Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוטרתי מעבודתי כברמן,וזה חרא הרגשה,החוסר אונים הזה,החוסר צדק,מרגיש לי כאילו נזרקתי ע'יי חברה שלי שנתתי לה את כל כולי,וביום בהיר אחד היא אומרת לך "אנחנו צריכים לדבר" וזה אוכל אותך מבפנים,כי אתה מבין לאיזה כיוון זה הולך,ואז היא אומרת לך "זה לא אתה זה אני" .

לא בא לך לעשות כלום עכשיו,אין לך חשק,רק להגיע הביתה,להסתגר בתוך עצמך ולעוף על כוס ויסקי כשמה שעובר לך בראש "כמה החיים לא הוגנים"

אבל רחמים עצמיים זה לא הקטע שלי,אני הולך למצוא עבודה חדשה! ולא רק כי זה מה שהכי נכון לעשות בשביל לא לשקוע בעצב,אלא כי אין ברירה! יש מחויבויות שדורשות את זה כמו:שכ"ד,מחיה,ואחזקת האוטו וכד'

בטח שמתם לב שמעטים המקומות שבהם מאחורי הבר תמצאו ברמן,ולא "מכונת שתייה"

אני אוהב עבודה קשה,מתפקד יפה תחת פיקים ובאותה נשימה לא מתפשר על שירותיות

יש פה מישהו שבא מהתחום? שהוא ברמן? מאז הקורס ברמנים זו העבודה הראשונה שלי, איך עכשיו אני פונה למקום חדש ומציע את עצמי? מה הם מחפשים? מה הם רוצים לשמוע? אשמח לקבל דגשים כל דבר שתמליצו לי יעזור לי מאוד!

אגב אני מראשון

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

א.אל תיקח את זה אישית ,המצב במשק לא קל ובעל העסק עושה מה שהוא יכול כדי לשרוד אלו חוקי הג'ונגל.

ב.עכשיו שאתה מובטל בדוק זכאותך לדמי אבטלה כי אתה צריך לחיות ממשהו ,לפני כן הרשם בלישכת התעסוקה כמחפש עבודה.

ג.אתה יכול להתחיל לחפש עבודה לבד ,ישנם אתרי אינטרנט שמתמחים בכך -אל תגביל את עצמך לנישה של ברמן

בלבד ,במצב המשק כיום כול עבודה שיציעו לך בתחום המשקאות רלוונטית.

ד.קבל המלצה בכתב אם ניתן מהמעסיק הקודם ,נסה להפעיל קשרים עם אנשים בתחום שאתה מכיר

קשרים הם הגורם מספר 1 להצלחה בקבלה לעבודה חדשה.

ה.תהיה אופטימי ותרים את עצמך על הרגליים מבחינה מנטאלית ,הסתגרות ושקיעה לתוך דיכאון לא יפתרו את המצב.

בהצלחה.

פורסם

קח את זה בקלות.

פיטורים=הזדמנות לעשות שינוי ולמצוא מקום עבודה טוב יותר.

מניסיון פיטורים בגיל צעיר רק דחפו אותי קדימה.

איזה כייף לי :)

פורסם

א.אפשרות לשינוי מקצועי ואולי לימודים.

ב.(פחות נפוץ)-תעשה משהו שלא תעשה בעתיד-סע לתאילנד לחודשיים ואז תחפש-זה כמובן אם יש לך כסף ושזה לא ירצח אותך כלכלית

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שלח לי את המייל שלך ואני אפנה אלייך כמה מיילים שקיבלתי על עבודות בר. עקרונית גיוס המוני מתחיל עכשיו בגלל חודשי הקיץ המתקרבים ואיתם התיירים..

נציין רק שהמקומות רק בתל אביב

ועוד משהו, איפה עשית קורס?

פורסם

תודה חברים על העידוד והאכפתיות. לצאת לאיזה חופשה קצרה בהחלט יהיה במקום,לצערי אני סטודנט,שמחזיק על עצמי ככ הרבה דברים,כך שכלכלית אני לא יכול להרשות לעצמי.את הקורס ברמנים סיימתי ב״זמן אמיתי״, ולגבי הסבת מקצוע אני לא חושב שזו אופציית טובה,אני אוהב את מה שאני עושה,ואני ממש טוב בזה,בנוסף זה ממש מסתדר לי עם הלימודים,כמו כפפה!

פורסם
אני לא בתחום, אבל מכיר כמה אנשים מאזה"ת הישן.

מברר לך.

תודה אחי

פורסם

אחרי נסיון של כמה שנים בתור ברמן/מנהל ברים אני יכול להגיד לך בוודאות שזה "כן אתה". מצטער.

עם זאת, זה לא דווקא אומר שזה משהו רע, אולי אתה פשוט לא מתאים להלך הרוח של המקום ותתאים הרבה יותר למקום אחר.

באיזה סוג של מקום עבדת, למה פוטרת ומה אתה מחפש עכשיו? אם תענה לי על השאלות האלה בכנות אני אוכל לנסות לעזור לך, יש לי קצת קשרים בתחום. אני חייב אבל שתענה לי בכנות כי זה המוניטין של אותו בנאדם. אם אני ממליץ עלייך, הוא ממליץ עלייך, ואם יתברר שאתה לא "all that" זה יפגע בסופו של דבר גם בי.

*אתה לא חייב לענות פה, ה"פ גם בסדר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...