Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

טיפלתי היום ברכב, מיצובישי לנסר 2010, בפעם הראשונה מאז שקניתי אותו.

הלכתי למוסך מורשה של מיצובישי באזור המרכז.

המחירים שלקחו לי (לפני מע"מ):

עבודה:

397 ש"ח (אחרי הנחה של 20%).

חלפים:

טבעת אטימה: 13 ש"ח.

4 מצתים: 595 ש"ח.

מסנן שמן מנוע: 80 ש"ח.

נוזל תיבת הילוכים (4.5 ל'): 296 ש"ח.

שמן סינטטי (npnengdoil), ליטר 4.2: 189 ש"ח.

על החלפים קיבלתי הנחה של 10% כך שבסוף יצא 1057 ש"ח.

על כל הנ"ל יש להוסיף מע"מ, כך שיצא שבסך הכל עלה לי הטיפול 1,700 ש"ח (וזה בלי ברקסים/ טיימינג). לי זה נשמע מחיר קצת גבוה.

אני צודק??

(המוסכניק אמר שכל החלפים הם מקוריים)

פורסם

ואווו 600 שקל על 4 מצתים :shock: :shock: :shock:

המצתים בהחלט מוגזם ( 4 מצתים עלו לי 80 שקל ), וגם הסכום ששילמת על עבודה של שעה גג :?

עשית את הטיפול במורשה?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
כן, במוסך מורשה, השאלה אם זה שווה את הכסף..

כן עכשיו שמתי לב, טיפוסי למוסכים מורשים לתקוע כאלה מחירים :evil:

טיפול הבא תנסה להימנע ממוסכים מורשים ולמצוא מוסך כללי או מומחה טוב לרכב שלך שאתה יכול לסמוך עליו (אלא אם כן אתה עדיין נמצא באחריות).

אתה יכול לרשום לי את הדגם של המצתים ששמו לך?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

מחירים יחסית גבוהים, אבל במקומך הייתי נמנע מטיפול שם בפעם הבאה, אלא עם יש יש לך כסף לזרוק למוסכים האלו אז זאת החלטה שלך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מוגזם בטירוף. אם נדבר רק על מחירי החלפים אז הם הזויים, יקרים יותר מחלפי מרצדס מקוריים במוסך הראשי של כלמוביל בפ"ת. רק שיהיה לך איזה יחוס:

12 מצתי אירידייום ב 800 ש"ח.

נוזל תיבת הילוכים (8 ליטר) ב 600 ש"ח.

אף פעם לא שמעתי על שמן המנוע ששמו לך (וגם לא גוגל). שמן סינטטי מלא או חצי סינטטי? מולא ממיכל או מצובר? בכל מקרה מחיר גלון שמן סינטטי מלא של יצרן איכותי הוא כ 150 ש"ח.

פורסם

מחיר יקר אבל בשביל מוסך מורשה (או מוסך "תופר" קרא לזה איך שבא לך) - המחיר ידוע.

אתה צריך למצוא מוסך טוב ואמין באיזור שלך שיטפל לך, יש מקומות שעדיף לך להביא את השמנים או החלפים אם אתה בעל ידע בנושא, אני למשל מטפל בשלי (סופר לנסר 97 - התודה לחברי הפורום על המלצות הפריטים לקניה) עם שמני גיר ומנוע סינתטים בלבד וקונה אותם בעצמי, כמו שהיום אצל מוסך שאני מטפל הרבה זמן - החלפתי שמן גיר שקניתי בעצמי ולקחו לי על העבודה 50 ש"ח בלבד, אני לא יודע אם זה המחיר אבל היתי בשוק. (ראשל"צ)

ממליץ לך להתייעץ כאן לפני שאתה ניגש לטיפול הבא שלך.

נ.ב מחיר המצתים מאוד יקר. אני משתמש בשל NGK וזה עלה פחות מרבע בטיפול קודם 10,000.

נוזל תיבת הילוכים סינתטי אתה יכול לקנות בעצמך 8 ליטר או 4 להחלפה חלקית, ויעלה לך הרבה יותר זול (לדוגמא מה שהשתמשתי ברכב שלי היום קניתי גלון ב 190 ש"ח של וולווליין MAXLIFE)

Opel Adam S 2017

פורסם

אלה מצתי אירידיום הרבה יותר יקרים ממצתים רגילים, וגם מחזיקים יותר זמן. מצתים כאלה מחליפים בדרך כלל כל 100000-120000 או כ3-4 שנים. המחיר סביר למורשה וכמו שכבר נאמר השמן לא נשמע לי מוכר.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...