Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הזמנתי 6 חלקים מחו׳ל בעיקר בוקסות משולשים , בסך 290 דולר כולל משלוח עם USPS

היום הגעתי לדואר וראיתי שדורשים ממני 411 שקל על מנת לשחרר.

האם זה סכום הגיוני?

מתחת ל 1200 שקל לא אמור להיות פטור ממכס?

290 דולר לפי השער של הדולר בתקופה האחרונה שווה ערך ל 1044 שקל

411 מתוכם זה מתקרב ל40 אחוז

תודות...

פורסם

מה שאתה משלם זה לא מכס, אלא מע"מ.

זה הגיוני ביותר ותגיד תודה שזה לא נתקע במכס כי אז היית יוצא עם נזקים מאוד מאוד כבדים.

פורסם

מכס אתה משלם רק על חבילות שהם מעל 300$.

מעל 75 דולר אתה משלם מע"מ (17%)

בגלל שהזמנת את החבילה עם חברת שילוח אז הם לוקחים ממך עמלת טיפול ועוד כל מיני עמלות מטופשות ולכן המחיר כ"כ גבוה

פורסם

USPS זה לא UPS

United states postal service

זה שירות הדואר שלהם

אני לא מבין את התגובות , אתם אומרים שאני אמור לשלם רק מע"ם שזה 17-18 אחוז לא יודע , ואז אתם אומרים תגיד תודה ששילמת 39 אחוז

???!

פורסם

אאל"ט חלקים לרכב אינם כלולים בפטור ממסים עד 1200 ש"ח

כמוכן - חלק מהתשלום אינו מס אלא עמילות מכס, עצלה שאתה משלם לחברת השילוח תמורת שחרור המוצר מהמכס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
USPS זה לא UPS

זה שירות הדואר שלהם

אני לא מבין את התגובות , אתם אומרים שאני אמור לשלם רק מע"ם שזה 17-18 אחוז לא יודע , ואז אתם אומרים תגיד תודה ששילמת 39 אחוז

???!

לא יודע אם זה עוזר/רלוונטי, אבל שווה להעיף מבט:

"שחרור מהיר"

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
USPS זה לא UPS

זה שירות הדואר שלהם

???!

טעות לא שמתי לב :S

פורסם

אז עדיין לא הבנתי

זו לא חברת שילוח , זה שירות הדואר של ארה׳ב

אין כאן עמיל מכס

כמה זה מס קניה ומע׳מ על 1044 שקל?

פורסם

לדעתי קיבלו הוראות חדשות בדואר ישראל. לעשוק את כל מקבלי החבילות בכדי לממן את חגיגות המושחתים.:evil:

פורסם

הפטור על חבילות הכוללים מוצרים דוגמת חלקי חילוף, הוא עד ערך של 20 דולרים בלבד.

שילמת 19% מס קניה על המוצרים כולל עלות המשלוח. מס הקניה הוא בערך 199 שקלים. הסכום יוצא 1,243 שקלים.

על הסכום של 1,243 שקלים אתה משלם מע"מ בשיעור של 17%. הסכום יוצא 211 שקלים.

במידה ובחשבונית הקניה מופיע ששילמת מע"מ בארץ הקניה, יקזזו לך אותו בחישוב מס הקניה והמע"מ כאן.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

להבא תשתמש בדואר אוויר רגיל.

USPS וכל החברות המקבילות, מניסיון אישי שלי במשלוח חומרה של מחשבים, עושקים אותך באופן אוטומטי על "שחרור ממכס" או משהו כזה.

פורסם
להבא תשתמש בדואר אוויר רגיל.

USPS וכל החברות המקבילות, מניסיון אישי שלי במשלוח חומרה של מחשבים, עושקים אותך באופן אוטומטי על "שחרור ממכס" או משהו כזה.

אולי די לבלבל את האנשים? USPS זה הדואר האמריקאי הרגיל, הכי רגיל. אין דואר עוד יותר רגיל ממנו באמריקה, והוא במקרה נקרא USPS

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
הפטור על חבילות הכוללים מוצרים דוגמת חלקי חילוף, הוא עד ערך של 20 דולרים בלבד.

שילמת 19% מס קניה על המוצרים כולל עלות המשלוח. מס הקניה הוא בערך 199 שקלים. הסכום יוצא 1,243 שקלים.

על הסכום של 1,243 שקלים אתה משלם מע"מ בשיעור של 17%. הסכום יוצא 211 שקלים.

במידה ובחשבונית הקניה מופיע ששילמת מע"מ בארץ הקניה, יקזזו לך אותו בחישוב מס הקניה והמע"מ כאן.

אורן

תודה על התשובה קודם כל

איך זה שאת מס הקניה מוסיפים לסך הכל?

אני מתלבט אם למשוך את החבילה או לא , בעיקרון אני נוסע לחו"ל בקרוב ואני יכול לבקש מהמוכר שישלח את זה לכתובת שלי שם?

איך הנוהל אם אני לא לוקח את החבילה , האם היא נזרקת אי שם או מוחזרת למוכר על חשבון רשות הדואר?!

• תוכן חדש...