Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ב-C-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי C-5 בנפח 2 ליטר בנזין.

רכבי הקודם היה 406 בנפח 2 ליטר בנזין וצריכת הדלק הממוצעת בנסיעה משולבת היתה כ-8 ליטר ל-100 ק"מ (ליטר ל-12.5 ק"מ)

ב-C-5, לא משנה מה אעשה, אינני מצליח לרדת מתחת ל-9.5 ליטר למאה ק"מ (ליטר ל-10.5).

סגנון הנהיגה שלי לא השתנה ואפילו הפחתתי את מהירות הנסיעה בכדי לחסוך בדלק, אך ללא הועיל.

הייתי מעוניין לדעת מבעלי C-5 האם זוהי צריכת הדלק הממוצעת הרגילה בנסיעה משולבת (בפועל).

פורסם

אין לי C5 אבל

מדובר ברכב כבד יחסית שמנוע ה 2000 מעט "קטן" עליו ואם אני לא טועה גם ב"אוטו" כתבו שהצריכה שלו יחסית גבוהה.

האם ב 406 שלך היתה תיבה אוטומטית? אם לא - אתה בטח יודע שתיבה אוטומטית עוזרת לדלק להגמר יותר מהר.

פורסם

ה-406 היתה אוטומטית.

אם מנוע בנפח 2 ליטר שותה דלק בצורה כזו, האם מנוע בנפח 1.8 ליטר יצרוך יותר דלק בגלל המאמץ או פחות בגלל נפחו?

פורסם
ה-406 היתה אוטומטית.

אם מנוע בנפח 2 ליטר שותה דלק בצורה כזו, האם מנוע בנפח 1.8 ליטר יצרוך יותר דלק בגלל המאמץ או פחות בגלל נפחו?

אכן נאמר כבר שהמנוע קצת חלש יחסית לכובד הרכב ולכן יש צריכה מעט גבוהה מהמתחרות בסגמנט.

אני לא יודע מה בדיוק היה לך ב-406,

אבל אני יכול להגיד לך שהיום ליטר ל-10 ק"מ במכונית מנהלים עם 2 ליטר (וכ-1400 ק"ג) זה ממוצע!!

ככה שאתה בערך בממוצע.

גם במאזדה 6 הצריכה דומה לשלך.

בקשר ל-1.8:

ההבדל בנפח יכול להיות זניח להבדל בהספק.

במידה ואכן ההספק יורד משמעותית ב-1.8 אז סביר להניח שבעת מאמץ של המנוע הוא ישתה יותר דלק.

• תוכן חדש...