Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר בעיות, לא נאמר נפשיות, אבל מנטליות, שמפריעות לי כבר המון זמן. זה משהו שאני מתמודד איתו ולא רואים את זה אך זה בהחלט מציק וממש דופק לי את ההרגשה כמעט בכל רגע נתון בחיים.

שקלתי לפנות לקב"ן בצבא אך מפאת חוסר רצון להזיז את התחת ולהרשם לא עשיתי זאת. כעת באזרחות אני מתחיל לחשוב לכיוון הזה כי באמת שנשבר לי הז*ן.

אשמח לדעת בערך כמה עולה טיפול לשעה, האם יש פסיכולוגים מומלצים (באשדוד יהיה מעולה) והאם יש דברים שאני צריך לדעת לפני פנייה לפסיכולוג.

חשוב לומר שאני מתמודד עם זה לבד אבל זה פשוט מחרפן אותי. לא אפרט מה הבעיות אבל, כמו שאמרתי, זה גורם לי להרגשה רעה כמעט 90 אחוז מהזמן.

אני מניח שפסיכולוג יוכל לאבחן את הבעיה (חלקית כבר קיבלתי אבחנה בפורום של ייעוץ פסיכולוגי) וכמובן גם להקל עליי, מה שיביא לשינוי עצום בחיי.

נ.ב

אני לא משוגע :2gunfire::mad2::crazyeyes:biggrin2::mm_eek::multi::screwy:

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסה לפנות לרופא המשפחה שלך, והוא יפנה אותך לפסיכולוג של הקופה שבה אתה רשום, זה יהיה משמעותית זול יותר מבאופן פרטי.

אני "טופלתי" ע"י פסיכולוגית תקופה ארוכה, זה עזר לי מאוד באופן אישי. באופן פרטי, פגישה אחת עולה באזור ה-400 שקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המתחילים ביותר לוקחים 300 לפגישה וזה מגיע עד 450 נידמאלי למנוסים יותר.

שתיקח לפרופורציה יש פסיכיאטרים שלוקחים 1200 ש"ח לפגישה.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

נכון מאוד. זה תלוי באיזה אזור, וכמה ותק יש, אבל מחירי של פסיכיאטר נעים בין 550 ל1600 שקלים לפגישה. לעתים גם יש סבסוד של הקופות.

נסה לברר אצל רופאת המשפחה שלך לגבי עלות של פסיכולוג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

150 אני מוכן לספוג, עם המחירים האלה (1000 שקל וצפונה) אני מעדיף כבר לפנות לאלכוהול :|

ונראה לי שאני משנה את ייעוד לימודיי האקדמאיים לפסיכולוגיה.

פורסם
150 אני מוכן לספוג, עם המחירים האלה (1000 שקל וצפונה) אני מעדיף כבר לפנות לאלכוהול :|

ונראה לי שאני משנה את ייעוד לימודיי האקדמאיים לפסיכולוגיה.

לא ממליץ.

יש 10% שחיים מאוד טוב, והרבה שפונים למקצועות אחרים אחרי שלא מוצאים תעסוקה. גם בעלי תואר שני.

תתחיל דרך הקופה. אם תרגיש שהטיפול לא איכותי מספיק ולא נותן לך את הפתרונות שאתה מחפש (קח בחשבון ששיפור ייקח בכל מקרה לא מעט זמן) תתחיל לחפש טיפול פרטי.

מגאן 265

פורסם

קח בחשבון שפסיכולוגיה היא לא מדע.

הכל תיאורטי, ולכל פסיכולוג יש גישה שונה ומתודולוגיה שונה.

בנוסף, קח בחשבון שלא חסרים פסיכולוגים שהם בעצמם מטורללים לא קטנים, ולא הייתי מעיז בכלל לקחת מהם עצה.

למען האמת, כדי להפוך לפסיכולוג קליני בישראל, אתה צריך להיות חרשן עם המון אמביציה ותו לא.

בנוסף (2), ממליץ לך בחום להתרחק מכל הטיפוסים שקוראים לעצמם קאוצ'רים או "מאמנים אישיים".

ובשורה התחתונה - מה שאתה מרגיש עכשיו ככל הנראה נגרם כתוצאה מחוסר איזון כימיקלי במוח שלך, ויכול מאד להיות שאתה צריך לקחת תרופת מרשם שתסדר אותך, ולא לשכב על ספה ולפתוח את הלב מול איזה אהבל שגובה מאות שקלים כדי להנהן.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

דרך כללית פסיכולוג כ-160 ש"ח לפגישה (זה המחיר שאני משלם).

כן, חלקנו דפוקים...עושים מה שאפשר כדי לתקן :-)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

זה אף פעם לא עובד רק זה או רק זה. בעיות נפשיות מצריך את שתיהם ויעוץ/בעיות חברתיות/זוגית זה לא יעזור פסיכיאטר. האלה שמקבלים אלפים זה פסיכיאטרים ולא פסיכולוגים והם בד"כ דוקטורים או פרופסורים. תוכל לנות אלי בפרטי יש עשרות היתמחויות בפסיכולוגיה (אימי מטפלת אז אנחנו מאורים)

how it's like to drive :twisted:

פורסם

כפי שציינו לפני, העלות בכללית מושלם היא 160 שקלים למפגש. קיימת מגבלה של עד 30 טיפולים בשנה קלנדרית, וסה"כ 60 טיפולים.

לפרטים נוספים ולרשימת הרופאים - https://mushlam.clalit.co.il/mishpaha/BODYANDSOUL/Pages/psychological_therapy.aspx

אגב, אין צורך לפנות לרופא משפחה. אתה פונה ישר לפסיכולוג אותו בחרת ואומר שאתה מגיע דרך כללית מושלם.

בהצלחה!

פורסם

ברוב המקרים, פנייה לחבר שמכיר אותך ומבין איך אתה חושב ויש לו זווית ראייה שונה על החיים מאשר לך, עוזרת מאד.

לפעמים כל מה שצריך זה זווית ראייה שונה על החיים כדי להירגע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה זה הרגשה חרא ? אולי אתה סובל מחרדות ודיכאון. יש היום טיפולים מעולים בכדורים.

ממליץ לך לחפש ולקרוא מאמרים בנוגע לחרדות ודיכאון.

בהצלחה.

כל בן אדם בחיים שלו יחווה דיכאןן או חרדה לפי הסטטיסטיקה , אתה לא מושגע להפך עכשיו אתה יודע שאתה נורמלי :)

פורסם

אל תחכה עם זה יותר מידי, חבל שתמשיך לסבול סתם, ברצינות.

אתה ממש לא חייב לשלם סכומים אסטרונומים בשביל פסיכולוג טוב, תתחיל מהקופה, וגם אם זה לא, תמיד יש מקום למשא ומתן.

רק דבר אחד, פסיכולוג אחד יכול לא להתאים לך, אבל אחר כן, תלוי למי אתה מתחבר.

לי זה מאד עזר.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...