Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנתון 2005-2008 תקציב עד 40 אלף .. האם יכול להכנס משהו מעניין ?

איך האוטו עם הגיר הרובוטי ? האם הוא אמין ? וצריכת דלק .?

רכב לסטודנט אמור לעשות בשנה בערך 13-15 אלף ק"מ בשנה .

חשוב מאוד הצריכת דלק והאמינות ..

אני מדבר רק על הדגמיים שמגיעים עם רובוטי\ אוטומט .

ידני לא בא בחשבון ..

תודה רבה חג שמח

פורסם

חסכוני בקטגוריה עקב הגיר הרובוטי,מבחינת הגיר הוא לא שיא האמינות,ממוצע.

הרכב עצמו זול לאחזקה,בטיחותי,בכזה תקציב לך על הגרנדה ולא על פונטו שהיא ישנה יותר.

יש לך עוד רכבים טובים בתקציב,למשל דייהטסו סריון,פחות חסכונית אבל גם מאוד אמינה.

חשבת על הפנדה אולי? בכזה תקציב תוכל לרכוש רכב די חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה ..

לגבי הפנדה בדקתי את האופציות וכל הפנדות שיש ביד 2 הם עם 150+ אלף ק"מ ..

לגבי הפונטו גרנדה רובוטית ממש לא מומלץ ?

פורסם

לא אמרתי,כמו עם כול תיבה אוטומטית צריך מזל,יש פה בפורום שהייתה להם בעיה,ויש כאלה שדווקא מדווחים שהם מרוצים מהאמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לך לחפש בפורום הטכני- יותר מידי שרשורים נפתחו לאחרונה על בעיות בגיר (שנתון 2007) הזה ועולה תמונה,שרוב המוסכים המורשים לא ממש יודעים לתקן את הגיר הזה.האוטו מעולה בגרסה הידנית.ברובוטית,לא הייתי נוגע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש פנדות רובוטיות 2011 בתקציב של בערך 50K בחברת בלו סקאי. למיטב ידיעתי רק להם יש כאלה רכבים, לא שווקו כאלה פרטיות באותן שנים. זה כנראה משלוח מיוחד שהגיע רק אליהם.

אמנם מעל התקציב שלך, אבל גם הרכב בשנתון גבוה בהרבה ממה שכיוונת אליו.

כמו כן יש לך לא מעט גרנדה בתקציב, האוטו אמין והתיבה סבירה - יש פה ושם תקלות וזה יכול לצאת יקר או זול, תלוי על מה נפלת.

לצערי במוסכים עדיין אוהבים לעבוד בשיטת "בוא נחליף על חשבונך" במקום לנסות לפתור את הבעיה, אבל יש כבר מספיק מקומות שמתמחים בתיקונים מהסוג הזה שיכולים להוציא אותך בזול. כמו כן האוטו מספיק ותיק כדי שיהיו גם כאלה בפירוקים במידת הצורך.

בזמנו הייתה את הבעיה המאיימת של ההגה החשמלי בפונטו ספייס, שהייתה עולה לאנשים אלפי שקלים והרגה את המוניטין של הרכב והפילה את המחירון שלו לקרשים. אחרי כמה שנים הופיעו אנשים שלמדו לתקן את המנגנון במקום להחליף אותו בעלויות אסטרונומיות, והיום זו נחשבת בעיה זניחה. משהו דומה קורה עם הגירים הרובוטיים הנ"ל בשנים האחרונות, לכן לא הייתי כ"כ חושש מהם, בטח ובטח לאור מחירי השוק המצחיקים שבהם נמכרות גרנדה פונטו רובוטיות.

• תוכן חדש...