Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אותו לפפני יומיים, לא שמתי לב שזה מופיע על גבי רישיון הרכב, מה זה אומר?

הגיוני שהצליחו לעשות העברת בעלות למרות העיקול?

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

האם רשום שהרכב מעוקל או משועבד ?

אני מאמין שרשום שהרכב משועבד. המשמעות - אם מי שרשם את הרכב בתור ערבון יפסיק לשלם את החוב - יעקלו לך את הרכב (למרות שהחוב לא שלך, יש קדימות לבעל החוב ברשום).

אם לא טעית בניסוח, ואכן רשום שהרכב מעוקל - ככל הנראה הוטל עיקול על הרכב עקב חוב שלא שולם, אך הוא עדיין לא הוצא לפועל. משמעות - ניתן בכל רגע לעקל את הרכב (באופן מעשי).

שתדע להבא - לפני קניית רכב, חייבים לבדוק ברשם המשכונות האם יש שיעבוד כלשהו על הרכב.

אני בספק אם יש מה לעשות. מומלץ להתייעץ עם עו"ד (יש עו"ד בפורום - אם איננו מגיב להודעה תוך מספר ימים, אני מציע לשלוח לו הודעה פרטית).

פורסם

רשום מעוקל לא משועבד, עשיתי בדיקת משכון הרגע ברשם המשכונות, הבדיקה שעולה הכסף, ורשום שאין שעבוד

פורסם

בלתי אפשרי לבצע העברת בעלות על רכב מעוקל.

גם אצלי היה רשום מעוקל, אל תדאג ידידי, במקרה שלי (ואני מאמין שגם בשלך) היה עיקול קודם על הרכב, והעיקול בוטל עקב החזרת החוב, אך עדיין רשום על הרישיון מכיוון שמה לעשות, רישיון רכב מקבלים פעם בשנה לפני טסט, אז כנראה שהוא פשוט לא הספיק לקבל רישיון רכב חדש.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אז היה עיקול על הרכב אני מאמין שהוא כבר הוסר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בלתי אפשרי לבצע העברת בעלות על רכב מעוקל.

גם אצלי היה רשום מעוקל, אל תדאג ידידי, במקרה שלי (ואני מאמין שגם בשלך) היה עיקול קודם על הרכב, והעיקול בוטל עקב החזרת החוב, אך עדיין רשום על הרישיון מכיוון שמה לעשות, רישיון רכב מקבלים פעם בשנה לפני טסט, אז כנראה שהוא פשוט לא הספיק לקבל רישיון רכב חדש.

קודם כל טוב לשמוע קצת נלחצתי

העניין שהוא קיבל את הרישיון הזה ממש לאחרונה כי זה הרישיון החדש שאני אמור ללכת איתו לטסט עוד חודש

בכל אופן דיברתי איתו כבר הוא לא עושה רושם של אחד שיתנער מזה , אני יבדוק ביום חמישי במשרד הרישוי

שורה תחתונה, אי אפשר לעשות העברת בעלות על רכב מעוקל כן ?

פורסם

אם העיקול מעודכן במשרד הרישוי, לא ניתן לבצע העברת בעלות (אלא אם יש באג במערכת).

רשיון חדש לרכב מקבלים בערך כחודש וחצי לפני מועד החידוש. יתכן ובעת ששלחו את הרישיון, עדיין היה עיקול והמוכר הסיר אותו אח"כ.

גש למשרד הרישוי, המתן בתור הארוך ובקש לקבל רשיון רכב חדש על שימך. אם אכן העיקול הוסר, ברשיון החדש זה לא יודפס.

באפשרותך להזמין רשיון חדש גם בטלפון, אבל אז תצטרך להמתין מס' ימים עד שיגיע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם העיקול מעודכן במשרד הרישוי, לא ניתן לבצע העברת בעלות (אלא אם יש באג במערכת).

רשיון חדש לרכב מקבלים בערך כחודש וחצי לפני מועד החידוש. יתכן ובעת ששלחו את הרישיון, עדיין היה עיקול והמוכר הסיר אותו אח"כ.

גש למשרד הרישוי, המתן בתור הארוך ובקש לקבל רשיון רכב חדש על שימך. אם אכן העיקול הוסר, ברשיון החדש זה לא יודפס.

באפשרותך להזמין רשיון חדש גם בטלפון, אבל אז תצטרך להמתין מס' ימים עד שיגיע.

.

למה לחכות בתור יש מכונה שמוציאה לך במקום

פורסם
למה לחכות בתור יש מכונה שמוציאה לך במקום

להוציא רשיון מהמכונה, זה רק אם הוא גם ישלם עבורו באותו מעמד (דרך המכונה).

אין כל אפשרות להוציא מהמכונה רשיון בלי לשלם טרם הדפסה.

הוא יכול ללכת למכונה, אבל אז לא ידע מראש אם העיקול הוסר או לא. במצב כזה הוא ישלם קודם ורק אח"כ ידע מה רשום ברשיון.

אם הוא יעמוד בתור, הוא קודם ידע מה רשום ברשיון ואח"כ יחליט אם לשלם או לא (ואז הוא יכול לשלם במכונה אם ירצה).

חשוב להדגיש - במכונה ניתן לשלם אך ורק עם כרטיס אשראי של בעל הרכב (לא אבא /אמא /אח /וכד').

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
קניתי אותו לפפני יומיים, לא שמתי לב שזה מופיע על גבי רישיון הרכב, מה זה אומר?

הגיוני שהצליחו לעשות העברת בעלות למרות העיקול?

משמעות העיקול כי אסור לבצע העברת בעלות, זו היא התראה על כך כי חל איסור לבצע שינוי כל שהוא בבעלות הרכב. כמו גם אסור לפגוע ברכב עצמו: להשמיד, לנזוק, ואף להשתמש מעבר לשימוש סביר והגיוני!

משמעות השיעבוד כי הרכב שועבד לטובת צד שלישי. באופן כללי מותר לבצע העברת בעלות, בכפוף להסכמת הגוף אשר לטובתו משועבד הרכב.

החסימות במחשב משרד הרישוי אינן רלוונטיות. זה כלי עזר בלבד, אשר גם לא קובעות בפועל בעלות ברכב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הי

לא ניתן (פיזית) לבצע העברת בעלות בדואר על רכב מעוקל.

אגב, מה בעל הרכב אמר? שהיה עיקול והוא בוטל? שהוא לא מכיר את זה בכלל?

פורסם

משכון זה שטויות , אני גם מכרתי רכב שהיה ממושכן , וגם אני לא ידעתי על כך. ניגשנו עם הקונה לבנק הממשכן והוא הוציא לנו במקום מסמך המאשר שהבנק הוריד את המשכון. זה שזה לוקח זמן לא מעניין אף אחד. וכן אחרי שבועיים פיקססו לי מסמך שהמשכון ירד ופיקססתי את המסמך לקונה ופה נגמר הסיפור. אז עם הרכב טוב אין לך מה לפחד. אחרת הרכב היה מזמן מעוקל.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...