Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא בעיקר יורדת עליי על זה שאני גולש כאן הרבה, (כמעט בכל הזדמנות) ועל כמה שהפורום הזה מטופש, ועל כמה שאני לא ג'נטלמן ושאני חסר תועלת ולא טוב במיטה וכו'.

אז לא, לא הייתי רוצה שיהיה לה משתמש כי לפעמים אני משחרר כאן קיטור שלא אשחרר בפניה :D

אתה לא אמור להיות בהודו?

הכל בהומור כן? אני לא עד חסר תועלת, אני עושה כלים לפעמים...

פורסם

שי ואחרים,

החכמה היא לא להתנגד בפנייה אחרת זה נראה כאילו אתם מסתירים משהו (ויש מה להסתיר...)

פיסיכולוגיה הפוכה תעבוד כאן.

גם בהודו יש אינטרנט, טל הוא משתמש כבד..

Gn'f'R

פורסם

החברה שלי החליטה להשאיר לי ספייס ורק לקרוא בפורום כשאני רוצה להראות לה משהו ספציפי.

היא רצתה להגיב על השרשור מסע לעומקם של אתרי היכרויות: גרסת יוסי פרנקוס דרך היוזר שלי והצעתי לה לעשות את זה מיוזר שלה.

פורסם

חברה שלי מוקסמת מהפורום.

למען האמת - היא אפילו עושה את עבודת המחקר שלה על הפורום.

מישהו רוצה להשתתף בניסוי? :wink:

פורסם
החברה שלי החליטה להשאיר לי ספייס ורק לקרוא בפורום כשאני רוצה להראות לה משהו ספציפי.

היא רצתה להגיב על השרשור מסע לעומקם של אתרי היכרויות: גרסת יוסי פרנקוס דרך היוזר שלי והצעתי לה לעשות את זה מיוזר שלה.

היא כבר הספיקה לחזור אחורה בזמן לתקופה שבה המלצת לנו על Lemon Party ושות'? :oops:

• תוכן חדש...