Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפורו של כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים שבוע טוב,

קצת רקע- אני עובר לגור עם חברה בחודש הקרוב בבית פרטי, חתונה באופק.

כל חיי גדלתי עם כלבים והכלב שליווה אותי מרבית חיי היה רוטווילר מדהים.

לאחרונה, החלו הפנטזיות על כלב אך בעקבות זאת שאנו עוברים לגור ביחד רק עוד חודש-חודשיים, ויש טיול מתוכנן באזור אוגוסט ספטמבר, רצינו להביא כלב בגודל בינוני( רצינו קאנה קורסו, אבל גם רצינו לאמץ בקטע אידיאולוגי) רק באזור אוקטובר דצמבר, אם בכלל.

עד כאן הרקע.

סופ"ש האחרון במהלך ביקור משפחתי באחד המושבים בשרון, ראיתי בחור מטייל עם רוטווילר. ישר זינקתי מהרכב והלכתי ללטף אותו.

ישירות התאהבתי, כלב בן תשעה חודשים, סופר חמוד ויפה תואר. מסתבר שהבחור קיבל את הכלב מחבר, והוא הובא למטרות שמירה.הכלב התברר ככלב חמוד שכל היום רוצה שילטפו אותו יותר מאשר כלב שמירה, כל היום מחפש ליטופים ואפילו על חתולים לא נובח.

הכלב היה קשור ברצועה קצרה והיה צמא לאהבה. ישירות הכלב נכנס לי ולחברה ללב.כל הלילה מחשבות, ובבוקר כבר רצתי לראותו.

בלי ששמתי לב, הכלב כבר היה בתוך הרכב שלי בדרך לבית הוריי, הבחור פשוט שמח שלקחנו אותו.

ציפיתי איפשהו שהוריי יתאהבו בו גם וירצו שישאר אצלם, שם זה באמת גן עדן לחיות. מה שלא חישבתי, זה שיש להם כבר אהבות חדשות בדמות ארנב ושלושה חתולים. הם מאד מפחדים שהכלב יתקוף אותם ובכללי לא רוצים את האחריות הזו עכשיו.חשוב לציין שההורים הבהירו לי סופית שאין בעיה שהכלב יהיה אצלם עד מעבר לבית אך לא יותר.

לפתע, אני מוצא את עצמי עם כלב שאני והחברה מאוהבים בו ברמה אחרת, אבל מפחדים שאנחנו פועלים מהלב יותר מדי ולא עם השכל.

שיקולים להשאירו:

• חמוד ויפה ברמות שקשה לתאר
  • גזעי ואפילו גזע שאני מאד אוהב
  • מתוק מאד וידידותי גם לילדים
  • מרתיע -במעבר לבית הפרטי
  • אנחנו מאוהבים בו
  • מפחדים שיגיע לבית שלא יטפל בו כראוי ויחשוב שהוא כלב שמירה
  • רצינו כלב, ואם כבר כלב אז הוא הכלב המושלם. באמת.

שיקולים לא להשאיר אותו

• החברה סטודנטית ועדיין בלי עבודה סדורה,ככה שקשה לדעת אם נצליח להוציא אותו שלוש פעמים ביום.
  • בתכנון " הטיול הגדול שאחרי צבא" שלא הספקנו לעשות אף פעם.
  • עתיד מקצועי לא סגור (אופציה למעבר לתפקיד שדורש הרבה עבודה בחו"ל)
  • זוג צעיר שאיפשהו מבין את גודל האחריות ומפחד "לאכזב" את הכלב
  • פן כלכלי (בחשיבות ממש נמוכה , אבל עדיין...)
  • הבית שאנחנו עוברים אליו זה בית שאנחנו בונים והוא יהיה חדש, רוטווילר לא בדיוק ישאיר אותו חדש .
  • רוטויילר זה כלב שברשימת הכלבים "הרעים", על פי חוק דורש שיהיה כל הזמן ברצועה והסתובבות עם זמם.
  • דעת הקהל שלילית מאד עליו, אנשים אשכרה עוברים את הכביש שאנחנו מטיילים איתו.

בגדול, קבעתי לו סירוס והורדת אצבע שישית שיש לו לעוד שבועיים, זריקות וחיסונים כבר סגרתי לו.

זהו בגדול, לאט לאט אנחנו נקשרים אליו יותר וההחלטה נהיית קשה יותר.

אשמח באמת לעצה מזוגות צעירים שמחזיקים כלב גדול או מסתם אנשים עם ניסיון.

תמונות שלו להבין על מה מדובר, בקרוב.

תודה מראש,

לירון

פורסם

בד"כ קשה להיפרד מכלב אשר נקשרת אליו. זו חוויה שתגרום לאדם בגודל של גורילה לבכות ולייבב כמו ילדה קטנה.

החישובים שלך הם נכונים, אבל כשאתה רוצה כלב, לדעתי זה מתעלה על כל אותם חישובים.

להוציא מס' פעמים ביום - תמיד אפשר לתכנן לו"ז שיתאים (אנחנו עושים את זה, והכלב שלנו היה בעבר המון זמן בבית לבד).

עתיד מקצועי לא סגור - זה לא קשור כרגע. כשהעתיד יגיע, תכניס לשיקולים גם את הכלב.

את הכלב לא תאכזב. הוא צריך מסגרת של משפחה(להקה), אהבה ודאגה לצרכים שלו. את כל זה אתה מסוגל לספק ללא ספק.

