Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתלבט בין 2 המכוניות האלו (הדגמים הידניים), אשמח לשמוע את דעתכם.

רוב הנסיעות שלי הן בסופי השבוע בעיקר תל אביב חדרה, לפעמים תל אביב יוקנעם.

אני עובר כ 10 אלף קילומטר בשנה, אבל עם נסיעות בעיקר מחוץ לעיר.

על הפיקנטו כבר נסעתי, די התרשמתי מהרכב ובעיקר מרמת האיבזור.

על הסוזוקי עוד לא נסעתי, מה שמושך אותי בה הוא המנוע הגדול והחזק יותר (69 לעומת 93 כוחות סוס) והיא גם מרגישה קצת יותר מרווחת במושב האחורי.

החיסרון של הסוזוקי האיבזור הנמוך, לוח השעונים נראה פשוט בהרבה, אין USB ו AUX ברדיו, מרגיש קצת יותר זול בסלון הרכב והאחריות הקצרה יותר.

הסוזוקי תעלה לי כ 7 אלף שח יותר מהפיקנטו, עם המבצע של חבר כולל החזר הלוואה.

השאלה היא האם המנוע של מפצה על החסרונות והמחיר.

בנוסף שמעתי כי הספלאש נמוכה יחסית ויש סיכון לפגיעות בגחון מאבנים וכולי, מישהו נתקל במשהו בסגנון? לפי הנתונים הם אמורות להיות באותו הגובה מהאספלט.

תודה.

פורסם

בגלל שרשמתה ידני אני ימליץ לך על הפיקנטו מאוד זריזה בגירסא הידנית. היא גם נראת יותר מכונית מאשר הספלאש.

Tuning:lol:

פורסם
בגלל שרשמתה ידני אני ימליץ לך על הפיקנטו מאוד זריזה בגירסא הידנית. היא גם נראת יותר מכונית מאשר הספלאש.

אתה סגור על עצמך? פיקנטו מאוד זריזה?? הסיבה הכמעט יחידה שהפיקנטו שלי נמכרה זה ה"זריזות" שלה.

פורסם

אני גם לא הייתי מגדיר אותה כמאוד זריזה.

כיוון שרכשתי את הפנדה גם דרך חבר וני יודע לתנאים הטובים הייתי הולך על הספלאש,היא זריזה יותר,לא פחות חיסכונית ולמרות שאין לה אחריות כמו לפיקנטו לא הייתי חושש לגבי האמינות שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למרות האבזור החסר והמחיר המעט יקר יותר - הייתי הולך על הספלאש.

הוא יותר נוח ומרווח, תנוחת הישיבה הרבה יותר טובה וכפי שאמרת, הוא חזק משמעותי (מנוע גדול יותר וחזק יותר).

חוץ מזה שצריכת הדלק של הפיקנטו רחוקה מאוד מנתוני היצרן.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

גם אני חושב שהספלאש תתאים לך יותר. גם מנוע חזק יותר (1.2 ליטר, 94 כוחות סוס לעומת 1 ליטר 69 כוחות סוס) וגם מרווח פנים טוב יותר. לא שמעתי על בעיות מיוחדות של פגיעה בגחון ברכב הזה, לא יותר מרכבים אחרים שהם לא ג'יפים בכל מקרה.

אגב, שים לב שלשני הרכבים יש אחריות ל-3 שנים. ההבדל הוא שאצל קיה יש אחריות חלקית נוספות של 4 שנים על מנוע וגיר בלבד, לא על כך הרכב.

פורסם

גם אני חושב שספלאש עדיפה אם כי.....

תחשוב מחוץ לקופסא, רנו קליאו 4 אוטוטו כאן והיא יפה מתמיד.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

מעניין מה יהיה מחירה,אם כמו ה 208 אין לה הרבה סיכויים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדשי עשית בחירה,טובה,מתיחת הפנים עשתה לה ממש טוב,מחכים לתמונות כשתגיע :-)

פורסם

גם אני הייתי בהתלבטות כמו שלך בנושא מכוניות המיני, לאחר מחקר מעמיק אין ספק כי הפיקנטו (גרסא ידנית) היא התמורה הטובה ביותר למחיר.

לכן קבל גם ממני המלצה על הקיה.

(היום הזמנתי פיקנטו שחורה):-D

פורסם
תודה על היעוץ.

הזמנתי בסוף את הספלאש, הרגישה לי מצויין בנסיעת מבחן.

יוני.

הוא הזמין ספלאש בסוף.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מחזק את דעתך-טוב עשית

קניתי פיקנטו לפני שנה וחצי

ולבן שלי יש ספלאש שכורה

הספלאש הרבה יותר אוטו ובמחיר של חבר לידנית בלבד לא הייתי מהסס.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
אני ממליץ שתבטל. פיקנטו רכב חלש מאוד ולא חסכוני. מניסיון אחרי 50,000 ק"מ.

ממליץ על פיקנטו רכב נהדר תמורת 64K ש"ח +/-

לי יש אחת 5000 ק"מ אחרי קצת יותר מארבע חודשים צריכה משולבת ממוצעת 14

• תוכן חדש...