Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להתקין מצלמה מהבניין שלי? (קומה 3), להתקין אזעקה שתודיע לי על כל נגיעה ברכב? פיתרון יצירתי אחר?

דרך אגב אני כמעט בטוח שאחד השכנים שפשף לי את הרכב כי המכה היא גבוהה ויש לו גיפ,

הבעיה היא שהוא ערס מסריח ולא בא לי שחס וחלילה יפגע לי עוד יותר ברכב.

פורסם

חביבי אין פתרונות קסם.. אתה שוכח שאתה חי במדינה שלאחרים לא אכפת ממך או מהרכוש שלך. תשקול לחנות במקום מרוחק ומרווח או שאולי תבדוק אפשרות של כיסוי לרכב, מהסוג שיכול להגן מפני שפשופים של אזרחים זרקנים.

פורסם

1. אין פתרון

2. לעשות ציפוי מיוחד לרכב - יקר בטירוף (יש מצב שזה 150$ למטר?)

3. לעשות פעם בכמה שנים פחחות וצבע - גם יקר

4. אין פתרון

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שאני מחפש מלא זמן חנייה,למרות שבמקומות קבועים אני כבר יודע איפה החניה הנורמלית נמצאת, לעיתים אין ברירה ואני פולש לחניה שכנה:oops: .

גם אצלי בבניין חונים במקביל האחד לשני וזה המקום היחיד שאני חונה במקביל,דיברתי עם השכנים וביקשתי להזהר בפתיחת דלתות וזה עוזר(טפו טפו שום בצל)

נסה לדבר עם הערס. . .

לצערנו הרוב נוסעים ברכב ליסינג ושמים ז**ן והחלק השני חושב שזאת רק חתיכת פח...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

להערכתך תמיד אותו אחד פוגע בך או שהוא אחד מהפוגעים?

זה מצבים שונים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תבוא אליו בטוב,בלי קללות ותבקש שינהג בעדינות.

רוב המקרים גישה חיובית עובדת.:roll:

אם הוא ימשיך אז פשוט תחנה במקום אחר.

בלי לזלזל, מה יעזור לי לבקש שינהג בעדינות? האוטו נראה עכשיו זוועה בפני, הרס לי כמה ימים מהחיים.

פורסם

לא אמורים לעשות כלום, תתקין מצלמה בבית? ובחניון של הסופר, לא מדביקים לך עגלות לרכב?

כן, כן, גם אם תחנה בפינה שקט וליד עמוד.

צריך לקחת הכל בסבבה. כל עוד זה סתם שפשוף, שתה מים ותרגע החיים יפים. אם אתה מדבר על ממש דפיקות זאת בהחלט בעיה, ואם זה בחניון הבניין שלך מצלמות יכול להיות פתרון, רק שמקומה שלישית תתקשה להבחין בפרטים.

פורסם
לא אמורים לעשות כלום, תתקין מצלמה בבית? ובחניון של הסופר, לא מדביקים לך עגלות לרכב?

כן, כן, גם אם תחנה בפינה שקט וליד עמוד.

צריך לקחת הכל בסבבה. כל עוד זה סתם שפשוף, שתה מים ותרגע החיים יפים. אם אתה מדבר על ממש דפיקות זאת בהחלט בעיה, ואם זה בחניון הבניין שלך מצלמות יכול להיות פתרון, רק שמקומה שלישית תתקשה להבחין בפרטים.

שפשופים רעים שנראים לעין. שמע קניתי את הרכב מאישה מבוגרת והרכב היה כבר עם שפשופים אבל אמרתי שאפשר לחיות עם זה

המניאק הזה פעם אחת נכנס בי עם הוו גרירה ועשה סימן קטן בפרונט, אחרי זה שפשוף בצד, ולקינוח וואחד כניסה מאחור שירד כבר הצבע (מכה של יותר מחצי מטר לרוחב)

פורסם

ממאוד מבאס שבמדינתנו כל אחד שם ז*ן על השני ועושה מה בראש לו

בלי להיתחשב באחר..לפני 3 שנים הייתי גר בבנין בלי חניה תת קרקעית ובאותה

תקופה קניתי רכב חדש מהחברה מאזדה 3 אחרי שבוע כבר ראיתי דפיקות על הדלת :(

מאוד מבאס השכנים היו לראות עם רכבים ישנים שלא מתחשבים והחנייה הייתה צמוד

היום בעזרת השם אני גר בבנים עם חניה תת קרקעית סגורה וישלי 2 חניות ככה שיש לי מקום להחנות

את הרכב ולא לדאוג. :)

תדבר עם השכן גם אפילו שהוא ערס ותגיד לו שבמקרה וזה הוא ששיפשף לך את הרכב שיזהר בפעם

הבאה וזהו.

פורסם
בלי לזלזל, מה יעזור לי לבקש שינהג בעדינות? האוטו נראה עכשיו זוועה בפני, הרס לי כמה ימים מהחיים.

תראה..תמיד אפשר באלימות השאלה עד כמה רחוק אתה מוכן ללכת.:wink:

תדבר איתו,תביא לו איזה מתנה(שוקולד או משהו) ותגיד לו שאתה אוהב את הרכב שלך ללא מכות.ושהוא יהיה זהיר עם הרכב שלו.

• תוכן חדש...