בזמן הטיול הגדול אחרי הצבא, אני מאמין שההורים שלך יסכימו לקחת אותו לפרק הזמן הזה.

זה שהוא נחשב כלב מסוכן, מה זה מעניין אותך? אז כן, הוא יטייל עם זמם (כל כלב לדעתי חייב לטייל עם זמם, פחות בגלל החוק אלא יותר בגלל שהם עלולים לאכול זבל מהרצפה שעלול להזיק להם), כן רצועה (גם זה חובה, שהכלב פתאום לא יקפוץ לכביש או על מישהו במטרה לשחק). זה שאנשים עוברים את הכביש - שילכו לחפש. מה זה קשור אליך? שיפחדו, זכותם. לא רואה איך זה אמור להשפיע על ההחלטה להחזיק את הכלב.

אם הכלב מחונך - הוא לא יהרוס את הבית. חשוב מאוד לתת לו להוציא את האנרגיות, לתחם לו את חופש ההסתובבות שלו בבית. שידע בדיוק מה החוקים והמגבלות שאתם מציבים לו בבית.

הוא כבר לא כל כך גור קטן, הוא בן 8 חודשים. הוא יחסית בוגר, ויש כלבים שבגילאים הללו כבר לא מזיקים לבית.

צריך לדאוג לו לתעסוקה אשר תימנע מהכלב להרוס את הבית. כלב משועמם - כלב אשר הורס את הבית.

צריך לבנות שיגרה מסויימת לכלב ואז הכול פשוט יזרום ולא יהיו בעיות.

הוצאות - עלולות להגיע לסכומים מכובדים. ברגע שהכלב גדל, לרוב, ההוצאות פוחתות. אם עושים תכנית "ביטוח" לכלב במרפאה וטרינית, על כל קנייה יש הנחות ויש הנחות משמעותיות על טיפולים וכו'. בנוסף, כל החיסונים וכו' ניתנים ב"חינם" (זה כבר שולם). זה במיוחד טוב במידה ונניח והכלב אכל קקי או משהו, ואתה רוצה לתת לו חיסון נגד תולעת הפארק, לכל מקרה. במצב כזה, החיסון עדיין יינתן חינם.

בהצלחה.

פורסם

הכל פתיר בקלות, מלבד הטיול לאחר צבא.

תבחר.

תזכור שהיות שהרבעה של רולטווילר היא בלתי חוקית, קשה למצוא וכשמוצאים, מדובר הרבה פעמים בגורמים "לא נחמדים".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אהלן חברים,

אז ככה, כמה עדכונים:

לקחתי את הנסיך , עבר טיפול 10,000 שכלל את כל החומרים הכי טובים נגד קרציות, חיסונים, אוכל איכותי והרבה זמן של אהבה .

הכלב ממצב של הליכה איטית, החלים לחלוטין ומתרוצץ כל היום.

לצערי בגלל מעבר עתידי כנראה לחו"ל, אני נאלץ למסור אותו בכאב לב גדול.

אשמח אם מי מכם שישמע על משפחה (בדגש על משפחה) שמחפשת לאמץ כלב גזעי ומדהים שכל כך אוהב ילדים ואנשים, נא להפנות אליי.

הכלב יימסר תמורת סוג של "סל אימוץ", כלומר אפילו פחות ממה שאני השקעתי עליו וממש לא במחיר של כלב גזעי . אבל בתנאי שיגיע למקום שמגיע לו.

כלב באמת חכם ומדהים מאין כמוהו.

לירון

תמוה ציף 1.jpg

תמונה ציף.jpg

פורסם

לצערי בגלל מעבר עתידי כנראה לחו"ל, אני נאלץ למסור אותו בכאב לב גדול.

דברים משתנים אצלך מהר.

לאיזו מדינה אתה עובר, אולי תוכל לקחת איתך.

אבל קודם שיהיה וודאי, אחרי זה תחפש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תהרגו אותי, אני לא מבין איך אפשר להיפרד מכלב אחרי שאימצת אותו.

+1,

לא שם את עצמי בנעליים של הבחור אבל אני לגמרי רואה את עצמי מפספס הזדמנות עבודה בחו"ל בשביל כלב אם בלתי אפשרי להביא אותו איתי.

פורסם
תהרגו אותי, אני לא מבין איך אפשר להיפרד מכלב אחרי שאימצת אותו.

גם אני לא.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אפשר להבין אותו, אין לו זמן כרגע לכלב הוא צעיר והלו"ז שלו לא הכי מסודר-מובן, כלב זה כמו תינוק שלא מתבגר וצריך לדאוג לו כול הזמן-לפחות 3 פעמים ביום, יש כאלה שבגיל מסויים זה עוד כבד עליהם וזה מובן, תמסור את הכלב למשפחה טובה ועל תדאג הכול יהיה טוב!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

חברים, תאמינו לי שנקשרנו מאד לכלב.

אם זאת, לקחנו החלטה ובכאב גדול נתמודד איתה.

להשאיר את הכלב זו החלטה יותר מדיי אמוציונלית ואגואיסטית.

אני בטוח שלכלב יהיה יותר טוב אצל משפחה שמבוססת בחייה( לאו דווקא כלכלית) ומנהלת אורח חיים שגרתי.

אשמח לעזרה בחיפוש אחר משפחה טובה...

אני לפחות שמח שאוכל לברור משפחה טובה ושהצלתי את הכלב .

• תוכן חדש...