ולהחזיר לו אני מבטיח לתרום משהו.

חומר למחשבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...