Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הזמן אני רואה על הכביש מאזדה 3 דור קודם,

ואחד הפנסים מסנוור ברמות מטורפות..מחלה של הרכב ?

אי אפשר לסוע לפני רכב כזה זה משגע תשכל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף פעם לא שמתי לב לתופעה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני חושב שהוא מדבר על התופעה שהפנסים הקדמיים הם מסנוורים בצורה של מין אור צבעוני כזה חזק

בעיני יש רכבים שהם יותר נוראיים מזה, זה בערך כל המדינה הזאת שמפעילה אורות גבוהים כשלא צריך או במקרה שאחד האורות הקדמיים שרופים, או שמדובר באישה/אדם מבוגר, אחד התופעות שממש ממש מרגיזות אותי לאחרונה.

Polo 2012

פורסם

לא לא אורות גבוהים,

פשוט הנורה הראשית (עם העדשה) כאילו "מכוונת" למעלה וזה בדיוק למראות שלי

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

נראה לי שזה יותר בגלל כיוון לא נכון של האורות,למי שלא יודע יש משמאל להגה וטיפה למטה

גלגלת שבעזרתה מכוונים את האורות למעלה או למטה לפי כמות האנשים שיש ברכב

פורסם

כל פעם תוקפים אותי שאני מדבר על מאזדה 3, אז עדיף שאני אשתוק...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

משום מה יוצא לי לראות שדווקא יותר רכבים מסוג מאזדה 3 נוסעים עם אורות גבוהים דולקים, במקום אורות דרך, יחסית לרכבים אחרים (אגב גם יונדאי I30).

יש איזו נטיה להפעיל בטעות את ידית האורות הגבוהים ברכה הזה?

אולי החווי בלוח השעונים לנורה הכחולה של האורות הגבוהים מוסתר יחסית מהעין?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
כתוצאה מהרכבה לא נכונה של הנורה..

בדיוק.

בגרוטאה הזו יש תופסן נורה שמאוד קשה לסגירה בצורה נכונה, אז הרבה פעמים סוגרים אותו רק חצי ונוצר מצב שהנורה לא יושבת טוב ומסנוורת מאוד

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
משום מה יוצא לי לראות שדווקא יותר רכבים מסוג מאזדה 3 נוסעים עם אורות גבוהים דולקים, במקום אורות דרך, יחסית לרכבים אחרים (אגב גם יונדאי I30).

יש איזו נטיה להפעיל בטעות את ידית האורות הגבוהים ברכה הזה?

אולי החווי בלוח השעונים לנורה הכחולה של האורות הגבוהים מוסתר יחסית מהעין?

התשובה היא כן

how it's like to drive :twisted:

פורסם

יש לי את הרכב הנל,אבל לא שמתי לב לסינוור כלשהו.

מה שכן,הפנסים הקדמיים חוטפים עכירות בצורה הזוייה.אחרי שעשיתי ציפוי עם השיטה המדוברת בפורום זה הפסיק.

אחח..והפנסים האחוריים לא אטומים טוב מפני מים ככה שכל גשם או שטיפה היו אדים ולחות ואת זה פתרתי עם סיליקון מסביב למסגרת הפנס.

מאזדות ופנסים לא הולכים טוב ביחד:roll:

פורסם

אין שום בעיה עם הרכב. הבעיה עם הבעלים.

צבעים חזקים כמו שהוזכרו כאן למעלה נובעות רק מזוויות מסויימות בעקבות הכיפת זכוכית שעוזרת לפיזור נכון של אלומת האור ומיועד גם לקסנון.

לגבי רכבים שנוסעים עם פנס אחד שרוף כמו שיוצא לי באופן אישי לראות זה בגלל נורות סיניות זולות (בעיקר נורות עם אפקט הקסנון) שנישרפות מהר מה שמאלץ את הנהג להפעיל אור גבוה.

נוסף על כך ישנו כיוונון אורות למעלה או למטה בצדו השמאלי של הנהג.

כמו שאמרתי אין כל קשר לרכב רק למפעילו.

פורסם
בגרוטאה הזו יש תופסן נורה שמאוד קשה לסגירה בצורה נכונה, אז הרבה פעמים סוגרים אותו רק חצי ונוצר מצב שהנורה לא יושבת טוב ומסנוורת מאוד

מכל הקשקשת שעלתה כאן (וגם כאן "גרוטאה" ממש מיותר וילדותי) זה המשפט הכי קרוב למציאות, ככל הנראה.

דובר על כך שפנס אחד מסנוור והשני לא.

פותח השרשור יודע להבחין בין אור גבוה לאור דרך רגיל, ומתג כיוון האלומה מכוון את שני הפנסים...

סגירת התופסן שמאבטח את הנורה מאוד קשה ומעצבנת... למרות שאני מקפיד, ייתכן וגם אני נכנס לסטטיסטיקה של פותח השרשור :oops:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...