Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, השבוע או תחילת שבוע הבא אני אמור לקבל את הרכב מהסוכנות.

איזה מסמכים צריך לקבל מהם? על מה לשים לב? 2 זוגות מפתחות? רשיון רכב? מה אני אמור לקבל מהם בעצם? מה הפרוצדורה? מעולם לא קניתי רכב חדש בעבר.

שאלה נוספת שדשו בה בעבר, מה לשים לב לפני שאני חותם על קבלת הרכב? מה ההסברים הפשוטים ביותר לאדם שלא מומחה כמו רוב המשתמשים בפורום הזה בתחום הרכב.

תודה רבה

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

קודם כל תתחדש, בהחלט אירוע מרגש וכיפי.

דבר שני אין מה לקחת את זה קשה מידי, אתה אמור לקבל מהם 2 מפתחות רכב, ספר רכב וספר טיפולים, רשיון רכב עם הפרטים המדוייקים וזהו בעצם. יש שיגידו שחובה גם אפוד זוהר אבל אני לא סגור על זה.

אל תשכח להביא איתך תעודת זהות, רשיון נהיגה וצילום של תעודת הביטוח חובה. בלי זה לא ישחררו את הרכב.

במעמד הבדיקה, תעבור על הרכב מבחוץ ומבפנים, תראה שהכל שלם ואין שריטות, מכות, שפשופים וכו׳.

לגבי תפעול הרכב, הסוכן אמור לשבת איתך ברכב ולהסביר לך לגבי תפעולו והבנת כל כפתור וכפתור.

אל תתבייש לשאול אותם שאלות למרות שגם אם לא תבין משהו יש הסבר לכל דבר בספר הרכב.

בהצלחה!

פורסם

תודה רבה על תשובה :mm_yeah:

תעודת אחריות זה גם משהו שמקבלים?

ולגבי תעודת ביטוח חובה לרכב החדש, אני מתכוון איך שאני מקבל את הרכב להתקשר לסוכנות ולעשות ביטוח מקיף,לשבוע עד שאגיע אליהם, ואז לעשות ביטוח מקיף מסודר לשנה (אני מקבל בקרית שמונה, ועושה בסוכנות באשדוד, אני נמצא שם הרבה).

אני אמור לעשות ביטוח לפני שאני מגיע לסוכנות? טרם קבלת מס' הרכב?

שוב, תודה רבה

פורסם

ביטוח חובה אתה חייב לעשות לפני קבלת הרכב, אחרת לא ישחררו לך אותו מהסוכנות.

ברגע שאתה מקבל מס׳ רכב כמובן.

לגבי תעודת אחריות, וודאי שאתה מקבל.

פורסם

תודה רבה!

מצטער על ריבוי השאלות.

נהוג שמתקשרים שהרכב מגיע לסוכנות ולהגיד ללקוח את מס' הרכב על מנת שיעשה ביטוח חובה? או שמתקשרים על מנת שיגיע לקחת את הרכב?

פורסם

אמורים להתקשר ולתת לך מס רישוי ומס שלדה מס ימים לפני המסירה.

אתה יכול להתקשר לסוכנות ולשאול אם יש להם כבר את הנתונים האלה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אירוע מרגש במיוחד למי שזה פעם ראשונה שלו.

מאוד מומלץ לעבור על המכונית היטב.

אתה תוחתם שקיבלת רכב במצב מושלם.

לא פעם אנשים מתעוררים כמה ימים מאוחר יותר והם בטוחים שהשריטה שגילו הייתה במסירה...

קח אוויר וסרוק את כל הרכב, הגלגלים/צמיגים, פח, וכד'

שאל את הסוכן האם הרכב עבר תיקון כלשהו (אמנם החוק מאפשר לא לספר לך על תיקון קטן), אבל לאנשים יותר קל לא לספר מאשר לשקר...

בהצלחה. תהנה וחזור לספר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל תתחדש,

תבדוק טוב טוב את האוטו , אני הוצאתי שבוע שעבר רכב מהחברה, כל הנסיעה שמעתי רעש של משהו תקוע בגלגל ,

שהגעתי הביתה ראיתי שתקועים לי אבנים קטנות וחשבתי שזה מזה , הוצאתי אותם ושהמשכתי לנסוע שמעתי את הרעש הזה שוב ואז גיליתי בורג קטן תקוע לי בגלגל האחורי בצד הפנימי יותר, מאוד מתסכל ! לפחות זה היה במקום עם "בשר" ככה שלא היה נזק יותר מדי לצמיג .

פורסם

מה צריך להיות ברכב:

• רישיון רכב- תוודא התאמה בין הכתוב בו לבין מספר הרישוי ומספר השלדה
  • ספר רכב בעברית
  • אישור מיגון (אם הותקן) המפרט את מרכיבי המיגון עבור חברת הביטוח
  • אפוד זוהר- לא כל יבואן נותן
  • גלגל רזרבי+ כלים להחלפה
  • לפחות זוג מפתחות

במעמד קבלת הרכב תעבור חיצונית על הרכב כדי לראות שאין נגיעות או שריטות בצבע. במידה ויתגלו כאלו זו אינה עילה לביטול עסקה או החלפת רכב, אבל בהחלט דורש פיצוי כלשהו מהיבואן. תבדוק כל האביזרים שהותקנו בארץ (חיישני חניה למשל) עובדים. בזמן ההדרכה על הרכב תקשיב לנציג כי הוא עשה זאת הרבה ויש לו את הסדר שלו (מה שנקרא "שאלות בסוף"). אם אתה לא מרגיש בטוח לאחר ההסבר אל תתבייש לבקש מהנציג להתלוות אליך לסיבוב קצר ברכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חשוב לבדוק גם התאמה למספר מנוע למעט שילדה ורישוי ,

בנוסף חשוב מאד לבדוק את הביטוח מול הרישיון שקוד הדגם אכן תואם ב 100 אחוז !

לפעמים חברות ביטוח לא מעדכנים דגמים חדשים בהתאם לנתוני היצרן .

פורסם
חשוב לבדוק גם התאמה למספר מנוע למעט שילדה ורישוי ,

לא מעשי.

ברוב הרכבים מאוד קשה לראות את מספר המנוע ובהרבה מקרים בסוכנות לא ידעו לכוון אותך בכלל למיקום המספר על המנוע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא מעשי.

ברוב הרכבים מאוד קשה לראות את מספר המנוע ובהרבה מקרים בסוכנות לא ידעו לכוון אותך בכלל למיקום המספר על המנוע.

שיתקשרו למוסך המרכזי ויבדקו

זה טעות להוציא רכב בלי לדעת שכל הנתונים זהים !

גם אם הסוכן חייכן וגם אם זאת סוכנת פצצת על

• תוכן חדש...